Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 11

QUOTE(Dešimtukas @ 2014 02 16, 13:38)
Vienintelis trūkumas šios kaimynystės, tai kai veikiant orkaitei tenka atidarinėti šaldytuvą ir šiltas oras patenką į šaldytuvo vidų, tai jis gal gali kiek greičiau prišąlti. Kitų pavojų nėra.  smile.gif

Šitą trūkumą užskaityčiau nebent tada, jei šaldytuvas atsidarinėtų nuo orkaitės pusės, ir jei orkaitę atidarinėtum tada, kai šaldytuvas atidarytas, arba atvirkščiai mirksiukas.gif. Bet kokia tikimybė, kad taip atsitiks? Nulinė vien dėl to, kad daryti šaldytuvo dureles atsidarinėjančias nuo orkaitės pusės nelogiška-nepatogu schmoll.gif . Kalbu apie prieš tai papaišytą mano virtuvės variantą. Šaldytuvo durelės turi atsidaryti nuo stalviršio pusės. O tiem, kurie tokiai kaimynystei esant šaldytuvą montuotų prie sienos, paskui orkaitės spintą (tada būtų taip, kad šaldytuvas atsidarytų nuo orkaitės pusės), paskui stalviršis - nepritariu schmoll.gif , nes šaldytuvas gaunas mano manymu nepatogioj vietoj - dėl to, kad šalia nėra stalviršio - tarpinės stotelės dedant/imant iš/į šaldytuvą, dėl šaldytuvo durelių nepakankamo atsidarymo dėl to, kad siena šalia.
Na, ir jeigu jau taip atsitinka, kad yra sekama kažkokia neaiški mada montuoti orkaitės spintą prie stalviršio, o šaldytuvą tolėliau, kokia tikimybė, kad atidarinėsit šaldytuvą būtent tuo momentu, kaip ir orkaitę? Nežinau, nežinau, kas jau ten turi nutikti, kad taip įvyktų g.gif bigsmile.gif .

Tačiau, įvardintas galimas trūkumas, mano manymu yra juokingas, kad dėl jo keisti visą virtuvės planą doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 16 vasario 2014 - 12:53
QUOTE(Juodai @ 2014 02 16, 12:46)
Šitą trūkumą užskaityčiau nebent tada, jei šaldytuvas atsidarinėtų nuo orkaitės pusės, ir jei orkaitę atidarinėtum tada, kai šaldytuvas atidarytas, arba atvirkščiai  mirksiukas.gif.
drinks_cheers.gif Būtent. Taigi, viskas čia gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 16 vasario 2014 - 12:53
QUOTE(Juodai @ 2014 02 16, 10:52)
Flirt, man pirmoj foto grindys kiek per tamsios, o antroj - per šviesios, arba ta ruda spalva virtuviniam per tamsi  ax.gif .
Bent jau man tai per daug balta pirmoje... Man netinka toks sterilumas namuose...  blush2.gif

Man ir pirmoj grindys tamsokos, musu turetu but sviesenes, na bent jau tikiuosi, nes kai i viena lenta ziuri, atrodo vienaip, o visumoj gali atrodyt visiskai kitaip ax.gif
O jei prie pirmo varianto det koki pilka ar juoda stalvirsi g.gif

Antra dabar pasiziurejus atidziau, kazkokia visiska beskonybe ir man blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas, o kiek cm turi buti maziausias tarpas tarp saldytuvo ir orkaites?

1. Orkaite imontuoja, o jei saldytuvas neimontuotas? Puodai verda, kaitina saldytuvo sienele.

2. O jei ir orkaite su virykle yra imontuotos kiek tada cm turi buti tarpas tarp ju?

Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 02 16, 15:43)
Labas, o kiek cm turi buti maziausias tarpas tarp saldytuvo ir orkaites?

1. Orkaite imontuoja, o jei saldytuvas neimontuotas? Puodai verda, kaitina saldytuvo sienele.

O pas Jus orkaitėje puodai verda? g.gif ...

QUOTE(Amelita @ 2014 02 16, 15:43)
2. O jei ir orkaite su virykle yra imontuotos kiek tada cm turi buti tarpas tarp ju?

