Murmur, o ilgiai maždaug kokie?
nors pas mane dar šaldytuvas įmontuojamas, gal panašiai gaunas...
murmur, mes ir šeštadienį gimtadienį švęsim
Baldu yra 2.2mx2.65m. Cargiukas irgi Blum.
Tai gal buvom susitike gimdymo namuose?
QUOTE(murmur @ 2014 02 13, 08:15)
Baldu yra 2.2mx2.65m. Cargiukas irgi Blum.
na tavo ilgesnė, bet šaldytuvas neįmontuotas tai maždaug panašiai gaunas
ne, 4 metai skirtumas o ir miestai kiti
Mamuciuk rodau special for you
Indaplove, salia kriaukles spintele ir kampines spinteles durytes. Virsuj dziovykle, kitos spinteles paprastos su lentynom.
Toliau eina stalciai
Po orkaite stalciukas skardoms
Kargiukas, salia spintute su lentynom. Sitoj foto labai gerai matosi kad dureles ne baltos - saldiklis laikinai salia stovintis baltas
Indaplove, salia kriaukles spintele ir kampines spinteles durytes. Virsuj dziovykle, kitos spinteles paprastos su lentynom.
Toliau eina stalciai
Po orkaite stalciukas skardoms
Kargiukas, salia spintute su lentynom. Sitoj foto labai gerai matosi kad dureles ne baltos - saldiklis laikinai salia stovintis baltas
Sveikos
Skaitau skaitau, nusprendžiau jungtis ir aš
murmur - mintis apie aliejaus butelių vietą man patinka, bet ar gerai jam šilti prie orkaitės?
Rodau mūsų dizainėrės virtuvės planą, gal kas kokią mintį pasiūlytų
Skaitau skaitau, nusprendžiau jungtis ir aš
murmur - mintis apie aliejaus butelių vietą man patinka, bet ar gerai jam šilti prie orkaitės?
Rodau mūsų dizainėrės virtuvės planą, gal kas kokią mintį pasiūlytų
Ka as zinau ar syla ten jis. Jau tiek kad susiltu aliejus tai nemanau kad silumos praeina pro plokste. Kitaip kiltu gaisro pavojus As specialiai dariau kargiuka salia orkaites, kad patogu butu paimti, kitoj vietoj jis kazkaip praranda prasme.
Man truksta dar stalciaus vieno visokiems rakandams virtuves (irankiams nedaznai naudojamiems).
Man truksta dar stalciaus vieno visokiems rakandams virtuves (irankiams nedaznai naudojamiems).
QUOTE(murmur @ 2014 02 13, 15:04)
Ka as zinau ar syla ten jis. Jau tiek kad susiltu aliejus tai nemanau kad silumos praeina pro plokste. Kitaip kiltu gaisro pavojus As specialiai dariau kargiuka salia orkaites, kad patogu butu paimti, kitoj vietoj jis kazkaip praranda prasme.
O koki stalvirsi issirinkot? Kazkaip praleidau, bet tikrai gerai ziurisi..
Ecopal juostuotas rudas medis.
QUOTE(murmur @ 2014 02 13, 16:04)
Na tiek kad degtų, tai neįkaista, tiesiog pagalvojau, kad šilumos nuo orkaitės gauna. Pas mus galima dėti dvi siauras spinteles, galvoju vieną rankšluosčiams, kitą - aliejui tada ir pan būtų Galvoju gal dar stalčiuką dešinėje paskutinėje spintelėje daryti, nes prieskonius pvz tai neįsivaizduoju kur susidėti reikėtų
Ir as desi kargiukus prie virykles ir kriaukles, manau, kad patiks. O del puodu stalciuose- ar patogu? As galvoju, kad patogu butu laikyti stalciuose visokias kruopas Ir galvoju po paprastomis spintelemis deti stalcius apacioje , bet kazin, ar juose neapsigyvens tik visokie neatrastos paskirties nereikalingi daiktai Kita vertus, ir jiems reikia vietos
P.s. Mano gimtadienis irgi sestadieni
Papildyta:
Suprem, as istisiniam darbastaliui daugiau vietos skirciau
P.s. Mano gimtadienis irgi sestadieni
Papildyta:
Suprem, as istisiniam darbastaliui daugiau vietos skirciau
Pas mus dabar puodai stalčiuje, patogu, kai ne visi, nes matomai per daug jų Man tai išvis spintutės apačioje dažnai naudojamiems daiktams nepatogu, bet pakabinama tik viena gaunasi, joje bus lėkštės iš indaplovės. Manau stalčiai patogiau ne apačioje, o viršuje
QUOTE(Suprem @ 2014 02 13, 16:36)
Pas mus dabar puodai stalčiuje, patogu, kai ne visi, nes matomai per daug jų Man tai išvis spintutės apačioje dažnai naudojamiems daiktams nepatogu, bet pakabinama tik viena gaunasi, joje bus lėkštės iš indaplovės. Manau stalčiai patogiau ne apačioje, o viršuje
o kaip atrodo stalčiai viršuje? nesu mačius