Nu kokia... Tai supažindink žmogų gi
QUOTE(Juodai @ 2014 02 21, 15:04)
Nu kokia... Tai supažindink žmogų gi
apsieis tegul pats šviečiasi
QUOTE(Teka @ 2014 02 21, 16:05)
apsieis
Ragna, ne kitaip ...
Kieka skaičiau, tai kaitlentei reikėtų trifazes rozetės, o orkaite lyg ir vienfazės užtenka...
QUOTE(Juodai @ 2014 02 21, 15:10)
Ragna, ne kitaip ...
a čio nam maladym
radujsia, poka takaja molodaja
QUOTE(Juodai @ 2014 02 21, 15:21)
ajste mačiau buvo. kaip įdomu būtų pamatyt jos virtuvę...
Aha, aš irgi mačiau . Ajste, kukūūū, jau Kalėdos kadaise praėjo, o Tavo virtuvės dar nematyt
QUOTE(Juodai @ 2014 02 20, 16:34)
Vietoj kampinės pabandyt įkomponuot, jeigu išeina . Tiesa, kampinė gali likti, tik ji būtų ne L formos, o I ir atsidarytų pvz nuo lango sienos. Jai pilnai užtektų 450mm durelių (650+450) - tokią turėjau anksčiau, - paskui 600 plautuvė, 600 indaplovė ir galiausiai Jūsų planuojama L tipo kampinė 650+290.
Ačiū už pastabas. Bandysim dabar paieškot kas visa tai pagamins. Gal dar kokių gerų minčių pasiūlys.
QUOTE(Juodai @ 2014 02 20, 20:51)
Viskas su jais gerai ... apart to, kad bent jau man, didžiausią kainą pasiūlė - masyvo virtuvė pas juos buvo mažiausia kokiais 4 t litų brangesnė nei pas kitus... už kai kuriuos tai ir visais 8t brangesnė . Konkrečiai jų pradinis pasiūlymas buvo 20,5t .
Kaip suprantu - tai pas tokius gamintojus yra standartiniai baldai - t.y. blokas arba 450, arba 600, arba 900 ir dar nežinau, kokie variantai ten galimi. Jie, jei neklystu niekur, gamina baldų blokus (karkasus) gamyklose pagal jau iš anksto paruoštus brėžinius, ir niekas nesiterlios dėl Jums reikalingų milimetrų .
Kaip suprantu - tai pas tokius gamintojus yra standartiniai baldai - t.y. blokas arba 450, arba 600, arba 900 ir dar nežinau, kokie variantai ten galimi. Jie, jei neklystu niekur, gamina baldų blokus (karkasus) gamyklose pagal jau iš anksto paruoštus brėžinius, ir niekas nesiterlios dėl Jums reikalingų milimetrų .
Man del kainos, tai neisgasdino, bet taip pavirsutiniskai viska primetem, be tiksliu ismatavimu, kaip ten butu tiksliai paskaiciave nezinau o jei jie standartus gamina, tai tada nekas, nes pas mane gal tik orkaites spintele bus standartiniu ismatavimu iki tiek dar nebuvom su jais dakeliave vis neprisiruosiu su tiksliu planeliu nusoliuot iki ju, bet jei su tais standartais tiesa, tai net neverta laiko gaisti
QUOTE(Flirt @ 2014 02 21, 17:09)
bet jei su tais standartais tiesa, tai net neverta laiko gaisti
Tai pasiskambink ir paklausk - nereiks be reikalo pas juos važinėtis .
QUOTE(Juodai @ 2014 02 21, 15:19)
Tai pasiskambink ir paklausk - nereiks be reikalo pas juos važinėtis .
kvailam daiktui, kol su pagaliu per galva netrinktelsi, tol nedaeis
ai, Juodai, tu gi kargiuku priese viena isitaisei ar nesigaili, man tas 15-17sm prie orkaites lieka, tai net nzn ar verta pinigus uz ji moket, ar tiesiog plokste uzdet ir paaukot ta vietele, nes be kargo nieko ten neismastysi
QUOTE(Flirt @ 2014 02 21, 17:24)
viena isitaisei ar nesigaili, man tas 15-17sm prie orkaites lieka, tai net nzn ar verta pinigus uz ji moket, ar tiesiog plokste uzdet ir paaukot ta vietele, nes be kargo nieko ten neismastysi
Na, jis toooks mažuliukas pas mane, kad negaliu aš jo nekęsti .. juo labiau, kad sukraunu į jį visokį šušarą, kuris negražiai mėtytųsi prie plautuvės - vat, tokia jam bausmė, kad jis "cargo" vardą nešioja
Dėl manęs kiti lai statosi kad ir 10 cargo ... kad ir visa virtuvės apačia vien cargo lai būna ...
Aišku, jeigu lieka vietos ir niekaip kitaip neišeina, gal ir gerai tas cargo...