Jauciuosi pamaloninta, kad klausiate mano nuomones
Taip, 14 cm tikrai uzteks. Paskutinis darbas-liemene 8-metei su reglano rankovelemis. Tai takelis 18 cm. Pazastu nepjauna, laisvas.
Tada dar klausimas - aš mezgu tą takelį tokį kaip su kiauraraščiu. Na kaip pasakyt - skylutė, akis, tada vėl skylutė na nemoku kitaip paaiškint, gal suprasit:)
tai kaip man gražiai jau pažastyje suimt akis. Prisiskaičiau visko, bet skirtingai rašo:( Skaičiau kad reikia pridėt pažastyse akių. O tai kiek?
tai kaip man gražiai jau pažastyje suimt akis. Prisiskaičiau visko, bet skirtingai rašo:( Skaičiau kad reikia pridėt pažastyse akių. O tai kiek?
Jei mezgate nuo virsaus, pazastyje BUTINA prideti akiu (mezgant nuo apacios-nuleisti). Kitaip vaikui bus nepatogu. Kiek-priklauso nuo siulu storio. As paprastai kiekvienai daliai pridedu po 3-4 akis. Jei megsite visas dalis is karto, gaunasi 6-8 akys pazasciai
QUOTE(Viksė @ 2015 11 10, 10:47)
Jei mezgate nuo virsaus, pazastyje BUTINA prideti akiu (mezgant nuo apacios-nuleisti). Kitaip vaikui bus nepatogu. Kiek-priklauso nuo siulu storio. As paprastai kiekvienai daliai pridedu po 3-4 akis. Jei megsite visas dalis is karto, gaunasi 6-8 akys pazasciai
Mezgu nuo viršaus su vieliniais virbalais 3 vr. siulai 100 g - 266 m
Tai pažastyje man pridėti kokias 6 akis. Ar taip supratau?
QUOTE(Irma_2014 @ 2015 11 10, 10:54)
Mezgu nuo viršaus su vieliniais virbalais 3 vr. siulai 100 g - 266 m
Taip supratot jei jums atrodo labai daug, pridėkit mažiau. Aš kai mezgu laisvai, tai pridedu tik kokias 3maximum, bet mano vaikams 1m.
O čia kaip pridėt akis, kad būtų gražiai
https://m.youtube.co...eature=youtu.be
Nes bent jau man, kai tik apvynioju ir po to išmezgu negražiai gaunas, kažkaip pasileidžia kraštelis
http://viruvirukose....es-didutei.html
Noriu tunikos apačioje išmegzt tokias širdeles. Bet jos man per mažos. Labai smulkios bus. Gal turite kokias nors didesnes?
Arba gal kokių gėlių ornamentus turit?
Noriu tunikos apačioje išmegzt tokias širdeles. Bet jos man per mažos. Labai smulkios bus. Gal turite kokias nors didesnes?
Arba gal kokių gėlių ornamentus turit?
Labas vakaras, labai noriu patarimo, tiesiog nezinau neturiu supratimo, kokio dydzio, kiek akiu , deti triju metu mergaitei, jos ugis 94 cm, smulki, bet ne coliuke, normalaus sudejimo vaikas. Noriu numegzti is storesniu siulu. Gal kas turite numezgusios, ar turite kokia schema ? tiesiog nuo ko pradet ?
QUOTE(Virgale @ 2015 11 24, 00:17)
tiesiog nuo ko pradet ?
Sakyčiau, nuo konkretaus modelio parinkimo su schema ir aprašymu, kur jau bus nurodyta kas kaip...
Jei tinka anglų kalba, labai geras puslapis yra drops modeliai. Kairėje suvedus į paieškos laukelius konkrečius parametrus (galima net siūlų storį pasirinkti) išmeta galybę visokių modelių, jei nepatiks niekas, bent iškarpą galima paimti, kad žinot, kiek cm turi būti rankovė, koks liemens plotis, viso mezginio ilgis ir pan