Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai 2013

QUOTE(tiindiriuska @ 2014 02 18, 11:41)
nu va gal ir reiks moliugiene-vaisiene virt, ir lesiai gerai skamba. Ryziu bijau per daug, kad viduriu nekietintu.

Na bet jei tie patys ryziai su darzovemis? Juk neduosi kiekviena ryta, gal kas antra, trecia, kiek gi ten tu ryziu, kai su darzoviene mixuoji:)
Atsakyti
Dar reik atsimint kad kudikiam kitaip nei suaugusiam,ispaikintais receptoriais,jiem maistas nenuobodu ir neigrista taip,kaip kad mes isivaizduojam smile.gif galima tas pacias 3 kruopas sukt ratu ir tikrai jis nesiskus kad nusibodo cool.gif ir tikrai valgydamas vakariene neatsimis kad ir vakar ta pati vakarienei valge lotuliukas.gif ipilk kito aliejaus kad ir i tuos pacius ryzius,jau iskart skonis kitas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Matrem* @ 2014 02 18, 14:30)
Dar reik atsimint kad kudikiam kitaip nei suaugusiam,ispaikintais receptoriais,jiem maistas nenuobodu ir neigrista taip,kaip kad mes isivaizduojam smile.gif galima tas pacias 3 kruopas sukt ratu ir tikrai jis nesiskus kad nusibodo cool.gif ir tikrai valgydamas vakariene neatsimis kad ir vakar ta pati vakarienei valge lotuliukas.gif ipilk kito aliejaus kad ir i  tuos pacius ryzius,jau iskart skonis kitas smile.gif

As kosiu jau beveik nebeverdu, nes E valgo beveik viska, ka mes... buvau privirus kosiu, kai ejom i baliu, o ji ju kategoriskai atsisake ir valge vistiena, kaip visi smile.gif tik uzvakar viriau cili sriuba, nu tai tada jau aisku jai teko su kose gudraut... smile.gif
Atsakyti
As nuo savo stalo niekaip negaleciau pasiulyt triju karstu valgymu kudikiui,nes jau pusryciam valgau sumustini,o pietum snd tarkim buvo 3 sausainiai su sokoladu lotuliukas.gif vyro grafikas nepastovus,vadinasi su juo derintis tuo labiau neina,o pusryciai pietus ir vakariene vaikam visad buna rimtas valgymas tuo paciu laiku smile.gif bet pazanga jau nebloga kadangi jau visiem trim dazniausiai galiu pasiulyt ta pati thumbup.gif bet mano visiem vaikam dar maistas nuo kudikisko nelabai nutoles,pagrinde valdo mesa kruopos darzoves/vaisiai ir pieno produktai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletele @ 2014 02 18, 16:49)
As kosiu jau beveik nebeverdu, nes E valgo beveik viska, ka mes... buvau privirus kosiu, kai ejom i baliu, o ji ju kategoriskai atsisake ir valge vistiena, kaip visi smile.gif tik uzvakar viriau cili sriuba, nu tai tada jau aisku jai teko su kose gudraut... smile.gif

kiek dantu turi E? ji kramto mesa?

maniskei is vis nepatinka maistas gabaliukais... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 02 18, 17:44)
kiek dantu turi E? ji kramto mesa?

maniskei is vis nepatinka maistas gabaliukais... sad.gif

3,5 smile.gif nezinau,kaip ten su kramtymu...duodu mazais mazais gabaliukais,o ju pamperse nerandu,kazka lyg gumuliuoja,tai gal kramto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletele @ 2014 02 18, 19:56)
3,5 smile.gif nezinau,kaip ten su kramtymu...duodu mazais mazais gabaliukais,o ju pamperse nerandu,kazka lyg gumuliuoja,tai gal kramto smile.gif

Mes irgi stengiames i savo aptiekalus prieskoniu nedeti, o tik veliau, jeigu norisi, jais pasigardinti maista, ne V l. megsta troskinta mesyte ir pan. Dantuku neturi, bet va dantenom taip ilgai kramto, kaip su dantim, nu taip grazu ziuret wub.gif Nezinau kodel, bet V vandeny virta bulve yra daug skaniau, nei isgarinta. Mastau, gal jai jau atsibodo tas garintas maistas...
Atsakyti
Leiliuke, mūsiškis irgi 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

pertraukėlė man nuo kompo gavosi smile.gif

Maniškiui irgi nepatinka gabaliukai, todėl "maitinasi" (jei 50 gramų vadinam valgymu rolleyes.gif ) savo košėm. Per daug galvos nesuku dėl to.

Aneri, visai rimtai jūs visi išgriuvę, o aš slapta tikėjausi, kad ateisiu ilgiausiai neskaičius ir rasiu jus pasveikusius smile.gif Linkiu, kad ne už kalnų būtų ta šauni diena, kai visi vėl būsit sveiki 4u.gif
Meletele, Dracena, linkiu, kad ir jūsų atžalėlės pasveiktų kuo greičiau 4u.gif

Su mano sveikata tai tokie briedai darosi, kad aš jau tyliu. Jaučiu, čia koks išsekimas ar dar koks biesas, nes nu negali viskas taip tiesiog imti ir pradėti byrėti schmoll.gif Arba jau reikia įkapes rinktis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsiTyla @ 2014 02 18, 22:27)
Labas vakaras,

pertraukėlė man nuo kompo gavosi smile.gif

Maniškiui irgi nepatinka gabaliukai, todėl "maitinasi" (jei 50 gramų vadinam valgymu rolleyes.gif ) savo košėm. Per daug galvos nesuku dėl to.

Aneri, visai rimtai jūs visi išgriuvę, o aš slapta tikėjausi, kad ateisiu ilgiausiai neskaičius ir rasiu jus pasveikusius smile.gif Linkiu, kad ne už kalnų būtų ta šauni diena, kai visi vėl būsit sveiki 4u.gif
Meletele, Dracena, linkiu, kad ir jūsų atžalėlės pasveiktų kuo greičiau 4u.gif

Su mano sveikata tai tokie briedai darosi, kad aš jau tyliu. Jaučiu, čia koks išsekimas ar dar koks biesas, nes nu negali viskas taip tiesiog imti ir pradėti byrėti schmoll.gif Arba jau reikia įkapes rinktis lotuliukas.gif

O tu vitaminus geri kokius nors? Kaip tik fb buvo kalba apie juos...
Atsakyti
Sveikos is pat ryto smile.gif mes gyvi nuo 5val yu.gif Vyras labai dziaugesi, kad nereikejo vienam keltis ir dar pusrycius gavo, "palinkejo" mum taip visada biggrin.gif Tai kazkaip visai gera nuotaika visiem biggrin.gif
TamsiTyla,laikykis, manau cia tau nuovargis, gi trumpalaikis stresas skatina veikti, o ilgalaikis-pradeda ardyti sveikata smile.gif Manau vitaminai nepades...bet gal ir nepakenks smile.gif
Atsakyti
Nesuprantu, gal man reik visad 5 val keltis, neprisimenu, kada jauciaus taip , lyg galeciau kalnus nuversti biggrin.gif
Atsakyti