QUOTE(Dešimtukas @ 2014 02 16, 13:38)
Vienintelis trūkumas šios kaimynystės, tai kai veikiant orkaitei tenka atidarinėti šaldytuvą ir šiltas oras patenką į šaldytuvo vidų, tai jis gal gali kiek greičiau prišąlti. Kitų pavojų nėra.
Šitą trūkumą užskaityčiau nebent tada, jei šaldytuvas atsidarinėtų nuo orkaitės pusės, ir jei orkaitę atidarinėtum tada, kai šaldytuvas atidarytas, arba atvirkščiai . Bet kokia tikimybė, kad taip atsitiks? Nulinė vien dėl to, kad daryti šaldytuvo dureles atsidarinėjančias nuo orkaitės pusės nelogiška-nepatogu . Kalbu apie prieš tai papaišytą mano virtuvės variantą. Šaldytuvo durelės turi atsidaryti nuo stalviršio pusės. O tiem, kurie tokiai kaimynystei esant šaldytuvą montuotų prie sienos, paskui orkaitės spintą (tada būtų taip, kad šaldytuvas atsidarytų nuo orkaitės pusės), paskui stalviršis - nepritariu , nes šaldytuvas gaunas mano manymu nepatogioj vietoj - dėl to, kad šalia nėra stalviršio - tarpinės stotelės dedant/imant iš/į šaldytuvą, dėl šaldytuvo durelių nepakankamo atsidarymo dėl to, kad siena šalia.
Na, ir jeigu jau taip atsitinka, kad yra sekama kažkokia neaiški mada montuoti orkaitės spintą prie stalviršio, o šaldytuvą tolėliau, kokia tikimybė, kad atidarinėsit šaldytuvą būtent tuo momentu, kaip ir orkaitę? Nežinau, nežinau, kas jau ten turi nutikti, kad taip įvyktų .
Tačiau, įvardintas galimas trūkumas, mano manymu yra juokingas, kad dėl jo keisti visą virtuvės planą .