Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(werika @ 2014 02 17, 11:14)
Na jei perkeliu plautuvę, tada perkeliu ir indaplovę po orkaitę-reiškia kitaip išsidėlioja rozetės smile.gif Nes galinėj sienoj darbastalis buvo numatytas smulkiai buitinei technikai-numatytos rozetes.

Supratau. O kodėl Jūs norit indalpovę po orkaite statyt? Toki bus iki spintelių indus dėlioti iš jos. Ar netilptų indaplovė šalia plautuvės stalčiaus (taip, stalčius po plautuve man daug patogiau, nei spintelė thumbup.gif )? Kažkaip va taip: orkaitės spinta, indaplovė, plautuvės stalčius, o užsukus prie lango sienos kampinė spintelė ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 17, 10:22)
Supratau. O kodėl Jūs norit indalpovę po orkaite statyt? Toki bus iki spintelių indus dėlioti iš jos. Ar netilptų indaplovė šalia plautuvės stalčiaus (taip, stalčius po plautuve man daug patogiau, nei spintelė  thumbup.gif )? Kažkaip va taip: orkaitės spinta, indaplovė, plautuvės stalčius, o užsukus prie lango sienos kampinė spintelė ir t.t.

Tai indaplovė ar po orkaitę, ar šalia jos-labai esmės nesudaro smile.gif
Man svarbiausia nuspręst, ar kriauklė galinėj sienoj geresnis variantas nei dabar ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2014 02 17, 11:31)
Tai indaplovė ar po orkaitę, ar šalia jos-labai esmės nesudaro  smile.gif

Didžiausia esmė tokia, kad už indaplovės negali būti jokių kištukinių lizdų ir vandens išvadų schmoll.gif .
Va čia daug patarimų, bet tikriausia juos jau žinote ax.gif .
Papildyta:
O - kokia idėja, gal kam pravers 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 17 vasario 2014 - 10:40
QUOTE(Juodai @ 2014 02 17, 10:47)
Didžiausia esmė tokia, kad už indaplovės negali būti jokių kištukinių lizdų ir vandens išvadų  schmoll.gif .
Va čia daug patarimų, bet tikriausia juos jau žinote  ax.gif .

Na nežinojau blush2.gif Bet dabar jau žinau. Bet aš ne tai turėjau omenyje. Turėjau spintelių išdėstymą omenyje-kad niekas nepasikeičia matmenų lygyje smile.gif Nes po orkaitę 600 ir šalia spintelė irgi 600.
O jūs gal baldus darėte pas tuos, kur nuorodoje? ax.gif
Atsakyti
Nea, ne pas tuos. Bet tame tinklapyje labai daug gerų patarimų yra. Pas juos gaminosi Irisas. Jeigu domina - užklauskit, ar patenkinta yra baldais.
Aš jiems buvau išsiuntus užklausą, tai pigiausią kainą pasiūlė, atsakė labai greitai. Tačiau nesirinkau jų dėl to, kad aš norėjau klasikinės virtuvės masyvo fasadais, o pas juos darbų galerijoje tokių neaptikau.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 17, 11:04)
Nea, ne pas tuos. Bet tame tinklapyje labai daug gerų patarimų yra. Pas juos gaminosi Irisas. Jeigu domina - užklauskit, ar patenkinta yra baldais.
Aš jiems buvau išsiuntus užklausą, tai pigiausią kainą pasiūlė, atsakė labai greitai. Tačiau nesirinkau jų dėl to, kad aš norėjau klasikinės virtuvės masyvo fasadais, o pas juos darbų galerijoje tokių neaptikau.

