Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(Tikra-panda @ 2014 02 24, 01:05)
Dėkoju už pastabas visiems ir, žinoma, Juodai, kuri negaili net savaitgalio naktų patarimams  thumbup.gif

Sergu bišk SM virtuvių liga blush2.gif ... Gal kadu praeis unsure.gif
Jei būtų padėklas, tai nuploviau, pasidėjau, nuvarvėjo, baigiau darbą, nusuainų padėklą ir švilpiu daineles.

Kadangi vis dar abejojate, tai dar pastebėsiu - o ko jau negali visi tie dalykai varvėtis ant stalviršio re rankšluostuko? Baigėt darbą, nusausinot stalviršį ir viskas - user posted image. Pridėsiu dar tai, kad įprastai ant to padėklo nuvarvėjęs vanduo toli gražu nenuteka į plautuvę pats schmoll.gif , o dar priedo, žiūrnt kokio kalkėtumo vanduo, padėklą reikia pašveisti karts nuo karto, ypač griovelius, jeigu bus tokie (nors aš, jeigu jau su padėkliu, tai rinkčiaus variantą, kur jokių griovelių nėr, tiesiog lygus paviršius, vat tokią:
user posted image
), kad neatrodytų paskui, kad ant jo bulvių maišą laikote unsure.gif . Nai ir sakau naudos nulis, arba minimali, o šveitimo daugiau.
Ok, antras variantas didelė plautuvė. Tarkim, gaminu salotas, reik viską nuplaut ir nusausint. Nuplaunu ir...? Kur susidedu nuvarvėjimui, tiesiai ant darbastalio? Gal kokių rakandų yra, kurių aš dar neatradau? smile.gif Išduokit paslaptis!

Man rodos visai geras va toks variantas:
user posted image
Reikia varvinti - uždėjai, nereikia - slepi kuo toliau bigsmile.gif .
Daugiau apie plautuves ir jų stilius va čia - aišku, metais pasenę naujienos, ale gal neskaitėt... ax.gif

Papildyta:
Mano vyras dirba automatikos srityje, tai jį net purto nuo Siemens. Aš kažkaip patirties su Siemens neturiu, bet irgi jų nemyliu. Dėl indaplovės
<...>
Tačiau smagus konsultantas rekomendavo šitokį vokietį http://www.buitis.lt...ult/?q=smv48m10 Turi įrankių stalčiuką ir kažkokią super duper vario plovimo sistemą/rėžimą. Gal kas turi vieną ar kitą ir gali pasidalint praktika? rolleyes.gif

Mano vyras irgi drinks_cheers.gif ir dėl Siemens taip pat drinks_cheers.gif lotuliukas.gif . Bet kažkodėl neužprotestavo , kai tokią indaplovę išsirinkau doh.gif , nors pajunginėdamas bambėjo hihihi.gif.
O rinkausi aš tarp dviejų variantų - SIEMENS SN66L080EU ir BOSCH SMV48M10EU - tas pats variantas, kurį ir Jums konsultantas siūlė mirksiukas.gif . Ir kodėl Siemens pasirinkau - nežinau unsure.gif , gal indaplovių temoj kokį pliusą jai davė, o gal sakė, kad vienodos jos, tad pasirinkau vos pigesnę blush2.gif .
Jei sukeisiu indaplovę ir plautuvę, tai... Kairei kampinei spintelei sakau "goodbye" ir darau iš jos 45 cm stalčiukus
<...>
Iš dešinės kampinės spintelės lieka kampinė, bet vyras sumanė, kad reikia atimti bent 15-20 cm iš metrinių stalčių ir padaryt tokias dureles su vyriu (L raidės formos)

Tai gautųsi L durelės bet nevienodom sekcijom? Kažin, ar gerai g.gif . Aš tai negailėčiau tų metrinių stalčių, nebent labai daug žvakių turit unsure.gif ... ir jeigu jau labai noris tos L spintelės, daryčiau gal jos dureles 2x300mm, panašiai ir buvo parodžius čia viena dalyvė. Tada kairėje galėtumėt padidinti iš kampinės spintelės daromus stalčius nuo 450mm iki 600mm - indų iš indaplovės daugiau tilptų mirksiukas.gif . Tik vat subtili vieta - turbūt sukeitus indaplovę su plautuve ir darant tokius matmenis plautuvės maišytuvas gali kliudyt langui atsidaryt, ar ne g.gif ? Nebent jis būtų pačioj plautuvės kairėje, ir tai neaišku unsure.gif.
Ir dar - išsiderina tada visa simetrija načert doh.gif . Aišku, klausimas, ar Jums jos reikia g.gif ?
Va, bandėm mėlynai ir žaliai <...>Ką manot? Man širdis dar nerimsta, nes kol kas tai dar ne mano razinka dėl spalvų.

