Baikoleo, jei pagalvojot apie pirstu atspaudus ant juodo blizgaus pavirsiaus, tai tada o.k. Del spalvu nesiginciju, o ir ta stalvirsi, nusibodus, galesit kitu pakeisti
QUOTE(jelencikas @ 2014 02 20, 15:45)
Aš tai visad noriu matyti visos patalpos planą , nes dabar žiūrint, visai neaišku, kodėl apvalų stalą priglaudėt prie sienos - kokia prasmė tada statyt apvalų?, - ir ar būtinas tas paskutinis užsukimas...
Dėl cargiuko: man toje sienoje lieka apie 450mm, kas išeitų visai normalus stalčių blokas: kampinė spintelė 650+300, viryklė 600, kita kampinė 650+300 gaunas 2500mm. 2950-2500 lygu 450mm.
Kampinės pagrindą imu šitą, tik truputį daugiau sulenkiamoms durelėms skiriu, dėl visa pikta . Gal baldininkai galėtų plačiau pakomentuot, kokie tokių kampinių spintelių matmenys?
QUOTE(boikaleo @ 2014 02 20, 13:52)
Sveiki, jau ilgesnį laiką skaitau Jūsų forumą ir patarimus
Nusprendžiau parašyti ir sužinoti Jūsų nuomonę apie virtuvę. Paveiksliukas pasiskolintas, bet mane domina, ką galvojate apie spalvas - juoda ir rožinis stalviršis. Ar jis bus praktiškas?
Mūsų virtuvė sujungta su svetaine ir jų plotas nėra didelis, todėl norėtųsi kažko gražaus ir įmantraus virtuvėje Ir ar ta juoda spalva nesukurs dar mažesnės patalpos įspūdžio?
Nusprendžiau parašyti ir sužinoti Jūsų nuomonę apie virtuvę. Paveiksliukas pasiskolintas, bet mane domina, ką galvojate apie spalvas - juoda ir rožinis stalviršis. Ar jis bus praktiškas?
Mūsų virtuvė sujungta su svetaine ir jų plotas nėra didelis, todėl norėtųsi kažko gražaus ir įmantraus virtuvėje Ir ar ta juoda spalva nesukurs dar mažesnės patalpos įspūdžio?
Man spalvos tai labai Bet ta juoda tokia nepraktiska O dar jei kartu su svetaine, tai vargelio turesit, nes noresis, kad virtuve visada spindetu
QUOTE(Flirt @ 2014 02 20, 15:48)
OMG Juodai, nu tu ir atrandi dizaineriu
Čia ne aš, čia visa Lietuva jį atradus
QUOTE(boikaleo @ 2014 02 20, 15:52)
Smagu girdėt, kad norite įdomesnės virtuvės, sveikinu Jus su tuom , nes kaip norėsit, taip ir pasidarysit . Spalvų derinys - kiekvienam savas gražus, net neklausčiau nuomonės apie tai, tačiau merginos teisingai pastebėjo, kad vargtumėt su juodais blizgiais fasadais priežiūros prasme .
pavaret jus cia ant baru truputi...
na bet visgi bandysim pasidaryt, gal kada ir foto "ant kritikos" ikelsiu
QUOTE(Juodai @ 2014 02 20, 14:04)
Čia ne aš, čia visa Lietuva jį atradus
toks jausma, kad ir per serialus rodomas virtuves Ponas Antanas dizaineriavo
QUOTE(Robulis @ 2014 02 20, 16:11)
Tai aišku darykitės, jeigu labai noris ... Mes čia tik savo nuomonę išsakėm . Gi ne mes prie Jūsų baro sėdėsim .
Pasidarysit, turėsit patirties ir nuomonę apie jį susiformuosit. Ir, žinoma, lauksim foto .
Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2014 02 20, 16:15)
toks jausma, kad ir per serialus rodomas virtuves Ponas Antanas dizaineriavo
Galbūt, galbūt... nežinau... serialų mat nežiūriu
Ką serialų, išvis TV nžiūriu
QUOTE(Juodai @ 2014 02 20, 15:42)
Pažiūrėkit, kaip jis pasitiki savim, kad net iš anksto žemina būsimą savo klientą:
Antanas apie projektavimą
Antanas apie projektavimą
Juodai,ačiū už gerą jumoro dozę .Sėdžiu darbe,kikenu ir įsivaizduoju,kaip prie mano lauko durų atvaro pono Antano mobilus baldų salonas,o iš jo sklinda ...Tėviškės niekas tikrai nepakeis/šventas man šitas kampelis/palmių nei kopų čionai nebėra/tik ošia svyruoklis beržeeeelis...
Persiprašau profesionalo nenuolaidžiaujančioblogiemssprendimams,kad apsilankius jo internetiniame puslapyje kilo aliuzija į kito estrados korifėjaus kūrybą
QUOTE(Robulis @ 2014 02 20, 14:11)
kiekvienam savo bet negi jus rimtai apie Antano virtuve svajojat gal mes netaip isivaizduojam gal kazka imantraus numate
QUOTE(Davydas @ 2014 02 20, 15:19)
Sveiki gyvenu klaipedoj noreciau pasiteirauti del virtuviniu baldu, pas mus virtuve labai maza 2.60m i ilgi, skambinau i liobaldai.lt sako mes nedarom baldu tokiom mazom virtuvem, gal galetumet rekomenduoti koki nors baldu gamintoja?
Nesamone- ieskokit kitu. panarsykit internete tikrai rasit. o ir mazai tokiu pasikelusiu