Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

Baikoleo, jei pagalvojot apie pirstu atspaudus ant juodo blizgaus pavirsiaus, tai tada o.k. Del spalvu nesiginciju, o ir ta stalvirsi, nusibodus, galesit kitu pakeisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jelencikas @ 2014 02 20, 15:45)

Aš tai visad noriu matyti visos patalpos planą ax.gif , nes dabar žiūrint, visai neaišku, kodėl apvalų stalą priglaudėt prie sienos - kokia prasmė tada statyt apvalų?, - ir ar būtinas tas paskutinis užsukimas... g.gif

Dėl cargiuko: man toje sienoje lieka apie 450mm, kas išeitų visai normalus stalčių blokas: kampinė spintelė 650+300, viryklė 600, kita kampinė 650+300 gaunas 2500mm. 2950-2500 lygu 450mm.
Kampinės pagrindą imu šitą, tik truputį daugiau sulenkiamoms durelėms skiriu, dėl visa pikta rolleyes.gif . Gal baldininkai galėtų plačiau pakomentuot, kokie tokių kampinių spintelių matmenys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(boikaleo @ 2014 02 20, 13:52)
Sveiki, jau ilgesnį laiką skaitau Jūsų forumą ir patarimus smile.gif
Nusprendžiau parašyti ir sužinoti Jūsų nuomonę apie virtuvę. Paveiksliukas pasiskolintas, bet mane domina, ką galvojate apie spalvas - juoda ir rožinis stalviršis. Ar jis bus praktiškas?
Mūsų virtuvė sujungta su svetaine ir jų plotas nėra didelis, todėl norėtųsi kažko gražaus ir įmantraus virtuvėje  rolleyes.gif  Ir ar ta juoda spalva nesukurs dar mažesnės patalpos įspūdžio? g.gif

Man spalvos tai labai wub.gif Bet ta juoda tokia nepraktiska doh.gif O dar jei kartu su svetaine, tai vargelio turesit, nes noresis, kad virtuve visada spindetu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 02 20, 15:48)
OMG doh.gif Juodai, nu tu ir atrandi dizaineriu lotuliukas.gif

Čia ne aš, čia visa Lietuva jį atradus biggrin.gif

QUOTE(boikaleo @ 2014 02 20, 15:52)

Smagu girdėt, kad norite įdomesnės virtuvės, sveikinu Jus su tuom 4u.gif , nes kaip norėsit, taip ir pasidarysit thumbup.gif . Spalvų derinys - kiekvienam savas gražus, net neklausčiau nuomonės apie tai, tačiau merginos teisingai pastebėjo, kad vargtumėt su juodais blizgiais fasadais priežiūros prasme drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Dėkui už nuomonę smile.gif

Atsakyti
verysad.gif pavaret jus cia ant baru truputi...
na bet visgi bandysim pasidaryt, gal kada ir foto "ant kritikos" ikelsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 20, 14:04)
Čia ne aš, čia visa Lietuva jį atradus  biggrin.gif

toks jausma, kad ir per serialus rodomas virtuves Ponas Antanas dizaineriavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Robulis @ 2014 02 20, 16:11)
verysad.gif  pavaret jus cia ant baru truputi...
na bet visgi bandysim pasidaryt, gal kada ir foto "ant kritikos" ikelsiu  ax.gif

Tai aišku darykitės, jeigu labai noris irnesakyk.gif ... Mes čia tik savo nuomonę išsakėm mirksiukas.gif . Gi ne mes prie Jūsų baro sėdėsim bigsmile.gif .
Pasidarysit, turėsit patirties ir nuomonę apie jį susiformuosit. Ir, žinoma, lauksim foto bigsmile.gif .
Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2014 02 20, 16:15)
toks jausma, kad ir per serialus rodomas virtuves Ponas Antanas dizaineriavo lotuliukas.gif

Galbūt, galbūt... nežinau... serialų mat nežiūriu blush2.gif
Ką serialų, išvis TV nžiūriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 20, 15:42)
Pažiūrėkit, kaip jis pasitiki savim, kad net iš anksto žemina būsimą savo klientą:
Antanas apie projektavimą  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Juodai,ačiū už gerą jumoro dozę laugh.gif .Sėdžiu darbe,kikenu ir įsivaizduoju,kaip prie mano lauko durų atvaro pono Antano mobilus baldų salonas,o iš jo sklinda ...Tėviškės niekas tikrai nepakeis/šventas man šitas kampelis/palmių nei kopų čionai nebėra/tik ošia svyruoklis beržeeeelis... yahoo.gif
Persiprašau profesionalo nenuolaidžiaujančioblogiemssprendimams,kad apsilankius jo internetiniame puslapyje kilo aliuzija į kito estrados korifėjaus kūrybą hihihi.gif
Atsakyti
Sveiki gyvenu klaipedoj noreciau pasiteirauti del virtuviniu baldu, pas mus virtuve labai maza 2.60m i ilgi, skambinau i liobaldai.lt sako mes nedarom baldu tokiom mazom virtuvem, gal galetumet rekomenduoti koki nors baldu gamintoja?
Atsakyti
QUOTE(Robulis @ 2014 02 20, 14:11)
verysad.gif  pavaret jus cia ant baru truputi...
na bet visgi bandysim pasidaryt, gal kada ir foto "ant kritikos" ikelsiu  ax.gif

kiekvienam savo 4u.gif bet negi jus rimtai apie Antano virtuve svajojat blink.gif gal mes netaip isivaizduojam g.gif gal kazka imantraus numate g.gif
Atsakyti
QUOTE(Davydas @ 2014 02 20, 15:19)
Sveiki gyvenu klaipedoj noreciau pasiteirauti del virtuviniu baldu, pas mus virtuve labai maza 2.60m i ilgi, skambinau i liobaldai.lt sako mes nedarom baldu tokiom mazom virtuvem, gal galetumet rekomenduoti koki nors baldu gamintoja?

Nesamone- ieskokit kitu. panarsykit internete tikrai rasit. o ir mazai tokiu pasikelusiu mirksiukas.gif
Atsakyti