Tai mūsų nuomonė čia niekis, jei tai dar ne Jūsų spalvos ax.gif . Reikia dar ieškoti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(IIIneta @ 2014 02 23, 20:06)
Kuris išdėstymas Jūsų nuomone geresnis?

Man gal geriau atrodo, kai po kaitlente stalčiai, nes pirmu atveju kas ten po ja būtų? O ar neišeina visur tos virtuvės dalies dešinėje padaryti stalčių? Kitoj pusėj šaldytuvą kukeisčiau vietom su ūkine spinta, kaip ir siūlė Jums Tikra-panda. Įmontuojamas gražiau, tačiau jo mažesnė talpa, nei laisvai pastatomo tokio pat. ir brangesnis jis. Čia jau Jums spręsti pagal poreikius ir galimybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IIIneta @ 2014 02 23, 19:06)
Laba diena,

Kuris išdėstymas Jūsų nuomone geresnis? Įmontuojamą šaldytuvą dėti ar ne(kaina daug maž 1500 Lt daugiau  gaunasi)? Iš anksto labai dėkoju už Jūsų pastebėjimus.

Man atrodo, kad šaldytuvo vieta prie lango nėra vykusi - palangė trukdys pilnai atidaryti šaldytuvo dureles. Nebent jas atidarinėsite į kitą pusę.
Atsakyti
Sveikos planuotojos 4u.gif

Taigi Bosh ir Siemens tas pats tik pavadinimai skirtingi uzklijuoti lotuliukas.gif diskutuotojai....Pas mane Siemens visa technika isskyrus indaplove. Esu 200proc viskuo patenkinta. Indaplove norejau irgi Siemens, bet kai pirkom su reikiamais parametrais tik Bosh buvo, kadangi jos nesimato (dizaino suderinamumo nereikia) tai ir emem ta kas tiko. Gartraukis irgi bus Siemens. Vokiskas kaip ir visa kita.

Neatseku - ar Teka uzsisake jau virtuve? Radau toki paveiksleli su sala prie kurios telpa daug susesti, iskart apie Tekos virtuve pagalvojau smile.gif
user posted image
Atsakyti
murmur, neužsakiau dar, mes tokie tormozai, kad baisu doh.gif nesugebam remontų užsibaigt, tiksliau pradžios pabaigt doh.gif

o tokia sala netiktų man, nes per siaura virtuvė pas man, bet ačiū už rūpestį smile.gif

aš tik skaitau temą, seku kaip sakant ir neatsistebiu juodai komentarais. nu net naktim komentuoja, eina š... juk dauguma pasidariusių čia net neužsuka, o ji wub.gif
Atsakyti
aš tik skaitau temą, seku kaip sakant ir neatsistebiu juodai komentarais. nu net naktim komentuoja, eina š... juk dauguma pasidariusių čia net neužsuka, o ji wub.gif
[/quote]

as taip pat skaitau,seku sia tema,o kai pries 3metus dariausi virtuve tai ir nuotrauku cia buvau pridejas,ir aktyviai rasiau...net tikra "kara" buvau sukeles kai buvo diskutuojama ar imanoma pasidaryti virtuve uz kelis tukstancius ,o ne uz desimtis tukstanciu su tomis pat medziagomis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 24 vasario 2014 - 14:48
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 02 24, 14:46)
as taip pat skaitau,seku sia tema,o kai pries 3metus dariausi virtuve tai ir nuotrauku cia buvau pridejas,ir aktyviai rasiau...net tikra "kara" buvau sukeles kai buvo diskutuojama ar imanoma pasidaryti virtuve uz kelis tukstancius ,o ne uz desimtis su tomis pat medziagomis thumbup.gif

