Sveikos
Su Vasario 16-taja
Niu o mes toliau sau sergam. Atsaukiau viska, ijungiau savyje taupymo rezima, nes ziauriai esu pavargus. Motiejus kaip ir sveikas, nors su sloga. Oskarui vakar davem kitus antibiotikus, kartoja kursa bernas, nes blogai buvo
. Mila gydosi ir irgi geria antibus. Vyras kartu su vaikais savo anyibus rija. Vienintele AS be ju kazkaip laikausi. Tikiuosi issilaikyti. Bet prisimenu praeita karta kai buvau dar nescia ir sirgau, ir norejosi man tiesiog karsto vandens, tai netrukus paaiskejo, kad turiu beprasidedanti plauciu uzdegima. Ziuresim, kaip bus dabar. Recepteli tam atvejui jei savijauta dar pablogetu jau turiu
Gerai mes cia apsirgom. Rimtai, nes gi reikia biski pasirgti, o tai vis sveiki ir sveiki buvom
Motiejuko israse is ligonines galutines aiskios diagnozes taip ir nera. Kazkas buvo, o kas buvo vienas Dievas tezino. Nes meningokokas nepasitvirtino, o kraujo paselyje jokia bakterija neisaugo.
Mano didelis 9 menesiu bernas jokiu kosiu taip ir nevalgo. Bus jam bajeris, kai kovo 2 diena isvarysiu visai dienai i Snap'a
Patikimiausias būdas gerai išauginti vaikus tai padaryti juos laimingus. Oscar Wilde