Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(dontstop @ 2015 03 08, 08:43)
Parekomenduokit gerą nebrangią drėkinančią veido kaukę  smile.gif  4u.gif

Dizao - kiek bandziau, ne viena nenusivyliau ax.gif
Atsakyti
LolitCafe, Noir couture, ačiū už rekomendacijas 4u.gif
Bandyta jau blush2.gif , bet negaliu nepritarti, kad geros kaukės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Noir couture @ 2015 03 09, 18:33)
Dizao  - kiek bandziau, ne viena nenusivyliau  ax.gif

Man irgi "DIZAO" kaukės labai patinka thumbup.gif. Jos dabar naujuose įpakavimuose ir, mačiau, atsirado naujų rūšių. smile.gif

"EVELINE" gelinė drėkinamoji man nepatiko. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Noir couture @ 2015 03 09, 17:33)
Dizao  - kiek bandziau, ne viena nenusivyliau  ax.gif

Man dizao Boto superinės thumbup.gif tik gal nevisai pigios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spoily @ 2015 03 10, 12:44)
Man dizao Boto superinės thumbup.gif  tik gal nevisai pigios smile.gif

Kur perkate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutia_007 @ 2015 03 12, 02:03)
Kur perkate?  4u.gif

Elevitoj smile.gif
Atsakyti
labas mergaites 4u.gif
Patarkit koki seruma paakiams ar koki paakiu krema.
Ar kuri naudojot Dellia serumukus veidui? Kokie atsiliepimai?
Kur galima isigyt ABSOLUTE ORGANIC kosmetikos kaune. Maciau ja tik elevita prekiauja? Gal kuri bandet paakiu seruma sio firmos?
Atsakyti
Sudominot Dizao kaukem. Ar ju yra Martinoj?
Taip pat domintu gera nebrangi kauke paakiam ax.gif
Atsakyti
Čia mano mėgstamos nebrangios priemonės 4u.gif :

user posted image

Catrice camouflage cream maskuoklis - toks sunkus, ne skystaliukas, tai dienos bėgy nenuplaukia nuo veido, aš su kompaktine dar užtvirtinu. Paakiams gal per sunkus būtų, bet visokioms dėmelėms, paraudimams, spuogeliams - super thumbup.gif

user posted image

Catrice made to stay highligteris - gerai laikosi, graži spalvytė, gražiai blizga biggrin.gif naudoju po antakiu ir vidiniams akių kampučiams, iš kart visą veidą pagyvina.

user posted image

Essence matt bronzing powder - turiu tą brunetėms, labai patinka thumbup.gif aš pati kiek tamsesnės odos, labai greitai įdegu ir tas įdegis ilgai laikosi, tai man šitas bronzatas tobulas - pigus, visiškai matinis be jokių blizgučių, ir neturi tokio ryžo atspalvio ant mano odos, nors draugė baltaodė tokį pat bandė, tai jai kažkaip į ryžumą gavos, gal per daug užtepė g.gif na bet tamsesnei veido odai pats tas 4u.gif

Atsakyti
Rekomendavot man gel eyelineri is Catrice, o kad jo pardavime nera jau kuris laikas, tai tik apejus pardes suzinojau rolleyes.gif
Atsakyti
Klausiau tusu temoj, tai ir cia paklausiu. 4u.gif
Ka parekomenduotumet is ekonomines klases tusu (kaina iki 10 - 12 Euru) arba is dar pigesniu, kurie butu atsparus saltam vandeniui, bet nusiplaunantys be specialaus ploviklio su siltu +38C vandeniu.

Zinau tik Catrice Better than waterproof mascara, bet jo vis kazkodel nei Drogas nei Eurocos nerandu. g.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Neko Pari @ 2015 03 16, 21:07)
Rekomendavot man gel eyelineri is Catrice, o kad jo pardavime nera jau kuris laikas, tai tik apejus pardes suzinojau  rolleyes.gif

As prisimenu buvo labai giriami vos ne kultiniais tape essence geliniai eyelineriai, bet kazkodel irgi nesimato ju musu parduotuvese, bet lyg ir gaminamas yra:
http://www.essence-c...cil-waterproof/

A fan favorite, this ultra-smooth gel eyeliner formula glides on with a silky finish that lasts all day long. Quick-drying, long-lasting, smudge and waterproof.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 03 18, 21:34)
As prisimenu buvo labai giriami vos ne kultiniais tape essence geliniai eyelineriai, bet kazkodel irgi nesimato ju musu parduotuvese, bet lyg ir gaminamas yra:
http://www.essence-c...cil-waterproof/

A fan favorite, this ultra-smooth gel eyeliner formula glides on with a silky finish that lasts all day long. Quick-drying, long-lasting, smudge and waterproof.

user posted image

Puikūs šitie pravedimai buvo. Dabar turiu MAC pravedimą indelyje, tai galiu pasakyti essence patiko labiau smile.gif
Atsakyti