Mano draugė pas juos darėsi-labai patenkinta liko. Buvau pas juos nuvažiavusi pasikonsultuoti-labai faini vyrukai mirksiukas.gif
Tai itogo-keliam kriauklę? smile.gif
Atsakyti
Werika, manau kad logiška būtų drinks_cheers.gif. O ką apie tai Jums sako Jūsų dizaineris?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 16, 15:41)
Aha, kurgi ne, užsimaskavus dizainerė... doh.gif  doh.gif  doh.gif  Jetau, kaip man tas pavadinimas nelimpa doh.gif  lotuliukas.gif
Iš tiesų esu neužsimaskavusi projektuotoja-sąmatininkė, tiktai elektrotehnikos ir automatikos specializacijoje  mirksiukas.gif . O braižyba man nuo pat 7 klasės (tada turėjom pirmąsias braižybos pamokas) patinka  bigsmile.gif .

A va, jei ne ta specializacija, butu tas pats lotuliukas.gif Saunuole, dar aisku daug ka reiskia, kad patinka 4u.gif

Keliu savo nesamone blush2.gif Cia bele pasiterliojau, baldininkai neduoda savu peckelioniu, tik tada kada sumokesiu avansa blink.gif O as dar nenusprendziu kam moket biggrin.gif Saldytuvas bus montuojamas, o virs jo paprasta spintele. Salia plautuve indaplove, o saloj indam stalciai tik bus istisiniai apie 120cm(programoj nebuvo pasirinkimo biggrin.gif ). Kazin ar bus patogu is indaploves i juos kraut? Kargiukas bus orkaites kairej 15cm, nes reikia atitrauk nuo lango kaitlente, reikia isnaudot tuos cm. Desinej orkaites nenusisprendziu ka daryt ar stalcius ar paprasta spintele, o virsuj ir nezinau, bet linkstu link dvigubu aventu wub.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 02 17, 12:24)

Svarbu, kad pakankamas atstumas būtų tarp pussalės ir šaldytuvo - min 1000mm. Koks atstumas nuo pussalės iki likusio virtuvinio? Jei ne daugiau 1200mm, tai visai lengvai pasieksi tuos stalčius nuo indaplovės - ta atidaryta, anie atidaryti, o tu vidury stovi ir tvarkaisi wink.gif. Arba gali mažinti atstumą iki 1000mm tarp stalviršių - nors rekomenduoja min 12000mm, bet ir tas 1m ne tragedija, manau ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 17, 11:20)
Werika, manau kad logiška būtų  drinks_cheers.gif. O ką apie tai Jums sako Jūsų dizaineris?

Dizaineris nieko nesako smile.gif Sakė-pasakykit, ką nuspręsit, aš pakeisiu lotuliukas.gif
Tai va ir sprendžiu kartu su jumis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 17, 10:32)
QUOTE(Flirt @ 2014 02 17, 12:24)

Svarbu, kad pakankamas atstumas būtų tarp pussalės ir šaldytuvo - min 1000mm. Koks atstumas nuo pussalės iki likusio virtuvinio? Jei ne daugiau 1200mm, tai visai lengvai pasieksi tuos stalčius nuo indaplovės - ta atidaryta, anie atidaryti, o tu vidury stovi ir tvarkaisi wink.gif. Arba gali mažinti atstumą iki 1000mm tarp stalviršių - nors rekomenduoja min 12000mm, bet ir tas 1m ne tragedija, manau ax.gif .

1100-1200 tarp virtuvinio ir pussales, o nuo saldytuvo iki pussales 900 planavau g.gif pas drauge 800, sake uztenka, bet jei 1000 patogiausia gal sumazin tuos stalcius, nieko daug neprarasiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2014 02 17, 12:36)
Dizaineris nieko nesako smile.gif Sakė-pasakykit, ką nuspręsit, aš pakeisiu  lotuliukas.gif
Tai va ir sprendžiu kartu su jumis  thumbup.gif

Nu nieko sau dizaineris blink.gif doh.gif

QUOTE(Flirt @ 2014 02 17, 12:39)

Nežinau Flirt, nelygu kokio ilgumo rankas turi smile.gif. Čia jau pačiau reikia pabandyt, kaip kokie atstumai Tau ne per maži ir ne per dideli ax.gif . Gal tų 900 ir užtektų, nes jei mažinsi stalčius, jie tols nuo ingaplovės - vat kaip viskas susirišę smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 17 vasario 2014 - 12:01