QUOTE(Tikra-panda @ 2014 02 24, 01:05)
Dėkoju už pastabas visiems ir, žinoma, Juodai, kuri negaili net savaitgalio naktų patarimams
Sergu bišk SM virtuvių liga ... Gal kadu praeis
Jei būtų padėklas, tai nuploviau, pasidėjau, nuvarvėjo, baigiau darbą, nusuainų padėklą ir švilpiu daineles.
Kadangi vis dar abejojate, tai dar pastebėsiu - o ko jau negali visi tie dalykai varvėtis ant stalviršio re rankšluostuko? Baigėt darbą, nusausinot stalviršį ir viskas - . Pridėsiu dar tai, kad įprastai ant to padėklo nuvarvėjęs vanduo toli gražu nenuteka į plautuvę pats , o dar priedo, žiūrnt kokio kalkėtumo vanduo, padėklą reikia pašveisti karts nuo karto, ypač griovelius, jeigu bus tokie (nors aš, jeigu jau su padėkliu, tai rinkčiaus variantą, kur jokių griovelių nėr, tiesiog lygus paviršius, vat tokią:
), kad neatrodytų paskui, kad ant jo bulvių maišą laikote . Nai ir sakau naudos nulis, arba minimali, o šveitimo daugiau.
Ok, antras variantas didelė plautuvė. Tarkim, gaminu salotas, reik viską nuplaut ir nusausint. Nuplaunu ir...? Kur susidedu nuvarvėjimui, tiesiai ant darbastalio? Gal kokių rakandų yra, kurių aš dar neatradau? Išduokit paslaptis!
Man rodos visai geras va toks variantas:
Reikia varvinti - uždėjai, nereikia - slepi kuo toliau .
Daugiau apie plautuves ir jų stilius va čia - aišku, metais pasenę naujienos, ale gal neskaitėt...
Papildyta:
Mano vyras dirba automatikos srityje, tai jį net purto nuo Siemens. Aš kažkaip patirties su Siemens neturiu, bet irgi jų nemyliu. Dėl indaplovės
<...>
Tačiau smagus konsultantas rekomendavo šitokį vokietį http://www.buitis.lt...ult/?q=smv48m10 Turi įrankių stalčiuką ir kažkokią super duper vario plovimo sistemą/rėžimą. Gal kas turi vieną ar kitą ir gali pasidalint praktika?
<...>
Tačiau smagus konsultantas rekomendavo šitokį vokietį http://www.buitis.lt...ult/?q=smv48m10 Turi įrankių stalčiuką ir kažkokią super duper vario plovimo sistemą/rėžimą. Gal kas turi vieną ar kitą ir gali pasidalint praktika?
Mano vyras irgi ir dėl Siemens taip pat . Bet kažkodėl neužprotestavo , kai tokią indaplovę išsirinkau , nors pajunginėdamas bambėjo .
O rinkausi aš tarp dviejų variantų - SIEMENS SN66L080EU ir BOSCH SMV48M10EU - tas pats variantas, kurį ir Jums konsultantas siūlė . Ir kodėl Siemens pasirinkau - nežinau , gal indaplovių temoj kokį pliusą jai davė, o gal sakė, kad vienodos jos, tad pasirinkau vos pigesnę .
Jei sukeisiu indaplovę ir plautuvę, tai... Kairei kampinei spintelei sakau "goodbye" ir darau iš jos 45 cm stalčiukus
<...>
Iš dešinės kampinės spintelės lieka kampinė, bet vyras sumanė, kad reikia atimti bent 15-20 cm iš metrinių stalčių ir padaryt tokias dureles su vyriu (L raidės formos)
<...>
Iš dešinės kampinės spintelės lieka kampinė, bet vyras sumanė, kad reikia atimti bent 15-20 cm iš metrinių stalčių ir padaryt tokias dureles su vyriu (L raidės formos)
Tai gautųsi L durelės bet nevienodom sekcijom? Kažin, ar gerai . Aš tai negailėčiau tų metrinių stalčių, nebent labai daug žvakių turit ... ir jeigu jau labai noris tos L spintelės, daryčiau gal jos dureles 2x300mm, panašiai ir buvo parodžius čia viena dalyvė. Tada kairėje galėtumėt padidinti iš kampinės spintelės daromus stalčius nuo 450mm iki 600mm - indų iš indaplovės daugiau tilptų . Tik vat subtili vieta - turbūt sukeitus indaplovę su plautuve ir darant tokius matmenis plautuvės maišytuvas gali kliudyt langui atsidaryt, ar ne ? Nebent jis būtų pačioj plautuvės kairėje, ir tai neaišku .
Ir dar - išsiderina tada visa simetrija načert . Aišku, klausimas, ar Jums jos reikia ?
Va, bandėm mėlynai ir žaliai <...>Ką manot? Man širdis dar nerimsta, nes kol kas tai dar ne mano razinka dėl spalvų.
Tai mūsų nuomonė čia niekis, jei tai dar ne Jūsų spalvos . Reikia dar ieškoti .