Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai 2013

QUOTE(tiindiriuska @ 2014 02 19, 09:03)
Nesuprantu, gal man reik visad 5 val keltis, neprisimenu, kada jauciaus taip , lyg galeciau kalnus nuversti biggrin.gif

Gal nuo sveikos mitybos wink.gif ???
Tamsityla, maniskis jau pasveiko, as dar ne visai, ryt bus lygiai 2 savaites mano kosminei slogai! Bet jau jau prie galiako biggrin.gif O tau vitaminai butini! nes jie ijungia turbina visgi wink.gif Nu tu nusipirk ir pabandyk maitinancioms. Nes jei G valgo tik po kelis saukstus koses, tai siurbia tave toliau sekmingai ir visas medziagas ir jegas taipogi wink.gif taigi, siandien kai vyras vaziuos i Maxima prie batono, pieno ir sokolado prirasyk ir vitaminus biggrin.gif
Atsakyti
labas,

buvau jus "pametusi",kazkaip pasibaige tema,o kad auja jau yra ne nepagalvojau,tai pasivijau,gerai kad tempai cia mazi,tai tuos 6pusl. vieni juokai perskaityti smile.gif

sergantiems glebys sveikatos balionu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

tamsityla as isvis nesuvokiu,kaip tu dar pavaikstai! cia totalus issekimas ir fizinis ir emocinis,zodziu man kosmosas,kaip tave dar ir SM ar FB galima sutikti,saunuole tu,kad istiek atlaikiusi randi laiko ir sau 4u.gif greiciau baigtusi tas sitas ilgas ir sunkus tarpsnis jums 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

vitaminus geriu, kai prisimenu. Vidutiniškai kas 2 dienas biggrin.gif Šiaip įtariu, kad būtų visai kitas reikalas, jei gaučiau kokią savaitę normalių atostogų, nes jau ir mano mama, mane pamačius, komplimentus žarsto: "kokie tavo paakiai!", "kas tau nutiko?!", "sergi?" biggrin.gif Gal pavasarį pavyks kokiam savaitgaliui išlėkti pamiegoti smile.gif

tiindiriuska, pabandyk dar kelis kartus 5 ryto keltis ir pažiūrėk kaip tada mirksiukas.gif Šiaip mano viena draugė iš tikrųjų žymiai geriau jaučiasi, kai keliasi su saule (jos žodžiai) nei tiek pat pamiegojus, bet vėliau rolleyes.gif

spanieliuke, kad nebebūnu beveik nei SM, nei FB - nebespėju. Tik atsidarau ir vėl bėgu mama dirbti. Šiaip pati nebesuprantu, ką aš darau, tik žinau, kad nieko nepadarau, nieko nespėju, o laikas tirpte ištirpsta g.gif

Beje, prisiminiau dėl vaikų, kuriems gabaliukinis maistas nepatinka, mūsų gydytoja rekomendavo duoti pakramtyti visokių spygliuotų ir gumbuotų žaisliukų, kad "nusijautrintų liežuvis". Mes kleckui suveikėm kamuoliuką su dygliukais, tai labai patenkintas jį kramto, bet kol kas pagerėjimo bent jau aš nepastebėjau.
Atsakyti
O tai TamsiTyla, vis dar reikalauja viso tavo demesio? verkia, zirzia, ar ka skauda?
Atsakyti
QUOTE(tiindiriuska @ 2014 02 20, 15:42)
O tai TamsiTyla, vis dar reikalauja viso tavo demesio? verkia, zirzia, ar ka skauda?
Dabar pasidarė visišku maminuku. Turiu būti šalia, pageidautina laikyti jį ant rankų, o šiaip, jei anksčiau pažaisdavo nors truputį pats, tai dabar reikia žaisti su juo. Ir šiaip jis kažkoks.. nzn.. reiklus pasidarė. Nešokinėju ištisai aplink. Ir palaukt gauna, ir parėkt, bet kažkoks sunkus jam dabar metas. Iš kitos pusės, šitam vaikui ištisai sunkus metas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsiTyla @ 2014 02 20, 20:02)
Dabar pasidarė visišku maminuku. Turiu būti šalia, pageidautina laikyti jį ant rankų, o šiaip, jei anksčiau pažaisdavo nors truputį pats, tai dabar reikia žaisti su juo. Ir šiaip jis kažkoks.. nzn.. reiklus pasidarė. Nešokinėju ištisai aplink. Ir palaukt gauna, ir parėkt, bet kažkoks sunkus jam dabar metas. Iš kitos pusės, šitam vaikui ištisai sunkus metas lotuliukas.gif

