QUOTE(Nuožmioji_uoga @ 2014 02 14, 11:50)
Laba,
Vienintele rekomendacija-paracetamolis
Gal geriau nebutina vien juo pasikliauti
O siaip, nereguok taip i kalbas
Zinai, kaip sako- svetimo skausmo nebuna.... As manau, kad kiekviena kitaip pradetume kalbeti, jei nuo slogos patektume i reanimacija
Aciu uz komplimentus mano vyruciui
taip taip, paracetamolis visagalis
mano draugei UK ausu uzdegima gyde paracetamoliu, geriant po 9 tabletes is karto
Ausu lasiuku neisrase, nors ji prase, o be recepto nepardave
O nereaguot nebemoku, pervargau matyt nuo maziaus ligu.
Pritariu merginoms, grazuolis tavo Tajus
Beje, jei kam idomu, kazkada buvau rasius del Siuslerio drusku. Isbandem sita reikala. Jau 2 savaites geriam visa seima. Tai va, dar netvirtai, bet galiu pasakyti, kad mums veikia
Vaikai per 4 dienas issikapste is kosuliu ir snargliu, kai anksciau 2 savaites sirgdavo. Motiejui irgi duodu, nezinau ar sutapimas ar ne, bet jau 3 dienos nera dusulio, o cia jau yra nemazai(reikia eit pabelst i medi
). Parasysiu dar po kokios savaites, jeigu neatsinaujins slogos, kosuliai, dusuliai, reiskia tikrai veikia.
Papildyta:
QUOTE(*Matrem* @ 2014 02 14, 12:11)
bet ir nereik susireiksmint ir linket kitom mamoms ligu vien todel kad pacios vaikas serga.Fe,kaip negrazu.Mus dickei irgi sloga linkus komplikuotis ir dabar serga, ir skambinom nakti greitajai ir t.t.bet as nevarau ant kitu mamu kad kokios jos begedes atvede vaikus i mokykla ir mano uzkrete.
jai paciai pikta ant viso pasaulio tai mes cia ne prie ko tikrai
per visus rupescius buvau pamirsus kad snd sventine diena
jauciu nesvesim
isvartei savaip
ligu nelinkiu niekam, tik palinkejau neprisikalbeti. Forume pastebejau, kad zmones labai kategoriskai pasisako viena ar kita tema, o paskui, ziurek, kardinaliai priesingai pasisako.
o as sakyciau, kad begedes. Sakykim, kad klaseje visi vaikai sveiki, bet atveda viena vaika sirguliuojanti, sansas, kad isgrius puse klases labai didelis. Tai ar apsimoka viena serganti vest, kad visi persirgtu?
Dirbu su kudikiais ir vaikais iki 3m. Uztenka i grupe vienam snargliuotam ateiti, kita savaite bent keli neateina del ligos. Su mamom tariames, kad serganciu nevestu.