Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai 2013

Aneri, smagu, kad sulesė košytę-mama graži ir su sumuštiniais biggrin.gif
Niu tikėkit, netikėkit-turim puoduką-induką, iš kurio lesam.
Talpa jo 500 ml. Apypilnį sudoroja kasryt.
Teks į meetą atsinešt, kad patikėtumėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2014 02 27, 12:34)
Aneri, smagu, kad sulesė košytę-mama graži ir su sumuštiniais biggrin.gif
Niu tikėkit, netikėkit-turim puoduką-induką, iš kurio lesam.
Talpa jo 500 ml. Apypilnį sudoroja kasryt.
Teks į meetą atsinešt, kad patikėtumėt lotuliukas.gif

Mes sian visi trys pusryciam valgem manu kose su mociutes uogiene... nu man labai patinka tokie seimyniniai pusryciai smile.gif Siaip jau tikrai reiketu koki susitikima pasiorganizuot, bet gal tegu tie visi norai ir rotai aprimsta...
Atsakyti
D miega jau valanda, radau metoda, kaip uzlauzti ji pietu miego ilgiau nei 20 min first.gif bet as jau apsirengiau, pavalgiau, kava isgeriau, vaikui pietus padariau, nebeturiu ka veikt, o jis dar nesikelia blink.gif lotuliukas.gif

as tai viska maximoj perku biggrin.gif morkas bulves vistas kalakutus. netikiu kad turguj kazkokia kita kokybe, kai ten praktiskai viska veza is bazes.. 'priejima' turiu tik prie namines jautienos, ir tai tik retkarciais. nu gal nenusinuodys vaikas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 27 vasario 2014 - 12:06
Dominica, pasakok ką išradai biggrin.gif

Aš savo vaikiną irgi ką tik užmigdžiau.
Visai šiandien susibalamutino doh.gif Paprastai keldavosi tarp 7.30-8.30 val. ryto. Tada 10.30 eidavo miegot ir miegodavo apie dvi valandas. Аtsikėlęs valgydavo pietus. Ir tarp 16-17 val. eidavo ir vėl miegot. Vakare prieš naktinį miegą budavo dar 15 min. pasnausdavo vyrui ant rankų. Ir tada nakčiai užmigdavo apie 22-23 val. O jei nepasnausdavo, tai jau 22 val. buvo paguldytas ir miegodavo.
Šiandien nuo 6 ryto malėsi, draskė man veidą, dainavo, ropojo ir kalbėjo. Tada dar biški pasnaudė. atsikėlė apie 9 kažkur ir tik dabar užmigo.

Laukiu draugės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2014 02 27, 11:41)
leiliuke, tada blenduoji, ar gabaliukais pjaustai?
tiesa, A jau pradėjo gabaliukus lest?
P jau jau nebespjauna , nebežiaugčioja - valgyt labiau nori, nei nevalgyt biggrin.gif

blenderiuoju, nes ten garu kombainas vaikiskas smile.gif

nenori ji jokiu gabaliuku, o kad laukt kol isalks, tai doh.gif ji gali but gyva tik arbata. negalvojau, kad turesiu nevalgu vaika, kai abu tevai megsta pavalgyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aneri @ 2014 02 27, 12:30)
Dominica, pasakok ką išradai biggrin.gif

nieko blatno biggrin.gif po pirmo kniurktelejimo arba atsistojimo lovoj uzlauziu atgal miegot lotuliukas.gif siandien uzteko soske ikist i burna, kitais kartais buna kad paguldau ir salia paguliu, kartais pusiau gulom lovoj atsisedu ir ji pasupu ant ranku ir tada padedu salia ir dingstu tyliai biggrin.gif tada vietoj 20min ismiega biski virs valandos thumbup.gif
Atsakyti
Matrem matau tave ph34r.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aneri @ 2014 02 27, 19:51)
Matrem matau tave  ph34r.gif  laugh.gif

jau kai isregistruos,matytsis ant niko smile.gif iki poros savaiciu dar duoda pasidziaugt cool.gif
Atsakyti
Mano vaikas isleido svecius ir uzmigo apie 18 val. Pasirodo jau nakciai uzmigo biggrin.gif
Atsakyti
Taip ir miegojo mano Motiejus iki 7 val. ryto thumbup.gif Su pavalgymais žinoma, bet vis tiek šaunuolis neprikėlė manęs pav. ketvirtą ryto biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif Nelabai jis labas šiandien. Niu bet ką dabar... būna ir tokių rytų. Reik sugalvoti kaip pakelti sau nuotaiką smile.gif
Atsakyti
Aneri, maziuks taip sauniai miegojo, tai kas nutiko??? 4u.gif
Atsakyti
as sianakt nemiegojau... galvojau prigulsiu su A pietu, bet kazkam butinai reikejo sutrukdyt doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti