[quote=rimute7,2015 02 17, 13:07]
[quote=Comma,2015 02 13, 14:59]
Laba. Nenusiminkit, tikriausiai nieks neaugina tokio dydžio vaikų, nes man irgi nieks neatsakė dėl 8 m. mergaitės .O "Liudvikos skrynioj" nėra to, ko mums reikia
[/quote]
Parašykit man į až, jeigu dar reikia, tai pasistengsiu namie pamatuot, nes šiaip tiesiog pamirštu arba nėra taip lengva ją pagauti . Ir bent jau ūgį sužinokit, nes labai jau nevienodos tokio amžiau mergaitės.
Galiu pasakyt tik tiek-mezgiau liemene 130 cm ugio 7 m mergaitei, tai apimtis buvo 70 cm, liemenes ilgis 50 cm. Jei kuo nors padetu...
QUOTE(Viksė @ 2015 02 17, 17:58)
Galiu pasakyt tik tiek-mezgiau liemene 130 cm ugio 7 m mergaitei, tai apimtis buvo 70 cm, liemenes ilgis 50 cm. Jei kuo nors padetu...
Manau, orentaciniai duomenys irgi padeda
Papildyta:
QUOTE(Restar @ 2015 02 17, 12:56)
Parašykit man į až, jeigu dar reikia, tai pasistengsiu namie pamatuot, nes šiaip tiesiog pamirštu arba nėra taip lengva ją pagauti . Ir bent jau ūgį sužinokit, nes labai jau nevienodos tokio amžiau mergaitės.
Taigi va, kad nenoriu net ūgio klausti - siurprizą ruošiu krikšto dukrai... Tik va kaip reika pataikyti Mezgu sijoną atsiputus, tai net čia nebepaskaitau Sugalvojau, kad darysiu sarafaniuką ale pažemintu liemeniu, tipo "ant išaugimo" Gal kaip nors įtaikysiu, nors vaiko jau nemačiau senokai...
Buvau turgely, leido moterytė "išmatuoti" kelis rūbelius . Dėkui bandžiusioms pagelbėti
QUOTE(rimute7 @ 2015 02 19, 14:21)
Buvau turgely, leido moterytė "išmatuoti" kelis rūbelius . Dėkui bandžiusioms pagelbėti
Būtų gerai, kad pasidalintum matmenimis ir kokio amžiaus vaikui jie tinkami Čia gi ateinančioms kartoms reikia
labutis,merginos gal žinot kur ieškoti FROZEN schemučių būčiau dėkinga
[quote=vakare.lt,2015 02 10, 11:02]
Vis pasigrožiu Jūsų darbeliais, dar karts nuo karto ir pati ką nors sunarplioju
Pelėdų megztukas ir komplektukas madam meškei
LABAI GRAZU
Vis pasigrožiu Jūsų darbeliais, dar karts nuo karto ir pati ką nors sunarplioju
Pelėdų megztukas ir komplektukas madam meškei
LABAI GRAZU
Oi merginos, na ir greitos jūs labai labai didelis ačiū
QUOTE(Comma @ 2015 02 19, 14:56)
Sugalvojau, kad darysiu sarafaniuką ale pažemintu liemeniu, tipo "ant išaugimo" Gal kaip nors įtaikysiu, nors vaiko jau nemačiau senokai...
Tik nedarykit ''ant išaugimo'' atrodo taip bobiškai Kai tokius mezginius pamatau,tai gaila ir mezgejos darbo,o dar labiau vaiko....
QUOTE(rasa32 @ 2015 02 23, 21:27)
Tik nedarykit ''ant išaugimo'' atrodo taip bobiškai Kai tokius mezginius pamatau,tai gaila ir mezgejos darbo,o dar labiau vaiko....
būčiau linkusi sutikti nors ir pati esu keletą rubelių mezgus "su atsarga", bet ta atsarga buvo tarkim rankogaliuose, kurie gražiai atrodo tiek atraitoti, tiek tiesūs... arba tas rezervas toks labai labai nedidelis kad dar akie nepjautų