Khy khy
Sveikos
Net nežinau nuo ko pradėt rašyt
Namuose mano visi trys vaikai, gaminu, lipdukus klijuoju, spalvinu ir piešiu kartu su vaikais, knygutes skaitau... ir kai tik, mažiau pradėdu jiems skirti dėmėsio iš karto pajuntu, kad ryšis tarp mūsų dingsta
Todėl, šiuo metu esu tik mama, mama ir dar karta mama ir didelis mano vaikų autoritetas. Net Oskaro
, o čia jau KAŽKAS
Atėjau paskaityti kas jau vaikšto, kas rimtą maistą valgo. O čia pasirodo niekas nesigiria. Niuliūdau
Nes, mano bernužėlis, vakar vakare pirma kartą po ilgosios ilgosios pertraukos suvalgė savo avižinę košytę. Per pietus vakar gavo tos pačios sriubos, kurią viriau vaikams su vištieną ir perlinėm kruopom. Valgė. Skaniai valgė, nes gi su druska buvo
Šiandien išviriau cukinijos ir bulvės su vištiena ir ... įdėjau druskytės
Ir vėl suvalgė
Niu sunku 9.5 mėn. vaikiną vien pienu maitinti. ir jokios laisvės
Turi tuos pačius du dantukus. Tie viršutiniai jau n laiko kalasi ir neprasikala
Bet tas vis tiek neturėtų trukdyti kramtyti, o jis nemoka
Gabaliukas! Spjauna, springsta
Įdomiai mes čia. Pirmieji mano du vaikai jau kramtė. O šitam tik papą duok
Jau penkta para kaip nesituštino. Ryt gaus klizmą jeigu džiovintos slyvos nepramuš. (jei kas valgė, dovanokit
)
Papildyta:
QUOTE(L&M @ 2014 02 23, 12:48)
Aneri kaip seimyna laikos? Gal jau straksi mazius issikapstes is ligu?
Ku cia dar papasakot, maniske dabar labai rimtai susigriebe, kad reik pasportuot, tai per kelias savaites pradejo sliauzti, ropot, stotis ... nebespeju suziuret jau kas vyksta
Salione pasidariau ale zaidimu aikstele, plius koridorius. Vartelius dar nuo suns turim
tai ir duodas mergina.
Ačiū ačiū, kad mane dar prisimeni. Jau OK. Snarglys dar yra, bet jau ropoja linksmas ir laimingas
QUOTE(Meletele @ 2014 02 24, 11:55)
O as va, noriu pasidziaugt savo mazaja, buvo atvaziavus mano mama, zaide ten su ja ir ant keliu pasisodino didele lele, ir pradejo ja ciuciuot... turbo greiciu atropoja E, nu galvojam, daba sakes lelei
o ji, atsistojo ir pabuciavo ja... ir is vis, tokia meilybe, kaip kaciukas, glaustosi, apsikabina, buciuoja... taip gera tada man buna, kaip noretusi, kad taip ir toliau augtu ir butu tokia gera...
QUOTE(Nuožmioji_uoga @ 2014 02 24, 14:18)
Ka tu cia dabar prisigalvojai? O kur sanariu skausmai, nugaros diegliai ir sokinejantis spaudimas?
Prisikabino sloga. matyt bus is po baseino prikibus nelaboji...
Aha, rimtai
Neleisk prisikabinti
QUOTE(Dra-cena @ 2014 02 25, 11:55)
Tamsityla, tave G okupaves, FB nebuni, tai gal cia pamatysi, vyksta organizavimas grand meeto - nepraziopsok, nes renkamas uzsakymas del nakvynes.
Aneri, erracha kaip jus? Birzelio 28, 29d. Jei turite noro rekit
Dra-cena myliu tave
Jei dar papasakotumėt kur viskas vyks ir t.t. ir pan. tai būtų nerealu, nes data man tinka
QUOTE(*Matrem* @ 2014 02 25, 13:06)
pas mus kazkoks juodas laikotrpis,laukiu kada baigsis. ta proga issiregistravau is SM.
Ladybugg,isbrauk mus is saraso
Vat čia tai pareiškimas. Nu kaip liūdna... kaip tu man patikai... ir tavo postai taip jėgiškai skaitėsi... verkiu
Tikiuosi, neilgai liesiu ašaras, nes kai tik juodas periodas baigsis, tu sugrįši? Teisingai supratau
Patikimiausias būdas gerai išauginti vaikus tai padaryti juos laimingus. Oscar Wilde