Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(Juodai @ 2014 02 20, 14:58)
QUOTE(jelencikas @ 2014 02 20, 15:45)

Aš tai visad noriu matyti visos patalpos planą ax.gif , nes dabar žiūrint, visai neaišku, kodėl apvalų stalą priglaudėt prie sienos - kokia prasmė tada statyt apvalų?, - ir ar būtinas tas paskutinis užsukimas... g.gif

Dėl cargiuko: man toje sienoje lieka apie 450mm, kas išeitų visai normalus stalčių blokas: kampinė spintelė 650+300, viryklė 600, kita kampinė 650+300 gaunas 2500mm. 2950-2500 lygu 450mm.
Kampinės pagrindą imu šitą, tik truputį daugiau sulenkiamoms durelėms skiriu, dėl visa pikta rolleyes.gif . Gal baldininkai galėtų plačiau pakomentuot, kokie tokių kampinių spintelių matmenys? g.gif

Štai taip atrodo visas I aukštas:
user posted image

Prie viryklės pasirinkau kargiuką, nes užsukimo gale dar lentynas planuoju ir šiaip man patogu jį naudoti.

Paskutinis užsukimą darau norėdama virtuvę nuo svetainės atskirti. Dėl stalo formos dar galutinai nenutarta.
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2014 02 20, 16:17)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 02 20, 16:24)
Nesamone- ieskokit kitu. panarsykit internete tikrai rasit.  o ir mazai tokiu pasikelusiu  mirksiukas.gif

Nu jo as su juom sutinku virtuve maza, bet yra kaip yra, tiesiog buvo labai graziai padaryti lakuoti virtuves komplektai, retai kur tokiu pamatysi.
Atsakyti
QUOTE(jelencikas @ 2014 02 20, 16:25)

Ar čia apačioj virtuvė bus? Kur sienos 1,97; 3,24; 4,06?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 20, 15:29)
Ar čia apačioj virtuvė bus? Kur sienos  1,97; 3,24; 4,06?

Taip, tik dar sugalvojau, kad tą 1,97 m sieną reikia prailginti kokiu 1 m.
Atsakyti
QUOTE(jelencikas @ 2014 02 20, 16:33)
Taip, tik dar sugalvojau, kad tą 1,97 m sieną reikia prailginti kokiu 1 m.

Tai ten tik sieną prailginsit, ar visą patalpą 1-1 didinsit?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 20, 15:37)
Tai ten tik sieną prailginsit, ar visą patalpą 1-1 didinsit?

tik sieną
Atsakyti
QUOTE(jelencikas @ 2014 02 20, 16:41)

Visai logiškai pasibraižę, tik aš nedaryčiau jokių atvirų lentynų (įsivaizduokit kaip apdulkės Jums puodeliai ten) ir to cargo. Bet jeigu sakote Jums patogu, kodėl turėčiau piršti savo nuomonę smile.gif . Stalą reikėtų stumti toliau į patalpą, tikrai nelipdyti prie virtuvinio - nepraeisit paskui.
Siūlyčiau pasibraižyti tiksliai centimetrais, kad dar geriau matytumėt, kas Jums telpa. Aš net galvočiau šaldytuvo sienoje daryti visas aukštas spintas, nes jei ten liks tuščia siena ir pakabinamų spintelių niekur nebus (o jos ir negali kaboti ant lango arba kitoj sienoj išsikišdamos ties langu ax.gif ... na išsikišti gal ir gali, bet nežinia kaip atrodytų.. turbūt nelabai kaip g.gif ), kiek keistai atrodys tokia virtuvė.. tarsi neišbaigta ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 20, 16:07)
QUOTE(jelencikas @ 2014 02 20, 16:41)

Siūlyčiau pasibraižyti tiksliai centimetrais, kad dar geriau matytumėt, kas Jums telpa. Aš net galvočiau šaldytuvo sienoje daryti visas aukštas spintas, nes jei ten liks tuščia siena ir pakabinamų spintelių niekur nebus (o jos ir negali kaboti ant lango arba kitoj sienoj išsikišdamos ties langu ax.gif ... na išsikišti gal ir gali, bet nežinia kaip atrodytų.. turbūt nelabai kaip g.gif ), kiek keistai atrodys tokia virtuvė.. tarsi neišbaigta ax.gif .

Siūlot dar pratęsti aukštom spintom ar tiesiog vietoj kampinės spintelės pabandyt aukštą spintą įkomponuot?
Atsakyti
QUOTE(jelencikas @ 2014 02 20, 17:23)
vietoj kampinės spintelės pabandyt aukštą spintą įkomponuot?

Vietoj kampinės pabandyt įkomponuot, jeigu išeina unsure.gif . Tiesa, kampinė gali likti, tik ji būtų ne L formos, o I ir atsidarytų pvz nuo lango sienos. Jai pilnai užtektų 450mm durelių (650+450) - tokią turėjau anksčiau, - paskui 600 plautuvė, 600 indaplovė ir galiausiai Jūsų planuojama L tipo kampinė 650+290. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 20 vasario 2014 - 16:35
O man kazkiek lentynu ( nors suprantu ir nemegstu to dulkejimo, ypac jas valyti doh.gif ) pagyvina, pagrazina virtuve. Ten galima susideti kazkokius grazius daikciukus, grazias biriu produktu dezutes, krepsiukus ar pan. Man nepatinka toks visiskas sterilumas schmoll.gif , ypac, jei virtuve nera kaip kisenele rolleyes.gif .

Pas mus nisa sienoje (dabar ten sienine spintele), tai galvojau, ar palikti kaip spintele, ar daryti atvira. kadangi virtuvinis bus visai be lentyneliu, tai nutariau padaryti ten atvira . O kur as savo nuolat nusiperkamus mielus ranku darbo molinius puodelius susideciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 20 vasario 2014 - 18:30
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 19, 21:40)
biggrin.gif Daryti kokias siauras siuksliu dezes, ka cia beismastysi.. tiesiog mazesnes, bet kelias.

Tai čia ir taip aišku kad be kelių šiukšliadėžių neapsieisi, tik va norėjosi pačių idėjų kaip sutalpina, kaip daro, galbūt kabina ar dar kažkaip išskirsto tas dėžutes drinks_cheers.gif Bet kaip suprantu nelabai kas apie tai galvoja dar kol kas ax.gif

QUOTE(murce @ 2014 02 20, 12:35)
Turiu išsisaugojusi kelias idėjas iš šios temos(gal mamytė nesupyks, nepamenu Nick'o) ir interneto platybių:

Ačiū labai, antroji nuotraukytė labai nebloga, reiks kažką išmastyti, kai pasidarysime pasirodysime galbūt ir kitiems ideja bus drinks_cheers.gif
Atsakyti