Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai 2013

QUOTE(Nuožmioji_uoga @ 2014 02 15, 15:15)
Laba,
Aga  biggrin.gif  Nieko, tuoj praeis, sugalvos ka nors naujo .
Tai ka Valentinai padovanojo? Geliu? Kvepalu? Buciniu?  bigsmile.gif

Gėlių bučinių ir saldainių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuožmioji_uoga @ 2014 02 15, 15:15)
Tai ka Valentinai padovanojo? Geliu? Kvepalu? Buciniu?  bigsmile.gif

Geliu ir buciniu smile.gif Daugiau nebuvo kam laiko ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(L&M @ 2014 02 16, 13:28)
Geliu ir buciniu smile.gif Daugiau nebuvo kam laiko  ax.gif

Tai tipo vyras neatsidave??? biggrin.gif

Ismokinot mane, uzmigdzius vaika kava gerti thumbup.gif , o nepulti tvarkytis.
Tai taip isipatoginau su kavute ir bandele rolleyes.gif Kazin ar neaptingsiu....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Su Vasario 16-taja lithuania.gif

Niu o mes toliau sau sergam. Atsaukiau viska, ijungiau savyje taupymo rezima, nes ziauriai esu pavargus. Motiejus kaip ir sveikas, nors su sloga. Oskarui vakar davem kitus antibiotikus, kartoja kursa bernas, nes blogai buvo doh.gif. Mila gydosi ir irgi geria antibus. Vyras kartu su vaikais savo anyibus rija. Vienintele AS be ju kazkaip laikausi. Tikiuosi issilaikyti. Bet prisimenu praeita karta kai buvau dar nescia ir sirgau, ir norejosi man tiesiog karsto vandens, tai netrukus paaiskejo, kad turiu beprasidedanti plauciu uzdegima. Ziuresim, kaip bus dabar. Recepteli tam atvejui jei savijauta dar pablogetu jau turiu biggrin.gif
Gerai mes cia apsirgom. Rimtai, nes gi reikia biski pasirgti, o tai vis sveiki ir sveiki buvom biggrin.gif
Motiejuko israse is ligonines galutines aiskios diagnozes taip ir nera. Kazkas buvo, o kas buvo vienas Dievas tezino. Nes meningokokas nepasitvirtino, o kraujo paselyje jokia bakterija neisaugo.

Mano didelis 9 menesiu bernas jokiu kosiu taip ir nevalgo. Bus jam bajeris, kai kovo 2 diena isvarysiu visai dienai i Snap'a biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aneri: 16 vasario 2014 - 18:02
QUOTE(Aneri @ 2014 02 16, 19:01)
Su Vasario 16-taja lithuania.gif

Niu o mes toliau sau sergam.

Su sventem smile.gif Ar buvot kas kokiuose renginiuose minejimo?

Laikykis Aneri 4u.gif 4u.gif 4u.gif Prasirgsit daba ir paskum jaiu ilgai vel ramu bus mirksiukas.gif Siunciu glebi sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L&M @ 2014 02 16, 22:26)
Su sventem smile.gif Ar buvot kas kokiuose renginiuose minejimo?

Laikykis Aneri  4u.gif  4u.gif  4u.gif Prasirgsit daba ir paskum jaiu ilgai vel ramu bus  mirksiukas.gif Siunciu glebi sveikatos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Niekur nebuvom, nieko nematem... nu toks fek oras, kad visai nesinori niekur eit...

Pas maniske snarglys iki keliu ir vis pakosti... dar du dantys lenda, tai tikriausiai nuo to, bet tokio sirupo jau istraukiau, tai sakiau sian duosiu jau... man irgi gerkle kirbejo... 5dieni vestuvese sokom, o baznycia ir sveciu vaisinimas ant nemuno kranto... as visa grazi su rudediniais batukais, jauciu tai ir atsiliepe... bet viena diena pageriau influcido ir jau viskas ok smile.gif

Atsakyti
Pala, pala, Meletele, tu visa grazi, veselija, rudeniniai bateliai vasario men ir mes nematem foto?????? Neatleistina... schmoll.gif lotuliukas.gif prasom pasitaisyti FB biggrin.gif
Aneri, karantinas pas jus:)... Pas mus jau i gala irgi eina, turetumem issikapstyti ant dienu, bet taip sirgus nesu senai biggrin.gif Tiksliau taip snarglejusis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mes sianakt sumusem blogiausios nakties rekorda biggrin.gif Nu net nemoku jos apibudint biggrin.gif
Prie viso sito dar ir galva kvarsinu kuo U maitinti g.gif Buvom iprate ryte ir vakare grudines, o per pietus mesos/darzoviu koses, o dabar is grudu paliko alergologai tik kukuruzus ir ryzius(situos teks dar ir del kakuciu riboti), tai galvoju gi nevalgidinsiu kaip pauksciuko ryte vakare kukuruzais g.gif vien darzoves nakciai nesotu, o ryta nuo darzoviu pradet irgi kazkaip neskaniai skamba biggrin.gif gal vaisiu duot? o gal kokios zirnienes? nesugalvoju biggrin.gif
Atsakyti
Tindi, o mes kaip tik tik rytais darzoviene - niu kokius 340 ml sulesam, per pietus ir vakare grudines, kas antra su mesyte. g.gif
Uz naktele 4u.gif
Sian mano MB buvo l. geras, vaikas paleses paryciais dainavo, tai paseme i kita kambari, veliau dar ir kaitlenete isvale, isplove viska, kas kriauklej buvo...nu zodz wub.gif
Atsakyti
Tindiriuska, o jei ryte moliugas+obuolys+ bananas, skanu, saldu... juk nebutinai kose. O ir tuos pacius ryzius gali kaitalioti tai su obuoliu tai su bananu, moliugu, ar net saldzia morka. As dar duodu raudonuosius lesius ir vienus pusryciam ir su mesa bei darzovem pietums.
Atsakyti
QUOTE(Nuožmioji_uoga @ 2014 02 16, 15:17)
Tai tipo vyras neatsidave???  biggrin.gif

schmoll.gif bet moka ispirkti kalte blush2.gif
QUOTE(errachka @ 2014 02 18, 10:30)
Sian mano MB buvo l. geras, vaikas paleses paryciais dainavo, tai paseme i kita kambari, veliau dar ir kaitlenete isvale, isplove viska, kas kriauklej buvo...nu zodz wub.gif

Niu koks saunuolis thumbup.gif

As kazkaip stengiuos per daug i rutina neilist su maistu, kol kas tik bonke pieno visad is pacio ryto ir pries miega. O per diena 3 koses, kur buna visko (darzoves, grudai, mesa, vaisiai; sloikas ar mano virta), tik stengiuos, kad per daznai nesikartotu tas pats.
Atsakyti
nu va gal ir reiks moliugiene-vaisiene virt, ir lesiai gerai skamba. Ryziu bijau per daug, kad viduriu nekietintu.
Atsakyti