Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

Siand lankiausi vilkpedes elevitoj- daug plauku priemoniu su nuolaida. Galima meginti ivairius serumus ir stipriklius plaukams (dilgeliu, mineralinius, zibalo ir tt) u z 1 eur ar kiek daugiau.
Kadangi balzamu ir kaukiu turiu net keleta, siandien nieko nenusipirkau...
Pavasareja, noriu ir as gelines plunksneles, reiks aplankyti droga ir eurokosa....
Atsakyti
Ar atsirado Elevitoje kokių nors naujų "1 rešenie" serijų? Pvz:
"Cекреты лучших здравниц СССР"
"Planeta Organica Secrets of Kamchatka"
"SUPERСИЛА PROFESSIONAL"
"ORGANIC NATURALLY PROFESSIONAL"
"Planeta Organica SECRETS of ARCTICA"
"Dr. Bio"
"ECO HYSTERIA"
"Wild Siberica"
Natura siberica vyrams...
Atsakyti
Elevitoj NS issiparduoda, toks jausmas, kad nebesives...
O Droge dizao kaukems akcija - 1.88eur.
Ir dar- nors ir ne kosmetika, labai patiko Prokudent ultrasoft dantu sepetelis, kainavo beods 1.09eur, tikrai minkstas, toks pat, kaip mano nuolat perkamamas lacalut kraujuojancioms dantenos ir jautriems dantims, bet sitas 10lt kainuodavo...
Tyrinejau, tyrinejau stendus, bet akiu plunksneles taip ir nenusipirkau...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2015 03 24, 14:21)
Ar atsirado Elevitoje kokių nors naujų "1 rešenie" serijų? Pvz:
"Cекреты лучших здравниц СССР"
"Planeta Organica Secrets of Kamchatka"
"SUPERСИЛА PROFESSIONAL"
"ORGANIC NATURALLY PROFESSIONAL"
"Planeta Organica SECRETS of ARCTICA"
"Dr. Bio"
"ECO HYSTERIA"
"Wild Siberica"
Natura siberica vyrams...

Bent jau vienas šampūnas ECO Hysterija tikrai buvo pirkti. Bet tą kartą nežinojau, kad čia naujovė ir neapsižiūrėjau ar ko daugiau yra.
http://venividi.lt/s...apims-isterija/
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2015 03 25, 17:49)
Bent jau vienas šampūnas ECO Hysterija tikrai buvo pirkti. Bet tą kartą nežinojau, kad čia naujovė ir neapsižiūrėjau ar ko daugiau yra.
http://venividi.lt/s...apims-isterija/

Puiki apžvalga good.gif
Atsakyti
koks geras kremas stangrinantis formas, mazinantis celiulita ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2015 03 27, 13:29)
koks geras kremas stangrinantis formas, mazinantis celiulita  ax.gif  wub.gif

Jei čia buvo klausimas, tai:
Eveline - visa Slim extrime serija
Čistaja linija
Černyj žemčug

Nuolat kursais naudoju šiuos pakaitom, labai veiksmingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2015 03 27, 18:10)
Jei čia buvo klausimas, tai:
Eveline - visa Slim extrime serija
Čistaja linija
Černyj žemčug

Nuolat kursais naudoju šiuos pakaitom, labai veiksmingi  4u.gif

o galetume pvz imest kas is siu, ne sten ir saldantys ir sildantis ir su krupelem..
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2015 03 27, 20:01)
o galetume pvz imest kas is siu, ne sten ir saldantys ir sildantis ir su krupelem..

Eveline Slim Extreme serija

user posted image

Veiksmingi visi jų serumai, aš asmeniškai nenaudoju su šildančiu efektu, nes sergant venų varikoze nerekomenduojama..

Čistaja linija

user posted image

Černyj žemčug

user posted image

Atsakyti
Senokai berašiau kažką, bet sugalvojau, kad šiuo kremu būtinai reikia pasidalinti 4u.gif
Kažkada buvau išvykusi ir supratau, jog pamiršau pasiimti veido kremą (tuo metu naudojau Biodermos), todėl nulėkiau į artimiausią parduotuvę ir pasiėmiau bet kokį drėkinantį veido kremą, vistiek maniau tik kelioms dienoms prireiks wink.gif Taigi prigriebiau šį Bioten Skin Moisture:

user posted image

Galiu pasakyti, jog nustebino taip, kad visiškai nurungė Biodermą bigsmile.gif Kainavo iki 20Lt, šiuo metu naudoju jau antrą pakuotę ir kažkaip visai nesinori keisti, nors veido kremai man labai greitai atsibosta. Greitai įsigeria, puikiai drėkina, nekemša porų (mano oda normali, kartais linkusi kimštis). Puikus makiažo pagrindas. Kaip sakiau naudoju antrą pakuotę, bet minusų kol kas jokių nepastebėjau, todėl galiu šį kremą drąsiai vadinti atradimu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Orestes, aš lygiai taip pat buvau pamiršus nusipirkti toniką ir parduotuvėj irgi prigriebiau Bioten. Jis mane maloniai nustebino, tikrai neblogas už savo kainą. Kai pirkau dar buvo -40proc nuolaida thumbup.gif
Gal galit sudėtį kremo įmesti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2015 03 28, 17:11)

user posted image

As irgi si naudojau ax.gif tikrai neblogas ir lengvas kremas, bet jis man netinka po antakiais patepti negaliu, lyg griauzia, o toj vietoj man itin reikia drekinimo, nes sauseja oda unsure.gif
Atsakyti