Juodai Kaip visada juodai stebinat Gal man vonia pabraiztumet Cia jei kada labai noresis ir nebus ka peckiot daugiau
Juodai - mes irgi koleges turbut su Sistela draugaujat! Mano elektra ir automatiko nemegstamiausios sritys
Beja virtuve super ir tas dekoras gerai atrodo. Tik as visgi uz saldytuva i kita puse vien del patogumo salycio su kriaukle..
Beja virtuve super ir tas dekoras gerai atrodo. Tik as visgi uz saldytuva i kita puse vien del patogumo salycio su kriaukle..
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 02 16, 20:56)
Juodai - mes irgi koleges turbut su Sistela draugaujat! Mano elektra ir automatiko nemegstamiausios sritys
Oh, kaip smagu . Taaip, su ta pačia tenka draugauti .
Ačiū, už gerą įvertinimą - čia ekspromtas . Nesupratau, koks ten turi būti šaldytuvo sąlytis su plautuve ... Ar turit galvoje, kad po šaldytuvo eilės tvarka turi eiti plautuvė, o tik paskui viryklė? Nu žinokit gyvenau anksčiau su priešinga tvarka išdėstytais taškais - plautuvė, viryklė ir tik tada šaldytuvas - kaip ir siūliau šitai virtuvei, - nepajutau nepatogumų . Tiesa, pas mane atstumai kiek mažesni buvo. Čia, aišku, šeomininkė pati nuspręs, kas jai svarbiau - ar plautuvė arčiau šaldytuvo, ar šaldytuvas patogesnėj pozicijoj.
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 02 16, 10:41)
Cuaren, matau yra noras būtinai sutapatinti viršutinių ir apatinių spintelių susijungimo linijas. Tačiau apatinės spintelės platesnės už viršutines, tad viršuje vienos durelės lyg ir per platu, dvejos lyg ir per siaura. Tokiu atveju galima tapatinti tris spintelės viršuje su dvejomis spintelėmis apačioje. Kad būtų aiškiau, pakartosiu forumietės Vaida* virtuvės nuotrauką kur taip sutapatintos vertikalios linijos. Trys viršutinės spintelės sutapatintos su dviejom stalčių spintelėmis.
na nėra tokio noro, tik pirmą kartą tenka planuotis virtuvę, o dar ir fantazija mizerna, tai automatiškai taip gavosi, kad sulygiuota. Labai patiko šis variantas jūsų įkeltas
QUOTE(Juodai @ 2014 02 16, 15:16)
Aš čia bišk paeksperimentavau su spalvom ir dekorais Cuaren virtuvėje ... Išdėstymas tas pats, tik pakabinamos spintelės patao 1m aukščio ir virš šaldytuvo bei orkaitės spintos dar po vieną spintutę atsirado viršutinės linijos išlyginimui .
ačiū ačiū
vat jei nepavyks sukeisti balkono durų, tai taip ir darysim.
Bet vis dar tikiuosi tų bokštų iš šonų
QUOTE(Juodai @ 2014 02 16, 17:09)
Ti kad Cuaren virtuvę ne dizzainerė dizainavo, jei neklystu... . Man rodos pati šeiminikė jį pasipaišė .
tiesa, pati
QUOTE(cuaren @ 2014 02 17, 01:59)
vat jei nepavyks sukeisti balkono durų, tai taip ir darysim.
Nesupratau, o kol trukdo balkono durys šaldytuvui? Kad ir nesiūlau ten statyti jo, ale vistiek įdomu
QUOTE(Juodai @ 2014 02 17, 01:16)
Nesupratau, o kol trukdo balkono durys šaldytuvui? Kad ir nesiūlau ten statyti jo, ale vistiek įdomu
Na pvz vasarą balkono durys visada atidarytos, tai bus nepatogu į šaldytuvą landžiot pridarinejant duris kaskart
Ach vat kokios bėdos... Na, nebūčiau apie tai pagalvojus, nes nelabai laikydavom balkono durų nuolat atidarytų... Ar jos fiksuojamos bus, kad taip sunku pastumti lendant į šaldytuvą?
