Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(Juodai @ 2014 02 17, 11:00)
Nežinau Flirt, nelygu kokio ilgumo rankas turi smile.gif. Čia jau pačiau reikia pabandyt, kaip kokie atstumai Tau ne per maži ir ne per dideli  ax.gif . Gal tų 900 ir užtektų, nes jei mažinsi stalčius, jie tols nuo ingaplovės - vat kaip viskas susirišę  smile.gif .

blink.gif biggrin.gif Gal kas turi 3D vaizduote paskolint trumpam g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cuaren @ 2014 02 17, 00:59)
na nėra tokio noro, tik pirmą kartą tenka planuotis virtuvę, o dar ir fantazija mizerna, tai automatiškai taip gavosi, kad sulygiuota. Labai patiko šis variantas jūsų įkeltas thumbup.gif

Apatinių ir viršutinių spintelių susijungimo vertikalių linijų sulygiavimas irgi yra dizaino dalis. Tarkime visiškai paprastas, klasikinis variantas kai viskas sulygiuota, kitas variantas kaip Vaidos* virtuvėsje - kai kurios linijos sutampa. Tračias variantas, kai vertikalios linijos netapatinamos, bet kaip Juodai pasiūlytu atveju viskas atrodo harmoningai. Žodžiu, vienaip ar kitaip į tai reikia atkreipti dėmesį. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 17 vasario 2014 - 12:19
QUOTE(werika @ 2014 02 17, 08:27)
Laba ryta
Ateinu su klausimu.
Ar kelti kriauklę į galinę sieną (šalia orkaitės, su mažiuku tarpuku nuo jos)? Ir pasilikt didesnį darbastalį ties langu? Ir tada indaplovę po orkaitę.
Į spintelių ir stalčių išdėstymą nekreipkit dėmesio-bus šiek tiek kitaip. Bet esmė tokia.

Jeigu keliate plautuvę prie šoninės sienos, nematau prasmės palikti pakeltą orkaitę - nebeliks vietos pasidėjimui. Nebent jums bus patogu viską nešti prie pagrindinio darbastalio. Jeigu vis tik norite pakeltos, tos spintos aukštį lygiuočiau arba su šaldytuvu, arba su pakabinamom spintelėm.

Jeigu plautuvės nestumsite, gal vertėtų kaitlenę pastumti dešiniau - statyti tos sienos centre? Šalia gartraukio nekabinčiau spintelių. Mano manymu, tokie gartraukiai yra akcentiniai ir nereikėtų jų apkrauti spintelėm ir lentynėlėm, nebent jos išdėstytos simetriškai.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Pribrendo reikalas keisti virtuveje valgomojo zona.
Virtuve 9 kv, yra tuscias kvadratas 2,2 x 2,2, kokio dydzio stala rinktis?

Noreciau kazka panasaus kaip cia, nes virtuves dydis ir isplanavimas kaip foto.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2014 02 17, 12:01)
Na nežinojau  blush2.gif  Bet dabar jau žinau. Bet aš ne tai turėjau omenyje. Turėjau spintelių išdėstymą omenyje-kad niekas nepasikeičia matmenų lygyje smile.gif Nes po orkaitę 600 ir šalia spintelė irgi 600.

Turite klaidingą informaciją. Po orkaite yra ne 600mm, o 564mm. Orkaitė montuojama į spintelę, o indaplovė tarp spintelių, todėl norint indaplovę dėti po orkaite, atsiranda papildomos detalės, kurios tikrai nevisur gražiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2014 02 18, 17:17)
Virtuve 9 kv, yra tuscias kvadratas 2,2 x 2,2, kokio dydzio stala rinktis?

Aš tai skaičiuočiau taip: kėdei reiktų palikti apie 800mm erdvės matuojant nuo stalo - kad ją niekliudant atitraukti, apeiti. Jeigu yra poreikis nuolat pro tą pusę vaikščioti, erdvės turėtų būti palikta bent jau 1000mm, kad paskui nekiltų keblumų praeiti pro tą vietą, kai kas nors sėdės. Jeigu priešais kėdę dar bus spintelė ar stalčių blokas, atstumas nuo stalo nekentų ir koks 1200mm smile.gif .
Įkėlėt nuotraukas, ale pagal jas nelabai galima kažką patarti. Įkelkit savo virtuvės planą su dabartiniu apstatymu ir matmenimis, vat tada ir gausit geresnių, tikslesnių patarimų mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 19 vasario 2014 - 09:53
QUOTE(Darius S @ 2014 02 19, 09:05)
Turite klaidingą informaciją. Po orkaite yra ne 600mm, o 564mm. Orkaitė montuojama į spintelę, o indaplovė tarp spintelių, todėl norint indaplovę dėti po orkaite, atsiranda papildomos detalės, kurios tikrai nevisur gražiai atrodo.

Pirmame puslapyje yra įdėta Gabby_jz virtuvė. Ten kaip tik virš indaploves orkaitė. Ar ten yra kokios papildomos detalės? g.gif
Atsakyti
Sedziu kaip ant adatu.. ryt turiu sulaukt maketuko ir paskaiciavimu is baldziaus. Noreciau, kad man tiktu ju kaina rolleyes.gif Ir butu ramu, bent vienu rupesciu maziau.
Atsakyti
gal kas ka galit paporint apie bara tarp virtuves ir svetaines?
gal kas pasidare ir dabar gailis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robulis @ 2014 02 19, 14:41)
gal kas ka galit paporint apie bara 

Baras - tai turite galvoje virš stalviršio dar iškelta dalis? Esam kalbėję nemažai, jei neklystu. Man asmeniškai jis nepatinka schmoll.gif - dėl to, kad iškeltas kažkoks prielipas prie stalviršio, dėl to, kad kėdės aukštesnės... Man maloniau kai tiesiog pratęstas stalviršis, prie kurio galima pastatyti pusbario kėdes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 19, 15:52)
Baras - tai turite galvoje virš stalviršio dar iškelta dalis? Esam kalbėję nemažai, jei neklystu. Man asmeniškai jis nepatinka  schmoll.gif  - dėl to, kad iškeltas kažkoks prielipas prie stalviršio, dėl to, kad kėdės aukštesnės... Man maloniau kai tiesiog pratęstas stalviršis, prie kurio galima pastatyti pusbario kėdes  mirksiukas.gif

NA ZINOMA, KIEKVIENAM SAVO,
mes zadam vienoj pusej baro dastatyt virtuvine spintele (netelpa seiminikes puodai visi biggrin.gif ) o i svetaines puse baro kedes sustatyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 02 19, 12:51)
Pirmame puslapyje yra įdėta Gabby_jz virtuvė. Ten kaip tik virš indaploves orkaitė. Ar ten yra kokios papildomos detalės? g.gif

Pritariu DariuiS. Gaila, kad nuotraukoje nesimato gabby spintelės su indaplove ir orkaite iš priekio, bet logiška, kad yra daroma pagal platesnį daiktą, o ne pagal siauresnį. Platesnė yra indaplovė. Spintos plotis turi būti 636, vidus 600. Orkaitės fasadas yra tik 594, tad įdėjus orkaitę šonuose liks tapai kurių neuždengs orkaitės fasadas. Tuos tarpus ir reiktų uždengti papildomomis detalėmis. Ir vis tiek nebus gražu, ypač jeigu kaip pas gabby plokštė yra šviesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 19 vasario 2014 - 14:05