būt įdomu pamatyt tą karą sukėlusią virtuvę biggrin.gif nes aš ir planuojų virtuvę už kelis tūkstančius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 24 vasario 2014 - 14:48
QUOTE(Teka @ 2014 02 24, 15:48)
būt įdomu pamatyt tą karą sukėlusią virtuvę biggrin.gif nes aš ir planuojų virtuvę už kelis tūkstančius smile.gif

buvo linksma,bet dabar jau nebera energijos cia daug diskutuot,nes gal laikai pasikeite,ir kainos pasikeite...nes mano virtuve buvo 4metru,apacia lenku LMDF,karkasas lenku LMDF,virsus dazytas MDF, visi lankstai su stabdziukais BLUM ir trys stalciai su minkstu pritraukimu BLUM,stalvirsis Thermopall ar Egger,nebepamenu...zodziu 3700 su montavimu kastavo...gal sakau kas pasikeite g.gif

kicenas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 24 vasario 2014 - 14:56
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 02 24, 14:53)
buvo linksma,bet dabar jau nebera energijos cia daug diskutuot,nes gal laikai pasikeite,ir kainos pasikeite...nes mano virtuve buvo 4metru,apacia lenku LMDF,karkasas lenku LMDF,virsus dazytas MDF, visi lankstai su stabdziukais BLUM ir trys stalciai su minkstu pritraukimu BLUM,stalvirsis Thermopall ar Egger,nebepamenu...zodziu 3700 su montavimu kastavo...gal sakau kas pasikeite g.gif

na įdomu įdomu. gal foto galima? nes kaina tokia sakyčiau žemoka... nooors... lenkiški fasadai ir karkasas gal tiek nupigina, net nežinau

na tai greičiausiai čia ir bus dėl lenkiškų fasadų, nes man dabar virtuvė iki 5m, apie 4800 grubiai. su austrišku korpusu, termopalo stalviršium, ldmp plokšte (nepamenu kuria, bet ne lenkiška smile.gif ), furnitūra blum...

turėjau virtuvę čekišką už 4000Lt apie 4m prieš kokius 8m...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 24 vasario 2014 - 15:01
QUOTE(Teka @ 2014 02 24, 15:55)
na įdomu įdomu.  gal foto galima? nes kaina tokia sakyčiau žemoka... nooors... lenkiški fasadai ir karkasas gal tiek nupigina, net nežinau

idejau ten virsui..ten gamintojas isidejo i savo galerija...is tikro ne tiek ir daug ten tu medziagu,fasadu,pagrinde dazytas MDF ir tie bluminiai stalciai kaina sudare g.gif ....bet cia glamurinems fifackoms ir ju draugams nelabai patiko,kad taip pigiai gavosi,buk tai turejo ciut ne desimt saibu viskas kainuot....buvo bandoma man ir kitiems idiegt i samone,kad blum furnitura yra kazkas,ka nebent janukovicius ipirktu,nu ir fifackos zinoma...as nesutikau,ir manau,kad minimalus biudzetinis virtuves variantas turi tokio lygio furnitura turet,o ne kinietiskus lankstus uz 30 centu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2014 02 24, 15:55)
na įdomu įdomu.  gal foto galima? nes kaina tokia sakyčiau žemoka... nooors... lenkiški fasadai ir karkasas gal tiek nupigina, net nežinau

na tai greičiausiai čia ir bus dėl lenkiškų fasadų, nes man dabar virtuvė iki 5m, apie 4800 grubiai. su austrišku korpusu, termopalo stalviršium, ldmp plokšte (nepamenu kuria, bet ne lenkiška smile.gif ), furnitūra blum...

turėjau virtuvę čekišką už 4000Lt apie 4m prieš kokius 8m...

tas ir yra,kad lenku ar estu LMDP kvadratas ten kazkur nuo 26 iki 30 lt tada kainavo ,o jau dazytas MDF apie 250lt kvadratas...se tau ir devintines thumbup.gif
Atsakyti
o kaip jums dėvisi stalviršis? jis baltas lygus? nesusibraižė, nesusipjaustė?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 02 24, 16:07)
o kaip jums dėvisi stalviršis? jis baltas lygus? nesusibraižė, nesusipjaustė?

faktura yra kaip apelsino zievele ,tokia labai svelniai,minimaliai zievele...kol kas nenubraizyta,nesupjaustyta....bet reikia gan atsargiai elgtis...jei yra daug gaminama nepatarciau balto bigsmile.gif
Atsakyti