Laba ryta
Ateinu su klausimu.
Ar kelti kriauklę į galinę sieną (šalia orkaitės, su mažiuku tarpuku nuo jos)? Ir pasilikt didesnį darbastalį ties langu? Ir tada indaplovę po orkaitę.
Į spintelių ir stalčių išdėstymą nekreipkit dėmesio-bus šiek tiek kitaip. Bet esmė tokia.
Ateinu su klausimu.
Ar kelti kriauklę į galinę sieną (šalia orkaitės, su mažiuku tarpuku nuo jos)? Ir pasilikt didesnį darbastalį ties langu? Ir tada indaplovę po orkaitę.
Į spintelių ir stalčių išdėstymą nekreipkit dėmesio-bus šiek tiek kitaip. Bet esmė tokia.
QUOTE(werika @ 2014 02 17, 09:27)
Ar kelti kriauklę į galinę sieną (šalia orkaitės, su mažiuku tarpuku nuo jos)?
Manau vertėtų pabandyt . Gal ir tarpelis padorus išeitų, jei plautuvę statyt prie pat kampo - ne kampe žinoma.
QUOTE(Juodai @ 2014 02 17, 09:29)
Manau vertėtų pabandyt . Gal ir tarpelis padorus išeitų, jei plautuvę statyt prie pat kampo - ne kampe žinoma.
Kriauklę užbaigti ties spintelių kampu?
O jūs sau kaip darytumėt?
Nes man iki šiol norėjosi kriauklės ties langu, bet dabar žiūriu, kad tokiu atveju gaunasi keli trumpi darbastaliai. Ant vieno pasidėsi agurką, o pjaustyti turėsi jau ant kito. O perkėlus kriauklę, liktų vienas ilgesnis darbastalis su natūraliu apšvietimu per langą
Turiu kuo skubiau nuspręsti, nes elektra jau vedžiojama ir šiandien ryt meistras jau vedžios virtuvėj
QUOTE(werika @ 2014 02 17, 10:41)
Kriauklę užbaigti ties spintelių kampu?
Kuom susiję plautuvė ir elektra? Bet kokiu atveju kištukinius lizdus daryčiau greičiausia ant lango sienos, nes ten, kampe greičiausia kokį elektros prietaisč pasistatysit .
Vat pas mane anksčiau kaip plautuvė buvo:
taip pat ir Jums siūlau, tik rekomenduoju be padėkliuko - taip daugiau vietos liks nuo orkaitės iki plautuvės. Tiesą sakant, iš Jūsų vizualizacijos nelabai aišku, kiek ten cm yra...
Plautuvė tokioj pozicijoj man buvo patogu, ir stalčius po ja buvo šiukšlių kibirams .
QUOTE(Juodai @ 2014 02 17, 09:55)
Kuom susiję plautuvė ir elektra? Bet kokiu atveju kištukinius lizdus daryčiau greičiausia ant lango sienos, nes ten, kampe greičiausia kokį elektros prietaisč pasistatysit .
taip pat ir Jums siūlau, tik rekomenduoju be padėkliuko - taip daugiau vietos liks nuo orkaitės iki plautuvės. Tiesą sakant, iš Jūsų vizualizacijos nelabai aišku, kiek ten cm yra...
Plautuvė tokioj pozicijoj man buvo patogu, ir stalčius po ja buvo šiukšlių kibirams .
Na jei perkeliu plautuvę, tada perkeliu ir indaplovę po orkaitę-reiškia kitaip išsidėlioja rozetės Nes galinėj sienoj darbastalis buvo numatytas smulkiai buitinei technikai-numatytos rozetes. Jei bus kriauklė-tas rozetes reikia dėti kažkur prie lango.
Na dėl padėkliuko ačiū už patarimus, bet kol kas apsistojus esu ties kriaukle su padėkliuku
O šiukšliadėžė geriau stalčius ar spintelė?