Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(Eiryn @ 2014 02 20, 20:47)
Bet kaip suprantu nelabai kas apie tai galvoja dar kol kas  ax.gif

Galvojam galvojam ir rūšiuojam drinks_cheers.gif . Tik pas mus ne virtuvinis variantas, tai ir nekišau trigrašio blush2.gif , nes neįsivaizduoju, kaip virtuvės spintelėse turėtų tilpti visi stiklai, popieriai ir plastikas doh.gif . Neliktų vietos indams tada lotuliukas.gif . Mes pasistatę va tokias
user posted image
Ikea dėžes (60L talpos kiekviena) sandėliuke, vieną ant kitos sustatę, ir tai kas savaitę turim išvežti, tai iš virtuvinių spintelių/stalčių kasdien turėtumėm vežioti doh.gif .
Jei turit garažą, statykit tokias garaže ir neužimsit vietos virtuviniam. Ten užtenka, mano matymu, buitinių atliekų šiukšlinės ax.gif .
Atsakyti
Labas, visoms virtuviu profems. Kokio plocio gali buti stalciai? Ar jie buna tik standartinio plocio pvz. 60 cm, 40 cm ar gali buti pvz. 20, 30, 55 cm? blush2.gif Neteko susidurti su stalciais. smile.gif

Murmur, ikeliu Jusu foto. Grazi Jusu virtuve. 4u.gif

user posted image

Ar galit pamatuoti kokio dydzio yra tos susiduriancios dureles?

Kiek cm viena, kiek cm kita? Uztenka tokio plocio "isirobsti" i spintele?

Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 20 vasario 2014 - 20:28
Amelita, jei gaminsitės bandus ve Vokėj, Nabuke, Siguldoj ar dar pas kokius "gamyklinius" gamintojus, ne Ikea rinksitės, tai stalčiai gali būt kokie norit mirksiukas.gif . Va aš turiu 30cm stalčiukus bigsmile.gif . Ir 56,6 cm, ir 53,7 smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 20, 19:30)
Amelita, jei gaminsitės bandus ve Vokėj, Nabuke, Siguldoj ar dar pas kokius  "gamyklinius" gamintojus, ne Ikea rinksitės, tai stalčiai gali būt kokie norit  mirksiukas.gif . Va aš turiu 30cm stalčiukus  bigsmile.gif . Ir 56,6 cm, ir 53,7  smile.gif .

Mes Sigulda svarstom g.gif Kas cia su jais negerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 02 20, 21:51)
Mes Sigulda svarstom g.gif  Kas cia su jais negerai? g.gif

Viskas su jais gerai irnesakyk.gif ... apart to, kad bent jau man, didžiausią kainą pasiūlė - masyvo virtuvė pas juos buvo mažiausia kokiais 4 t litų brangesnė nei pas kitus... už kai kuriuos tai ir visais 8t brangesnė doh.gif . Konkrečiai jų pradinis pasiūlymas buvo 20,5t blink.gif .
Kaip suprantu - tai pas tokius gamintojus yra standartiniai baldai - t.y. blokas arba 450, arba 600, arba 900 ir dar nežinau, kokie variantai ten galimi. Jie, jei neklystu niekur, gamina baldų blokus (karkasus) gamyklose pagal jau iš anksto paruoštus brėžinius, ir niekas nesiterlios dėl Jums reikalingų milimetrų mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 20 vasario 2014 - 21:52
QUOTE(Juodai @ 2014 02 20, 20:30)
Amelita, jei gaminsitės bandus ve Vokėj, Nabuke, Siguldoj ar dar pas kokius  "gamyklinius" gamintojus, ne Ikea rinksitės, tai stalčiai gali būt kokie norit  mirksiukas.gif . Va aš turiu 30cm stalčiukus  bigsmile.gif . Ir 56,6 cm, ir 53,7  smile.gif .

Aciu. 4u.gif O kaip yra tom orkaitem, kurios imontuotos "antrame aukste"( t.y. jei pvz. po orkaite yra spintele padaryta)? Kai atidarai karsta orkaite, buna didelis garu kamuolys, o gartraukio tokiame aukstyje niekas nestato ir tikrai nestatys. smile.gif Gartraukis visada montuojamas virs virykles... O jei orkaite imontuojama "antrame aukste" kaip tada pasidalinkite mintimis. Speju, kad reikia tiesiog numoti ranka. smile.gif Ir nekreipti demesio i tai. ax.gif

P.S. maniske elektrine virykle - orkaite yra laisvai pastatoma (neimontuota), jei nustatai tokia fukcija, kad garai eitu is orkaites, net neatidarius dureliu, tai pradeda garai listi per tokia skylute orkaites virsuje, salia virykles. O kaip tada, jai orkaite imontuota virsuje... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 21 vasario 2014 - 01:19
QUOTE(Amelita @ 2014 02 21, 02:17)
O kaip yra tom orkaitem, kurios imontuotos "antrame aukste"( t.y. jei pvz. po orkaite yra spintele padaryta)? Kai atidarai karsta orkaite, buna didelis garu kamuolys, o gartraukio tokiame aukstyje niekas nestato ir tikrai nestatys. smile.gif

