Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbai vaikams

QUOTE(Irma_2014 @ 2015 11 02, 14:21)
Laba diena
Noriu mergytei numegzti tunika. Na kad būtų aptemta. O ne platėjanti. Na tokia kaip ilga liemenė tik su trumpom rankovytėm. Gal kas turi kokią nors panašią schemą arba aprašymą. Nes dabar tik suaugusių tokius modelius randu:(

Keliomis zinutemis auksciau yra liemene su arkliukais. Numegzkite ilgesne ir bus tunika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2015 11 02, 14:31)
Aš tada megzčiau kaip suaugusiem tik akių mažiau dėčiau ir tikrai gausis thumbup.gif

Tai kad išsiskaičiuot nemoku schmoll.gif schmoll.gif
Su virbalais sunku.. Jei aiškus aprašymas tai dar dar:)smile.gif
Papildyta:
QUOTE(katanelis @ 2015 11 02, 14:31)
Aš tada megzčiau kaip suaugusiem tik akių mažiau dėčiau ir tikrai gausis thumbup.gif

Mačiau . Labai graži ta liemenė. Bet jos aprašo nėra ir o kaip padaryt pabaigoje? Gal stulpelius išmegzt?
Atsakyti
QUOTE(Irma_2014 @ 2015 11 02, 15:42)

o kaip  padaryt pabaigoje? Gal stulpelius išmegzt?

Jei norite, kad apacia butu patraukta, megzkite stulpeliu, jei norite laisvesnio krastelio, galite megzti ripsu
Atsakyti
Sukniukė mažiukei smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Irma_2014 @ 2015 11 02, 14:42)
Tai kad išsiskaičiuot nemoku schmoll.gif  schmoll.gif
Su virbalais sunku.. Jei aiškus aprašymas tai dar dar:)smile.gif

O tai kad skaičiuot vis tiek truputį tenka net mezgant pagal aprašymą, nes reikia nusimegzt pavyzduką, kad žinotumėt, koks Jums tankumas gaunasi su Jūsų siūlais, virbalais ir mezgimo kietumu. Tai pažiūrit, kiek gaunasi akių 10cm, pamatuojat krūtinės apimtį ir žinot, kiek ten tilps akučių wink.gif

Šitas aprašymas nemokamas
http://www.ravelry.c...-til-lillesster
Tik jei norit tiesios, nepridėkit akių, o megzkit tiesiai nuo pažastų wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 02 lapkričio 2015 - 23:53
QUOTE(Viksė @ 2015 10 31, 11:09)
Pora sios savaites darbeliu vaikams

Koks grazuolis katiniskas salikas bigsmile.gif bigsmile.gif 4u.gif
Gal turit schemute?
Atsakyti
Abelo, graži suknytė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2015 11 03, 04:17)
Koks grazuolis katiniskas salikas  bigsmile.gif  bigsmile.gif  4u.gif
Gal turit schemute?

Aciu smile.gif
Schemos neturiu, mezgiau is nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2015 11 03, 10:16)
Abelo, graži suknytė smile.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
"Avietinė" liemenė iš mano mėgstamos Eroica pusvilnės

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Abelo @ 2015 11 02, 23:48)
O tai kad skaičiuot vis tiek truputį tenka net mezgant pagal aprašymą, nes reikia nusimegzt pavyzduką, kad žinotumėt, koks Jums tankumas gaunasi su Jūsų siūlais, virbalais ir mezgimo kietumu. Tai pažiūrit, kiek gaunasi akių 10cm, pamatuojat krūtinės apimtį ir žinot, kiek ten tilps akučių wink.gif

Šitas aprašymas nemokamas
http://www.ravelry.c...-til-lillesster
Tik jei norit tiesios, nepridėkit akių, o megzkit tiesiai nuo pažastų wink.gif

Labai ačiū už nuorodą. O gal galit pasakyt reglano takelis 2 metukų vaikui turi but apie 14 cm? Aš tokią dydžių lentelę radau, tik įdomu ar tikrai atitinka.
Nes vielinius virbalus pirmą kartą gyvenime turiu rankose, o ir tuniką mezgu pirmą kartą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irma_2014 @ 2015 11 09, 11:56)
Labai ačiū už nuorodą. O gal galit pasakyt reglano takelis 2 metukų vaikui turi but apie 14 cm? Aš tokią dydžių lentelę radau, tik įdomu ar tikrai atitinka.
Nes vielinius virbalus pirmą kartą gyvenime turiu rankose, o ir tuniką mezgu pirmą kartą blush2.gif

Prašom wink.gif mano vaikams dar tik 1metukai, tai negaliu pasakyt ar užteks. Aš pasitikėčiau rasta info, bet pakeliui megzdama matuočiau ant kokio kito rūbo, kuris tinka. O gal dar daugiau nezgančios vaikam ką patars wink.gif

Vikse, ką tu manai? wink.gif
Atsakyti