QUOTE(tamsiTyla @ 2014 02 23, 19:24)
Ka tu cia dabar prisigalvojai? O kur sanariu skausmai, nugaros diegliai ir sokinejantis spaudimas?
QUOTE(Meletele @ 2014 02 24, 11:55)
...
O as va, noriu pasidziaugt savo mazaja, buvo atvaziavus mano mama, zaide ten su ja ir ant keliu pasisodino didele lele, ir pradejo ja ciuciuot... turbo greiciu atropoja E, nu galvojam, daba sakes lelei o ji, atsistojo ir pabuciavo ja... ir is vis, tokia meilybe, kaip kaciukas, glaustosi, apsikabina, buciuoja... taip gera tada man buna, kaip noretusi, kad taip ir toliau augtu ir butu tokia gera...
O as va, noriu pasidziaugt savo mazaja, buvo atvaziavus mano mama, zaide ten su ja ir ant keliu pasisodino didele lele, ir pradejo ja ciuciuot... turbo greiciu atropoja E, nu galvojam, daba sakes lelei o ji, atsistojo ir pabuciavo ja... ir is vis, tokia meilybe, kaip kaciukas, glaustosi, apsikabina, buciuoja... taip gera tada man buna, kaip noretusi, kad taip ir toliau augtu ir butu tokia gera...
Kokia mielute
O va maniskis tai is viso, kai sakau duok buciuka, tai antakius tik suraukia ir matyt galvoja, dink nuo manes ir nepradek cia vel seiliotis
Prisikabino sloga matyt bus is po baseino prikibus nelaboji...
Pas mane saulyte apniauke debesys, taip prie pagalves traukia, kad sakes. Ziovauju be perstojimo.