Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(Eiryn @ 2014 02 19, 21:22)
Klausykit o kaip su rūšiavimo šiukliadėžėm virtuvėje? Kas turit kokių idėjų?  g.gif Virtuvė bus ganėtinai nedidelė, o rūšiuot norisi, reikia minčių  ax.gif

Turiu išsisaugojusi kelias idėjas iš šios temos(gal mamytė nesupyks, nepamenu Nick'o) ir interneto platybių:
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Robulis @ 2014 02 19, 13:55)
NA ZINOMA, KIEKVIENAM SAVO,
mes zadam vienoj pusej baro dastatyt virtuvine spintele (netelpa seiminikes puodai visi biggrin.gif ) o i svetaines puse baro kedes sustatyt  smile.gif

Kai svetainės pusėje sustatytos baro kėdės - tai toks kaimas, 90-ųjų stilius, kuriuo niekaip negali atsidžiaugti. Baras namuose (ką pilstysite?), negražiai atrodo tos kėdės, nepatogu ant jų sėdėti. Žinoma, kad kiekvienam savo, bet tokia nepraktiška nesąmonė, kad klaiku.
Atsakyti
Mūsų irgi dveji draugai griovė barus dėl nepraktiškumo ir nepatogumo ax.gif
Atsakyti
Apie ką aš ir kalbėjau drinks_cheers.gif . Man tie barai, atleiskit, nu tokia atgyvena atrodo... ir dar jeigu gale jo vamzdis ir sukabintos taurės aplink jų blink.gif doh.gif ...
Aš kalbu apie tuos iškeltuosius virš stalviršio. Kai stalviršis pratęstas ir prie jo pristatytos kėdės - tai ne BARAS. Tai greičiau kaip pussalė vadintųsi mirksiukas.gif .
Nepatinka man tokios pievos schmoll.gif :
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Čia vieno "žymaus" ir arogantiško, kiek teko skaityti, virtuvių gamintojo darbai iš jo puslapio. ax.gif
Atsakyti
Baisu, baisu tie barai, jau tokia seniena, kažkada ir man buvo nieko, bet dabar net internete į tas virtuves su barais baisu pažiūrės mega_shok.gif fool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ariogala: 20 vasario 2014 - 13:48
Baisi ta "šiuolaikinė" virtuvė kaip nežinia kas. Dulkių rinkyklos - lentynos, kažkokia būdelė šone, gartrauktis už permatomų durelių doh.gif ir dar kažkokios durelės "bare", tik visiškas lopas gali taip sudizaineriuoti.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 02 20, 15:13)
tik visiškas lopas gali taip sudizaineriuoti.

Nu baikit ... blush2.gif . Čia gi žymusis Antanas rolleyes.gif ... Tas pats, kuris nepripažįsta jokių kitų projektų, tiktai savo doh.gif ...
Ir kaip tokie gamintojai dar klientų turi, bože doh.gif ...
Pažiūrėkit, kaip jis pasitiki savim, kad net iš anksto žemina būsimą savo klientą:
Antanas apie projektavimą doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 20 vasario 2014 - 14:46
Jungiuosi prie planuojančių įsirengti naują virtuvę. Kol kas dar turiu tik ranka pabraižytą planelį kaip pati viską isivaizduoju.

user posted image

Pradedant nuo kairės pusės: planuojamos 2 spintos - pirmoje būtų spintelės su lentynomis ir įmontuota orkaitė, antroje - šaldytuvas ir spintelė su lentynomis. Tada kampinė spintelė visokiems buitiniams prietaisams, kriauklė, indaplovė, kampinė spintelė indams. Virš jos būtų lentynos puodeliams. Tada kargiukas aliejams ir priekoniams. Po virykle spintelė su stalčiais įrankiams, plaustymo lentelėms, tarkoms ir pan. Tada vėl kampinė spintelė puodams ir keptuvėms. Viską užbaigtų šonu pasukta spintelė su stalčiais duonai, užkandėlėms ir staltiesėms su šluostėm.

Viršutinių spintelių kol kas neplanuoju visai.

Iš anksto dėkui už patarimus ir kritiką.
Atsakyti
OMG doh.gif Juodai, nu tu ir atrandi dizaineriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 20, 14:42)

Paskaiciusi pabijociau ir kviestis, kad neiskvailintu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jelencikas @ 2014 02 20, 13:45)

Viršutinių spintelių kol kas neplanuoju visai.

Iš anksto dėkui už patarimus ir kritiką.

Nemanau, kad tai geras sprendimas schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki, jau ilgesnį laiką skaitau Jūsų forumą ir patarimus smile.gif
Nusprendžiau parašyti ir sužinoti Jūsų nuomonę apie virtuvę. Paveiksliukas pasiskolintas, bet mane domina, ką galvojate apie spalvas - juoda ir rožinis stalviršis. Ar jis bus praktiškas?
Mūsų virtuvė sujungta su svetaine ir jų plotas nėra didelis, todėl norėtųsi kažko gražaus ir įmantraus virtuvėje rolleyes.gif Ir ar ta juoda spalva nesukurs dar mažesnės patalpos įspūdžio? g.gif

user posted image
Atsakyti