Mes čia kalbėjome apie tokį išdėstymą, kai orkaitė montuojama ūkinėj spintoj, ne po kaitlente. Dažnai žmonės šalia aukštos ūkinės spintos stato ir šaldytuvą - įmonuojamą ar ne, nesvarbu. Esmė tokia, kad kaip taisyklė orkaitė gaunasi šalia šaldytuvo - atstumas tarp jų viena plokštė su tarpu šaldytuvui ventiliuotis, jeigu jis neįmontuojamas, arba dvi plokštės, jeigu šaldytuvas įmontuojamas mirksiukas.gif . Aišku, gal kas nors sugalvoja dar daryti aukštą cargo, tai jį talpina tarp šaldytuvo ir orkaitės spintos, kad neduokdie anas neperkaistų doh.gif - bet tai yra visiškas briedas dėl to perkaitimo - apie ką mes diskutavome ir atrodo jau išsiaiškinome mirksiukas.gif .
O jei Jūs klausiate dėl orkaitės esančios po virykle - tai kartais stato jas visai šalia šaldytuvo, čia tuo atveju, kai virtuvikė tikrai mažikė ir kitos išeities nėra. Tačiau nemanau kad ir tokiu atveju vardantys puodai perkaitintų šaldytuvą doh.gif - atsipeikėkit, tada pagal Jumi tokie puodai ir sieną gali nusvilint blink.gif , ir išvis šalia jų žmogui stovėt pavojinga unsure.gif ...
Jeigu virtuvė nėra maža, manau mažiausias tarpas tarp viryklės su orkaite ir šaldytuvo galėtų būti apie 300mm, na o jeigu ten tilptų 450mm pločio stalčių blokas - visai puiku thumbup.gif . Tas tarpas grynai dėl patogumo naudojantis virykle ir dėl galimybės iš šaldytuvo ištraukus ką pasidėt ant greta esančio stalviršio 4u.gif .
Atsakyti
Aš čia bišk paeksperimentavau su spalvom ir dekorais Cuaren virtuvėje bigsmile.gif blush2.gif ... Išdėstymas tas pats, tik pakabinamos spintelės patao 1m aukščio ir virš šaldytuvo bei orkaitės spintos dar po vieną spintutę atsirado viršutinės linijos išlyginimui ax.gif .
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Juodai, man rodos, kad tu cia uzsimaskavus virtuviu dizainere/spece wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 16, 14:57)
O pas Jus orkaitėje puodai verda? g.gif ...

Jeigu virtuvė nėra maža, manau mažiausias tarpas tarp viryklės su orkaite ir šaldytuvo galėtų būti apie 300mm, na o jeigu ten tilptų 450mm pločio stalčių blokas - visai puiku  thumbup.gif . Tas tarpas grynai dėl patogumo naudojantis virykle ir dėl galimybės iš šaldytuvo ištraukus ką pasidėt ant greta esančio stalviršio  4u.gif .

Pas mus orkaite ir virykle butu toje pacioje vietoje. Na orkaite po virykle. Puodai verda ant virykles. smile.gif

Aciu uz tuos cm. smile.gif Zinosim. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 16 vasario 2014 - 15:48
Juodai-kokia programa braižote? Norėčiau ir aš taip pasidėlioti, gal mano nevaizduotei aiškiau viskas pasidarytų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 02 16, 16:26)
Juodai, man rodos, kad tu cia uzsimaskavus virtuviu dizainere/spece wub.gif  biggrin.gif

Aha, kurgi ne, užsimaskavus dizainerė... doh.gif doh.gif doh.gif Jetau, kaip man tas pavadinimas nelimpa doh.gif lotuliukas.gif
Iš tiesų esu neužsimaskavusi projektuotoja-sąmatininkė, tiktai elektrotehnikos ir automatikos specializacijoje mirksiukas.gif . O braižyba man nuo pat 7 klasės (tada turėjom pirmąsias braižybos pamokas) patinka bigsmile.gif .

QUOTE(Suprem @ 2014 02 16, 17:02)
Juodai-kokia programa braižote? Norėčiau ir aš taip pasidėlioti, gal mano nevaizduotei aiškiau viskas pasidarytų 4u.gif

Su SkechUp 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 16 vasario 2014 - 16:44
QUOTE(Juodai @ 2014 02 16, 17:41)

Iš tiesų esu neužsimaskavusi projektuotoja-sąmatininkė, tiktai elektrotehnikos ir automatikos specializacijoje  mirksiukas.gif . O braižyba man nuo pat 7 klasės (tada turėjom pirmąsias braižybos pamokas) patinka  bigsmile.gif .

drinks_cheers.gif o, mes truputi koleges smile.gif

Daug geresnis projektelis nei tos dizaineres pasiulytas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 02 16, 17:57)
drinks_cheers.gif o, mes truputi koleges smile.gif

Smagu sutikti truputį kolegių bigsmile.gif drinks_cheers.gif .
Ti kad Cuaren virtuvę ne dizzainerė dizainavo, jei neklystu... g.gif . Man rodos pati šeiminikė jį pasipaišė unsure.gif .
Atsakyti