Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai 2013

QUOTE(*Matrem* @ 2014 02 25, 13:06)
pas mus kazkoks juodas laikotrpis,laukiu kada baigsis ax.gif ta proga issiregistravau is SM.Ladybugg,isbrauk mus is saraso 4u.gif

Na sarase laibuna,gi istorija visgi...nu bet jei nori labai tai istrinsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladybugg @ 2014 02 25, 17:12)
Na sarase laibuna,gi istorija visgi...nu bet jei nori labai tai istrinsiu  ax.gif

kokia cia is manes istorija lotuliukas.gif labiau faktas lotuliukas.gif gali ir likt,nesusireiksminsiu per daug-nei trukdo nei kam per daug rupes,apart manes pacios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Matrem* @ 2014 02 25, 16:01)
kokia cia is manes istorija lotuliukas.gif labiau faktas lotuliukas.gif gali ir likt,nesusireiksminsiu per daug-nei trukdo nei kam per daug rupes,apart manes pacios lotuliukas.gif

Aisku neprivalai atsakyti ax.gif ,bet kodel toks poreikis issiregistruot is SM,juk galima tiesiog nebendraut nebeiti cia... g.gif
Atsakyti
Khy khy biggrin.gif Sveikos 4u.gif

Net nežinau nuo ko pradėt rašyt biggrin.gif
Namuose mano visi trys vaikai, gaminu, lipdukus klijuoju, spalvinu ir piešiu kartu su vaikais, knygutes skaitau... ir kai tik, mažiau pradėdu jiems skirti dėmėsio iš karto pajuntu, kad ryšis tarp mūsų dingsta biggrin.gif Todėl, šiuo metu esu tik mama, mama ir dar karta mama ir didelis mano vaikų autoritetas. Net Oskaro cool.gif , o čia jau KAŽKAS thumbup.gif

Atėjau paskaityti kas jau vaikšto, kas rimtą maistą valgo. O čia pasirodo niekas nesigiria. Niuliūdau verysad.gif smile.gif
Nes, mano bernužėlis, vakar vakare pirma kartą po ilgosios ilgosios pertraukos suvalgė savo avižinę košytę. Per pietus vakar gavo tos pačios sriubos, kurią viriau vaikams su vištieną ir perlinėm kruopom. Valgė. Skaniai valgė, nes gi su druska buvo biggrin.gif Šiandien išviriau cukinijos ir bulvės su vištiena ir ... įdėjau druskytės rolleyes.gif Ir vėl suvalgė thumbup.gif Niu sunku 9.5 mėn. vaikiną vien pienu maitinti. ir jokios laisvės biggrin.gif
Turi tuos pačius du dantukus. Tie viršutiniai jau n laiko kalasi ir neprasikala wacko.gif Bet tas vis tiek neturėtų trukdyti kramtyti, o jis nemoka doh.gif Gabaliukas! Spjauna, springsta doh.gif Įdomiai mes čia. Pirmieji mano du vaikai jau kramtė. O šitam tik papą duok cool.gif

Jau penkta para kaip nesituštino. Ryt gaus klizmą jeigu džiovintos slyvos nepramuš. (jei kas valgė, dovanokit 4u.gif )

Papildyta:
QUOTE(L&M @ 2014 02 23, 12:48)
Aneri kaip seimyna laikos? Gal jau straksi mazius issikapstes is ligu?

Ku cia dar papasakot, maniske dabar labai rimtai susigriebe, kad reik pasportuot, tai per kelias savaites pradejo sliauzti, ropot, stotis ... nebespeju suziuret jau kas vyksta  biggrin.gif Salione pasidariau ale zaidimu aikstele, plius koridorius. Vartelius dar nuo suns turim smile.gif tai ir duodas mergina.

Ačiū ačiū, kad mane dar prisimeni. Jau OK. Snarglys dar yra, bet jau ropoja linksmas ir laimingas wub.gif

thumbup.gif

QUOTE(Meletele @ 2014 02 24, 11:55)
O as va, noriu pasidziaugt savo mazaja, buvo atvaziavus mano mama, zaide ten su ja ir ant keliu pasisodino didele lele, ir pradejo ja ciuciuot... turbo greiciu atropoja E, nu galvojam, daba sakes lelei smile.gif o ji, atsistojo ir pabuciavo ja... ir is vis, tokia meilybe, kaip kaciukas, glaustosi, apsikabina, buciuoja... taip gera tada man buna, kaip noretusi, kad taip ir toliau augtu ir butu tokia gera...

wub.gif

QUOTE(Nuožmioji_uoga @ 2014 02 24, 14:18)
Ka tu cia dabar prisigalvojai? O kur sanariu skausmai, nugaros diegliai ir sokinejantis spaudimas? 

Prisikabino sloga.  matyt bus is po baseino prikibus nelaboji...

