Aneri, smagu, kad sulesė košytę-mama graži ir su sumuštiniais
Niu tikėkit, netikėkit-turim puoduką-induką, iš kurio lesam.
Talpa jo 500 ml. Apypilnį sudoroja kasryt.
Teks į meetą atsinešt, kad patikėtumėt
QUOTE(errachka @ 2014 02 27, 12:34)
Aneri, smagu, kad sulesė košytę-mama graži ir su sumuštiniais
Mes sian visi trys pusryciam valgem manu kose su mociutes uogiene... nu man labai patinka tokie seimyniniai pusryciai Siaip jau tikrai reiketu koki susitikima pasiorganizuot, bet gal tegu tie visi norai ir rotai aprimsta...
D miega jau valanda, radau metoda, kaip uzlauzti ji pietu miego ilgiau nei 20 min bet as jau apsirengiau, pavalgiau, kava isgeriau, vaikui pietus padariau, nebeturiu ka veikt, o jis dar nesikelia
as tai viska maximoj perku morkas bulves vistas kalakutus. netikiu kad turguj kazkokia kita kokybe, kai ten praktiskai viska veza is bazes.. 'priejima' turiu tik prie namines jautienos, ir tai tik retkarciais. nu gal nenusinuodys vaikas
as tai viska maximoj perku morkas bulves vistas kalakutus. netikiu kad turguj kazkokia kita kokybe, kai ten praktiskai viska veza is bazes.. 'priejima' turiu tik prie namines jautienos, ir tai tik retkarciais. nu gal nenusinuodys vaikas
Dominica, pasakok ką išradai
Aš savo vaikiną irgi ką tik užmigdžiau.
Visai šiandien susibalamutino Paprastai keldavosi tarp 7.30-8.30 val. ryto. Tada 10.30 eidavo miegot ir miegodavo apie dvi valandas. Аtsikėlęs valgydavo pietus. Ir tarp 16-17 val. eidavo ir vėl miegot. Vakare prieš naktinį miegą budavo dar 15 min. pasnausdavo vyrui ant rankų. Ir tada nakčiai užmigdavo apie 22-23 val. O jei nepasnausdavo, tai jau 22 val. buvo paguldytas ir miegodavo.
Šiandien nuo 6 ryto malėsi, draskė man veidą, dainavo, ropojo ir kalbėjo. Tada dar biški pasnaudė. atsikėlė apie 9 kažkur ir tik dabar užmigo.
Laukiu draugės
Aš savo vaikiną irgi ką tik užmigdžiau.
Visai šiandien susibalamutino Paprastai keldavosi tarp 7.30-8.30 val. ryto. Tada 10.30 eidavo miegot ir miegodavo apie dvi valandas. Аtsikėlęs valgydavo pietus. Ir tarp 16-17 val. eidavo ir vėl miegot. Vakare prieš naktinį miegą budavo dar 15 min. pasnausdavo vyrui ant rankų. Ir tada nakčiai užmigdavo apie 22-23 val. O jei nepasnausdavo, tai jau 22 val. buvo paguldytas ir miegodavo.
Šiandien nuo 6 ryto malėsi, draskė man veidą, dainavo, ropojo ir kalbėjo. Tada dar biški pasnaudė. atsikėlė apie 9 kažkur ir tik dabar užmigo.
Laukiu draugės
QUOTE(errachka @ 2014 02 27, 11:41)
leiliuke, tada blenduoji, ar gabaliukais pjaustai?
tiesa, A jau pradėjo gabaliukus lest?
P jau jau nebespjauna , nebežiaugčioja - valgyt labiau nori, nei nevalgyt
tiesa, A jau pradėjo gabaliukus lest?
P jau jau nebespjauna , nebežiaugčioja - valgyt labiau nori, nei nevalgyt
blenderiuoju, nes ten garu kombainas vaikiskas
nenori ji jokiu gabaliuku, o kad laukt kol isalks, tai ji gali but gyva tik arbata. negalvojau, kad turesiu nevalgu vaika, kai abu tevai megsta pavalgyti
QUOTE(Aneri @ 2014 02 27, 12:30)
nieko blatno po pirmo kniurktelejimo arba atsistojimo lovoj uzlauziu atgal miegot siandien uzteko soske ikist i burna, kitais kartais buna kad paguldau ir salia paguliu, kartais pusiau gulom lovoj atsisedu ir ji pasupu ant ranku ir tada padedu salia ir dingstu tyliai tada vietoj 20min ismiega biski virs valandos
Matrem matau tave
QUOTE(Aneri @ 2014 02 27, 19:51)
Matrem matau tave
jau kai isregistruos,matytsis ant niko iki poros savaiciu dar duoda pasidziaugt
Mano vaikas isleido svecius ir uzmigo apie 18 val. Pasirodo jau nakciai uzmigo
Taip ir miegojo mano Motiejus iki 7 val. ryto Su pavalgymais žinoma, bet vis tiek šaunuolis neprikėlė manęs pav. ketvirtą ryto
Labas rytas Nelabai jis labas šiandien. Niu bet ką dabar... būna ir tokių rytų. Reik sugalvoti kaip pakelti sau nuotaiką
Labas rytas Nelabai jis labas šiandien. Niu bet ką dabar... būna ir tokių rytų. Reik sugalvoti kaip pakelti sau nuotaiką
Aneri, maziuks taip sauniai miegojo, tai kas nutiko???