QUOTE(dasfis @ 2014 02 21, 11:45)
apsistojau ties siemens gamintoju issirinkom va sita modeli SIEMENS HB63AS521 ieskojom kainos ir kokybes gero santykio ir manau kad tikrai geras pasirinkimas ,dureles labai maloniai varstosi ne taip kaip kokiam elektroliukse kaip kaimo iejimo durys + dar yra labai geras dalykas pirolitinis issivalymas
Apie Jūsų anksčiau užduotą klausimą ničnieko neišmanau, tai ir nekomentuoju, o vat apie Elektrolux orkaitės dureles tai būčiau linkusi nesutikti . Galgi Jūs lyginate savo naująjį Siemens orkaitės modelį, su kokiu nors Elekrolux senuku ? Pas mane dabar Electrolux EOC 5751 AOX - durelės veikia puikiai (bet galgi aš, kaip kaimietė, esu pratus kaime duris atidarinėt ir nejaučiu skirtumo ). Galima palikti atidarytas bet beveik kokioj pozicijoj, tik palikus kokį pussprindį neuždarytas, jos lėtai ir švelniai užsidaro/prisitraukia pačios. Šitam modelyje nėra mechaninio užrakto, bet, kadangi mes ją montavom viršuje, tai ši funkcija - neaktuali. Ankstesnėj virtuvėj irgi turėjom Electrolux, jin turėjo mechaninį durų užraktą, bet irgi kaimo jos durelių varstyme nepastebėjau ... Gal aš kokia tai nepastabi
Kiek skaitinėjau, tai būtent Siemens senesnio modelio HB63AS520 orkaitės durelės trankydavos paleidus .
Tas Jūsų minėtas labai geras dalykas kitur vadinamas piroliziniu valymu, dar kitur paprasčiausia pirolize - išties . Kai rinkausi orkaitę tai buvo svarbiausias reikalavimas jai, po to mėsos termometras, po to... nežinau kas , gal grožis