Dabar turiu taip sumontuotą orkaitę. Kepiau ir normaliu režimu, ir griliu, ir netgi atidarius buvau orkaitę iškart po kepimo bigsmile.gif - na koks jau ten didelis garų kamuolys rolleyes.gif ... kaip išeina, taip ir dingsta mirksiukas.gif . Gartraukis vistiek nespėtų viso "didelio" garų kamuolio sugaut smile.gif , arba nežinau, kokiu galingumu turėtų siurbti blink.gif ...
Gartraukis reikalingas tose vietose, kur garuoja nuolatos, tad prie orkaitės manau nėra būtinas ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 21, 01:25)
Dabar turiu taip sumontuotą orkaitę. Kepiau ir normaliu režimu, ir griliu, ir netgi atidarius buvau orkaitę iškart po kepimo  bigsmile.gif  - na koks jau ten didelis garų kamuolys rolleyes.gif ... kaip išeina, taip ir dingsta  mirksiukas.gif .  Gartraukis vistiek nespėtų viso "didelio" garų kamuolio sugaut  smile.gif , arba nežinau, kokiu galingumu turėtų siurbti  blink.gif ...
Gartraukis reikalingas tose vietose, kur garuoja nuolatos, tad prie orkaitės manau nėra būtinas ax.gif .

Aciu, siek tiek ramiau. smile.gif

Bet vis tiek idomu, kas butu jei keptum su ta fukcija, kur garai eina pastoviai per ta skyle..Nezinau kaip ta kepimo funkcija vadinas... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 21 vasario 2014 - 01:34
Sveiki ismanantis apie virtuves,labai reikia ismananciu patarimo,ir mums pribrendo gamintis virtuve ,gaminsime priekine dali is dazytos blizgios MDF (baltos sp.)jau suradom kas pagamins ,jie patys dazo plokstes todel isigysim uz labai labai gera kaina ,tik vat kas yra kai paklausiau kaip jie dazo tai sake kad jie nalakuoja nes lakas labai braizosi ,o dengia 100% bligumo dazus ir poliruoja ,tik kiek zinau ,kad turbut visi kiti dengia laku ar nebus koksai cia s.... sumaltas g.gif ,nors jie pries tai pazystamui dare tai sake lyg ir gerai kolkas na nezinau net ka ir daryt
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 02 21, 02:29)
Aciu, siek tiek ramiau. smile.gif

Bet vis tiek idomu, kas butu jei keptum su ta fukcija, kur garai eina pastoviai per ta skyle..Nezinau kaip ta kepimo funkcija vadinas... ax.gif

Man lygiai tas pats klausimas buvo kilęs kur dingsta garai, nes senoje orkaitėje (ji buvo kombinuota su kaitlente) kepant bet kokiu rėžimu, per kaitlentėje esančias groteles kampe ohoho kokiais kamuoliais virsdavo garai. Ir ką gi, naujoje orkaitėje nėra jokių skylių niekur garams išeiti, net iškepus ir atidarius dureles tik mini garų kamuoliukas, sakyčiau daugiau tiesiog karštas oras per sekunde išeina ir išsisklaido g.gif Gal ten kondensuojasi kur nors, nuteka ir vėl išgaruoja ir kondensuojasi... nu vnz nežinau, bet kadangi problemos nėr tai ir galvos nebesuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 02 21, 02:29)

Kal kepimas garuose g.gif . Kažką tokio lyg girdėjau unsure.gif . Ar tai tie garai eina tuomet per kažkokią skylę g.gif . Kaip tada ten juose kepa, jei jie per skylę išeina unsure.gif ?
Na, nent jau pas mane orkaitėj tokios funkcijos nėra, skylių nėra irgi mirksiukas.gif . Senoj virtuvėj eidavo oras iš orkaitės per dureles, bet vėsus ar šiltas, tada kai jin aušindavos - bet tikrai ne garai schmoll.gif , kuruos reikėtų traukti gartraukiu...
Nesuprantu aš daug apie orkaites... Kita vertus, ar labai dažnai naudositės tomis garų funkcijomis, kai garai eina pro skylę g.gif - jei taip, tada montuokit orkaitę po kaitlente ir bus ramu, jei ne, tai nesukit sau galvos ir montuokit kitoj vietoj aukštai. O geriausia išeitis - pirkit orkaitę be garų funkcijos - tuo pačiu sutaupysit kokį tūkstantuką bigsmile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 21 vasario 2014 - 09:59
Gaila ,kad kolkas nera atsakymo i mano klausima,bet pakomentuosiu cia apie orkaite kazkas suka galva ,tai va siuolaikiskose orkaitese garai niekur neiseina jie lieka viduj
kai atidarai dureles pasijaucia toks truputi i veida garu gusis ,cia man taip aiskino parduotuveje,as ir ilgai svarsciau del orkaites apsistojau ties siemens gamintoju issirinkom va sita modeli SIEMENS HB63AS521 ieskojom kainos ir kokybes gero santykio ir manau kad tikrai geras pasirinkimas ,dureles labai maloniai varstosi ne taip kaip kokiam elektroliukse kaip kaimo iejimo durys + dar yra labai geras dalykas pirolitinis issivalymas ,kaimynai turi su sita funkcija tai sake nerealus isradimas visas s.... isdega iki pelenu tai va,o kas del minusu tai gal siektiek kaina bet kokybe ja pateisina ir tik viena kepimo skardele bet jei reik tai galima dasipirkt ai beje grynas Vokietis tai tiek, sekmes renkantis tikiuosi ,kad kazkiek padejau smile.gif
Atsakyti