Aha, rimtai lotuliukas.gif

Neleisk prisikabinti schmoll.gif

QUOTE(Dra-cena @ 2014 02 25, 11:55)
Tamsityla, tave G okupaves, FB nebuni, tai gal cia pamatysi, vyksta organizavimas grand meeto - nepraziopsok, nes renkamas uzsakymas del nakvynes.
Aneri, erracha kaip jus? Birzelio 28, 29d. Jei turite noro rekit

Dra-cena myliu tave wub.gif
Jei dar papasakotumėt kur viskas vyks ir t.t. ir pan. tai būtų nerealu, nes data man tinka thumbup.gif

QUOTE(*Matrem* @ 2014 02 25, 13:06)
pas mus kazkoks juodas laikotrpis,laukiu kada baigsis. ta proga issiregistravau is SM.Ladybugg,isbrauk mus is saraso

Vat čia tai pareiškimas. Nu kaip liūdna... kaip tu man patikai... ir tavo postai taip jėgiškai skaitėsi... verkiu cray.gif Tikiuosi, neilgai liesiu ašaras, nes kai tik juodas periodas baigsis, tu sugrįši? Teisingai supratau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aneri @ 2014 02 27, 00:18)
Vat čia tai pareiškimas. Nu kaip liūdna... kaip tu man patikai... ir tavo postai taip jėgiškai skaitėsi... verkiu cray.gif  Tikiuosi, neilgai liesiu ašaras, nes kai tik juodas periodas baigsis, tu sugrįši? Teisingai supratau  bigsmile.gif

chi chi,juokas paeme,prasilenksim mes jauciu-taves FB nera o manes cia nebus hihihi.gif dar snd ziuriu neismesta esu hihihi.gif

ladybug,toks noras uzejo issireistruot,cia kaip su vyru-negaliu tik biski issiskirt lotuliukas.gif is tikro net nezinau kodel,taip noriu ir viskas.Cia vietoj isvaziavimo i Indija lotuliukas.gif tokia forma nusvitimas pasireiske lotuliukas.gif ziauriai sunkus laikotarpis,mazu grisiu jei isgyvensiu lotuliukas.gif su nauju ikvepimu ir nauju niku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Matrem* @ 2014 02 26, 22:36)
chi chi,juokas paeme

nu tu matai... aš verkiu! Ji juokiasi! mad.gif lotuliukas.gif

O jei rimtai. Tai labai sveikintinas tavo toks stiprus, drąsus, rimtas pasiryžimas. Tikrai tikrai mirksiukas.gif Nors ir gaila, labai gaila, nes man patiko tavo buvimas čia wub.gif
Atsakyti
Morning biggrin.gif
Po kelių savaičių bemiegių naktų turim dar 2 dančius bigsmile.gif
Ir tempos buvo, ir pykčių...na bet kaip nors
Vaikis lesa ojojoi-ryte daržovienės po 400 ml sulesa biggrin.gif
O kaip beje, jūs sriubytę maitinat-blenduojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2014 02 27, 09:40)
Morning biggrin.gif
Po kelių savaičių bemiegių naktų turim dar 2 dančius bigsmile.gif
Ir tempos buvo, ir pykčių...na bet kaip nors
Vaikis lesa ojojoi-ryte daržovienės po 400 ml sulesa biggrin.gif
O kaip beje, jūs sriubytę maitinat-blenduojat? g.gif

eik tu sau!!! 400ml? kur jam telpa? blink.gif mano daugiau 50ml nesulesa jei darzoviene doh.gif grudu max 150, o visokius jogurtus, bananus ir kitus skanumynus galetu kilogramais lotuliukas.gif

sriubos duodu tik skystimo, tingiu blenderiuot lotuliukas.gif
Atsakyti
leiliuke, va ir man klausimas, kur?-i 6,5 kg biggrin.gif
Pilvuzas isipucia, bet pabandyk vidur maitinimo neduot-skandalas nerealus smile.gif
Jogurtukus megsta irgi, sausainius dar bigsmile.gif ...ale nepiktnaudziaujam.
O jus mesyte perkat - is kur?
kaip ruosiat?
Pradedu paieskas gi as dabar kokybiskos mesikes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2014 02 27, 10:55)
leiliuke, va ir man klausimas, kur?-i 6,5 kg biggrin.gif
Pilvuzas isipucia, bet pabandyk vidur maitinimo neduot-skandalas nerealus smile.gif
Jogurtukus megsta irgi, sausainius dar  bigsmile.gif ...ale nepiktnaudziaujam.
O jus mesyte perkat - is kur?
kaip ruosiat?
Pradedu paieskas gi as dabar kokybiskos mesikes biggrin.gif

kalakutiena- is ukininko
triusiena-is vyro brolio-ale visai nevalgo jos
jautiena, versiena is turgaus

ruosiu viska ant garu
Atsakyti
leiliuke, tada blenduoji, ar gabaliukais pjaustai?
tiesa, A jau pradėjo gabaliukus lest?
P jau jau nebespjauna , nebežiaugčioja - valgyt labiau nori, nei nevalgyt biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nebeliko man šiandien košės cry.gif Nesitikėjau, kad Motiejus irgi valgys manų košę. O jis valgė bigsmile.gif Ir suvalgė mano porcija. Vo taip va. Einu sumuštinius graužti lotuliukas.gif

Ir pasituštino šiandien jau du kartus thumbup.gif Be jokių didelių pastangų thumbup.gif

Errachka, sunkiai aš įsivaizduoju kaip vaikas gali 400 ml suvalgyti blink.gif

Atsakyti