Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(dasfis @ 2014 02 21, 11:45)
apsistojau ties siemens gamintoju issirinkom va sita modeli SIEMENS HB63AS521 ieskojom kainos ir kokybes gero santykio ir manau kad tikrai geras pasirinkimas ,dureles labai maloniai varstosi ne taip kaip kokiam elektroliukse kaip kaimo iejimo durys + dar yra labai geras dalykas pirolitinis issivalymas

Apie Jūsų anksčiau užduotą klausimą ničnieko neišmanau, tai ir nekomentuoju, o vat apie Elektrolux orkaitės dureles tai būčiau linkusi nesutikti schmoll.gif . Galgi Jūs lyginate savo naująjį Siemens orkaitės modelį, su kokiu nors Elekrolux senuku g.gif ? Pas mane dabar Electrolux EOC 5751 AOX - durelės veikia puikiai (bet galgi aš, kaip kaimietė, esu pratus kaime duris atidarinėt ir nejaučiu skirtumo unsure.gif ). Galima palikti atidarytas bet beveik kokioj pozicijoj, tik palikus kokį pussprindį neuždarytas, jos lėtai ir švelniai užsidaro/prisitraukia pačios. Šitam modelyje nėra mechaninio užrakto, bet, kadangi mes ją montavom viršuje, tai ši funkcija - neaktuali. Ankstesnėj virtuvėj irgi turėjom Electrolux, jin turėjo mechaninį durų užraktą, bet irgi kaimo jos durelių varstyme nepastebėjau unsure.gif ... Gal aš kokia tai nepastabi doh.gif
Kiek skaitinėjau, tai būtent Siemens senesnio modelio HB63AS520 orkaitės durelės trankydavos paleidus mirksiukas.gif .

Tas Jūsų minėtas labai geras dalykas kitur vadinamas piroliziniu valymu, dar kitur paprasčiausia pirolize - išties thumbup.gif . Kai rinkausi orkaitę tai buvo svarbiausias reikalavimas jai, po to mėsos termometras, po to... nežinau kas doh.gif , gal grožis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 21 vasario 2014 - 11:55
jus visiskai teisi del sito modelio dureliu ,jame jau idiegtas svelnus uzdarymas ,net ir pati sudomino beje gan didele pas ja talpa 74ltr. tai jau mesinius kokius 2 kalakutus sukemsat biggrin.gif juokauju ,na tikriausiai ant senesniu uztaikiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Blyn, bet tai koks patogumas tos pirolizės, jei prieš ją jungiant reik viską iš orkaitės iškraustyt? Citata iš straipsnio apie pirolizę "prieš jungiant pirolizę iš orkaitės reikia išimti kepamąsias skardas, tinklelį, riebalų filtrą, bėgelius ir skardų laikiklius" g.gif ar čia pasenusi info?
Atsakyti
QUOTE(dasfis @ 2014 02 21, 14:45)
net ir pati sudomino beje gan didele pas ja talpa 74ltr. tai jau mesinius kokius 2 kalakutus sukemsat biggrin.gif 

oho, net nemačiau to parametro doh.gif lotuliukas.gif ... sakau, rinkausi tik pagal prieš tai minėtas funkcijas, o čia pasirodo dar ir kalakutą galima iškept bigsmile.gif ... nu visai thumbup.gif

QUOTE(Teka @ 2014 02 21, 14:47)

Nepasenusi nea schmoll.gif ... o koks jau ten sunkumas iš orkaitės skardas ištraukt? ir laikiklius? lyg taip valytum nieko neištraukus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 21 vasario 2014 - 14:10
QUOTE(Juodai @ 2014 02 21, 14:09)
Nepasenusi nea  schmoll.gif ...  o koks jau ten sunkumas iš orkaitės skardas ištraukt? ir laikiklius? lyg taip valytum nieko neištraukus? g.gif

ne nu skardas nesunku, bet visokie ten filtrai, bėgeliai ir pan, man atrodo sudėtingai biggrin.gif aš valydama tik skardas ištraukiu biggrin.gif

o orkaitei su pirolize reik kažkokių spec kabelių? kažkokio galingesnio ar pan?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 21 vasario 2014 - 14:14
Laikikliai tik šmukšt ir išsitraukia. Juk ir juos kažkada reikia nuplaut po kranu, pašveist mirksiukas.gif . Riebalų filtras - tai grotelės galinėj sienelėj. Irgi nuimi ir tiek irnesakyk.gif . Nu nieko sudėtingo nematau schmoll.gif . Ne tik kad nematau, bet ir nepajutau naudodamasi bigsmile.gif .
O aš skardas apačioj stalčiui laikau, tai vienas darbas kaip ir atkrenta hihihi.gif .
Neee, mteriškos, pirolizė - tai gėris thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Be jokių valiklių išvaloma puikiai mirksiukas.gif.
Kabelis būna juk prie orkaitės. Kištukinis lizdas - trifazis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 21 vasario 2014 - 14:21
QUOTE(Juodai @ 2014 02 21, 15:20)
Laikikliai tik šmukšt ir išsitraukia. Juk ir juos kažkada reikia nuplaut po kranu, pašveist mirksiukas.gif .  Riebalų filtras - tai grotelės galinėj sienelėj. Irgi nuimi ir tiek irnesakyk.gif . Nu nieko sudėtingo nematau  schmoll.gif . Ne tik kad nematau, bet ir nepajutau naudodamasi  bigsmile.gif .
O aš skardas apačioj stalčiui laikau, tai vienas darbas kaip ir atkrenta  hihihi.gif .
Neee, mteriškos, pirolizė - tai gėris thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Be jokių valiklių išvaloma puikiai mirksiukas.gif.
Kabelis būna juk prie orkaitės. Kištukinis lizdas - trifazis.

velnias, o ka ja butina nuo trifazio jungti ,nes kiek zinau tai nuo 220 lygtais
Atsakyti
Juodai, vat tas momentas dėl trifazio ir domina, juk kai veda elektrą, veda paprastą laidą, o trifazis čia jau tas galingesnis vadinas. vat ir nežinojau, ką elektrikui pasakyt, bo anas net nežino, kas ta pirolizė doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dasfis @ 2014 02 21, 15:35)
velnias, o ka ja butina nuo trifazio jungti ,nes kiek zinau tai nuo 220 lygtais

Atrodo nebūtina. Pasiskaitykit čia 4u.gif . Rašiau kaip mes pasidarę ax.gif - tiek orkaitei, tiek kaitlentei pasidarę trifazius pajungimus.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 21, 14:51)
Atrodo nebūtina. Pasiskaitykit čia  4u.gif . Rašiau kaip mes pasidarę ax.gif - tiek orkaitei, tiek kaitlentei pasidarę trifazius pajungimus.

oi, juodai, ačiū tau 4u.gif nors apie pirolizę nieko ten nerašo, bet tai gal ir nereikia nieko ypatingo
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 02 21, 15:40)
vat ir nežinojau, ką elektrikui pasakyt, bo anas net nežino, kas ta pirolizė  doh.gif  biggrin.gif

Na taip ir paaikškink - duok šitą pasiskaityt smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 21, 14:56)
Na taip ir paaikškink - duok šitą pasiskaityt  smile.gif .

tai apsieis, svarbu, kad paprastas laidas tinka ir gerai smile.gif
Atsakyti