ir vel meluoji biggrin.gif ramus vaikas, nei bliauna nei ka, ziurinejas kas aplinkui, bendrauja. Jam tiesiog namai nusibosta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 02 20, 22:52)
ir vel meluoji  biggrin.gif  ramus vaikas, nei bliauna nei ka, ziurinejas kas aplinkui, bendrauja. Jam tiesiog namai nusibosta  biggrin.gif
Mhm, meluoju, kaip visada tongue.gif
O jei rimtai, jau kažkada sakiau, kad dėl to man ir patinka eiti kur nors, nes tada mano vyrukui pakanka dirgiklių, kad ramus būtų (nors paskutiniai 2 išėjimai labai nenusisekę buvo), bet negaliu gi aš ištisai gastroliuoti. Namie irgi ramus būna, jei cirkus jam išdarinėju, bet dėl to ir jaučiuosi nusivarius, nes naktimis nemiegu, o dienomis ištisai gastrolės–cirkai, plius valgyt paruošt, namus aptvarkyt ir t.t. ir pan.
Atsakyti
Oh tu varge, tamsityla, as jeigu viena nakti neissimiegu jau bunu kaip maisu renkta, o tu non stop varai.. zinok tau tikrai bus atsilyginta ateity, pamatysi smile.gif)

O maniskis visai mielai ragauja maista su gabaliukais..ypac patinka kai jogurta sumaisau su vaisine tyrele, sakute trintu bananu ir trupintu sausainiu. Ir dar lb megsta sriuba, tai verdu triusio kauliukus, bulve, tarkuota morka, brokolis kartais smulkintas ir maziukai makaroniukai. Tai pries duodama tik bulve biskiuka sakute sutrinu ir lapnoja labai labai smile.gif
Matyt dar priklauso koks tas gabaliukas maiste, jeigu vaisiaus gabaliukas, tai jis lengvai kramtosi, jeigu mesos, tai kietas jis, gali tokio ir nenoret
Atsakyti

QUOTE(tamsiTyla @ 2014 02 21, 12:09)
Namie irgi ramus būna, jei cirkus jam išdarinėju,

gal tu jam telika ijunk?
Atsakyti
Niu cia visai nebevyksta veiksmas unsure.gif oj tas FB blink.gif

Aneri kaip seimyna laikos? Gal jau straksi mazius issikapstes is ligu?

Tamsityla niu ka cia jau ir bepasakysi... glebys 4u.gif Jei vaikinui veiksmas patinka, gal truputi geriau bus atsilus orams g.gif gi kiek nauju pramogu atsiveria smile.gif Plius pritartciau Dominicai, gal telikas bent kiek padetu? As buna, kad ir per kompa youtubej, daineliu kokiu uzdedu, tai ner vaiko smile.gif Ziuri akytes isputus, rankytem ploja, kojytem spurda biggrin.gif Aisku daug nenuveiksi per 10 min, bet atsipust gali. Kavos isgert wink.gif Del namu tai bandyciau nesistresint per daug, bile vaikas ir tu sotus ir turi kazka svaraus uzsimest wink.gif Neapsikrauk nereikalingais darbais smile.gif Laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ku cia dar papasakot, maniske dabar labai rimtai susigriebe, kad reik pasportuot, tai per kelias savaites pradejo sliauzti, ropot, stotis ... nebespeju suziuret jau kas vyksta biggrin.gif Salione pasidariau ale zaidimu aikstele, plius koridorius. Vartelius dar nuo suns turim smile.gif tai ir duodas mergina.
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2014 02 21, 14:18)
Oh tu varge, tamsityla, as jeigu viena nakti neissimiegu jau bunu kaip maisu renkta, o tu non stop varai.. zinok tau tikrai bus atsilyginta ateity, pamatysi smile.gif)
Pensisjoje galėsiu išsimiegoti? biggrin.gif

QUOTE(dominica @ 2014 02 21, 22:29)
gal tu jam telika ijunk?
Nebeveikia ir tas doh.gif Jau bandžiau tokią "auklę" naudoti. Dabar jam max minutę įdomu.

QUOTE(L&M @ 2014 02 23, 13:48)
*Tamsityla niu ka cia jau ir bepasakysi... glebys  4u.gif Jei vaikinui veiksmas patinka, gal truputi geriau bus atsilus orams  g.gif gi kiek nauju pramogu atsiveria smile.gif Plius pritartciau Dominicai, gal telikas bent kiek padetu? As buna, kad ir per kompa youtubej, daineliu kokiu uzdedu, tai ner vaiko smile.gif Ziuri akytes isputus, rankytem ploja, kojytem spurda biggrin.gif Aisku daug nenuveiksi per 10 min, bet atsipust gali. Kavos isgert wink.gif Del namu tai bandyciau nesistresint per daug, bile vaikas ir tu sotus ir turi kazka svaraus uzsimest wink.gif Neapsikrauk nereikalingais darbais smile.gif Laikykis  4u.gif 

**Ku cia dar papasakot, maniske dabar labai rimtai susigriebe, kad reik pasportuot, tai per kelias savaites pradejo sliauzti, ropot, stotis ... nebespeju suziuret jau kas vyksta  biggrin.gif Salione pasidariau ale zaidimu aikstele, plius koridorius. Vartelius dar nuo suns turim smile.gif tai ir duodas mergina.
* Ačiū 4u.gif Vat aš irgi laukiu pavasario, kai lauke bus pakankamai sausa ir šilta ant žolės paleisti - galės tada ten duotis biggrin.gif
** Šaunuolė thumbup.gif Mano kleckas irgi taip, jau kai pradėjo, tai iškart šliaužiot-ropot-stotis per 2 savaites smile.gif Bet dabar vėl nieko naujo nebedaro - tobulina tai, ką jau moka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsiTyla @ 2014 02 23, 20:24)
Pensisjoje galėsiu išsimiegoti? biggrin.gif

Nebeveikia ir tas doh.gif Jau bandžiau tokią "auklę" naudoti. Dabar jam max minutę įdomu.

* Ačiū 4u.gif  Vat aš irgi laukiu pavasario, kai lauke bus pakankamai sausa ir šilta ant žolės paleisti - galės tada ten duotis biggrin.gif
** Šaunuolė thumbup.gif Mano kleckas irgi taip, jau kai pradėjo, tai iškart šliaužiot-ropot-stotis per 2 savaites smile.gif Bet dabar vėl nieko naujo nebedaro - tobulina tai, ką jau moka smile.gif

Pas mus yra problema su pamperso keitimu ir rengimusi... tv neidomus jokie einsteinai, jokie baby tv, reik, kad reklama rodytu... va tada gali daryt ka nori smile.gif sian dar masa pabandysiu parodyt smile.gif

O as va, noriu pasidziaugt savo mazaja, buvo atvaziavus mano mama, zaide ten su ja ir ant keliu pasisodino didele lele, ir pradejo ja ciuciuot... turbo greiciu atropoja E, nu galvojam, daba sakes lelei smile.gif o ji, atsistojo ir pabuciavo ja... ir is vis, tokia meilybe, kaip kaciukas, glaustosi, apsikabina, buciuoja... taip gera tada man buna, kaip noretusi, kad taip ir toliau augtu ir butu tokia gera...
Atsakyti