Morning
gegužiukės, lįskit iš savojo fb
Jau nebežinau, ką vaikui duot lest??
Mamai pabodo daryt tą patį . Bais mėgsta birbiziuksu (virti varškėtukai), nemėgsta kiaušo. O kažin jei duot omletą
QUOTE(errachka @ 2014 04 14, 09:05)
Morning
Mamai pabodo daryt tą patį . Bais mėgsta birbiziuksu (virti varškėtukai), nemėgsta kiaušo. O kažin jei duot omletą
as pora kart jau daviau plakta kiausini su pienu, tai labai skaniai suvalge
QUOTE(leiliuke @ 2014 04 14, 09:27)
as pora kart jau daviau plakta kiausini su pienu, tai labai skaniai suvalge
Kiausiniene as irgi duodu... einamas patiekalas
QUOTE(errachka @ 2014 04 14, 08:05)
Morning
Tai tu geriau lisk i FB ,nes i SM abejoju ar jau bus sugrizimas
Prisiminiau, kad nebuvau 100 metu manau Ladybugg teisingai sako, jau mazai sansu, kad cia vel sugrisim. As kitur nelabai lendu SM, tai ir net nebejungiu pslp Errachka - ateik i FB
Sveikos sveikos,
nors, matau, pati su savim čia sveikinuos
mano bernui prieš porą dienų sukako 11 mėn. Ta proga gavau nuo jo į akį Kaip bebūtų juokinga, vaikštau dabar su mėlyne
Taip kad, jei kokią moteriškę kur kada pamatysit su mėlyne, nekaltinkit iš karto vyro pasitaiko ir kitų atvejų
Šiandien buvome svertis ir matuotis. Per mėnesį bernužėlis priaugo 0.5 kg, ir paaugo 2 cm. Visai neblogai sakyčiau, kaip non stop žaibišku greičiu ropojančiam vaikui Nei vienas mano vaikas tokio amžiaus nebuvo nei vienu pėdkelnių ar kelnių keliukų pratrynės iki skylių, o šitas pratrynė
Bet jau kažkaip ribosiu naktinius maitinimus, nes paprasčiausiai nebegaliu jau. Todėl vakar raminau kai pabudo raminau, o kai užmigo miegojo iki 5 ryto. Aš iš to įpročio keltis n kartų per naktį, būdinausi žiūrėt ar jis vis dar miega gali būti ir sutapimas, kad jis tokį ilgą tarpą be prabūdimų išmiegojo, bet gal jau ir jis pats yra pavargęs nuo tų tokių valgymų kas valandą ar pusantros. Nes tada sėdasi, griūna, ropoja iš vieno galo į kitą, užsiropščia ant manęs ... vienu žodžiu - kažkoks košmaras gaunasi.
Kalasi dar du priekiniai dantukai, tai jie matyt irgi ramybę drumsčia. Niu čia viskas iš tos operos - ramybės jokios nebus
Niu ir dar, kadangi jau atėjau, tai pasigirsiu, kad nuo pirmadienio turiu namuose padėjėją, tokią labai fainą mergaitę, kuri ir auklyte pabūna ir tiesiog man namuose padeda jei reikia. Negaliu atsidžiaugti. Mano Motiejukui ji irgi labai labai patinka
Tai tiek Iki kito karto
nors, matau, pati su savim čia sveikinuos
mano bernui prieš porą dienų sukako 11 mėn. Ta proga gavau nuo jo į akį Kaip bebūtų juokinga, vaikštau dabar su mėlyne
Taip kad, jei kokią moteriškę kur kada pamatysit su mėlyne, nekaltinkit iš karto vyro pasitaiko ir kitų atvejų
Šiandien buvome svertis ir matuotis. Per mėnesį bernužėlis priaugo 0.5 kg, ir paaugo 2 cm. Visai neblogai sakyčiau, kaip non stop žaibišku greičiu ropojančiam vaikui Nei vienas mano vaikas tokio amžiaus nebuvo nei vienu pėdkelnių ar kelnių keliukų pratrynės iki skylių, o šitas pratrynė
Bet jau kažkaip ribosiu naktinius maitinimus, nes paprasčiausiai nebegaliu jau. Todėl vakar raminau kai pabudo raminau, o kai užmigo miegojo iki 5 ryto. Aš iš to įpročio keltis n kartų per naktį, būdinausi žiūrėt ar jis vis dar miega gali būti ir sutapimas, kad jis tokį ilgą tarpą be prabūdimų išmiegojo, bet gal jau ir jis pats yra pavargęs nuo tų tokių valgymų kas valandą ar pusantros. Nes tada sėdasi, griūna, ropoja iš vieno galo į kitą, užsiropščia ant manęs ... vienu žodžiu - kažkoks košmaras gaunasi.
Kalasi dar du priekiniai dantukai, tai jie matyt irgi ramybę drumsčia. Niu čia viskas iš tos operos - ramybės jokios nebus
Niu ir dar, kadangi jau atėjau, tai pasigirsiu, kad nuo pirmadienio turiu namuose padėjėją, tokią labai fainą mergaitę, kuri ir auklyte pabūna ir tiesiog man namuose padeda jei reikia. Negaliu atsidžiaugti. Mano Motiejukui ji irgi labai labai patinka
Tai tiek Iki kito karto
Aneri, ne su savim .
Smagu, kad auklytė bus-aš sždar paieškose.
Dėl mėlynės-aš gavau irgi ta proga, ale mėlynė neiškilo.
Naktim nebeaitinu -lialka mieg nuo 8-8 ik 6,30-7. Linkiu ir tau ramiu nakteliu.
Duomenys neblogi, mes gi eisim metu proga svertis, matuotis
Gražių švenčių!
Smagu, kad auklytė bus-aš sždar paieškose.
Dėl mėlynės-aš gavau irgi ta proga, ale mėlynė neiškilo.
Duomenys neblogi, mes gi eisim metu proga svertis, matuotis
Gražių švenčių!
laba diena
Apsirijau šokolado, nes man galima ir atėjau išgerti kavos
smagu, kad kažkas čia vis užeina
kaaaip tau pasisekė Šiandien irgi ramiau mano vaikas miegojo, nesikėlė tiek kartų kiek paprastai keliasi.Tai jau gerai, labai džiaugiuosi
Pažiūrėjau, kad neparašiau bendrų TA rezultatų. Tai va: svoris 10,5 kg, ūgis 78cm
Su artėjančiom Šv. Velykom
Gražių, prasmingų bei linksmų švenčių
Apsirijau šokolado, nes man galima ir atėjau išgerti kavos
QUOTE(errachka @ 2014 04 18, 11:21)
Aneri, ne su savim
smagu, kad kažkas čia vis užeina
kaaaip tau pasisekė Šiandien irgi ramiau mano vaikas miegojo, nesikėlė tiek kartų kiek paprastai keliasi.Tai jau gerai, labai džiaugiuosi
Pažiūrėjau, kad neparašiau bendrų TA rezultatų. Tai va: svoris 10,5 kg, ūgis 78cm
Su artėjančiom Šv. Velykom
Gražių, prasmingų bei linksmų švenčių
Na ką....gimtadienių sezonas oficialiai atidaromas,su 1-uoju Gimtadieniu Repkiukai ,musu gražuoliai dvynukai Valiooooooooooo
Su gimtadieniu mūsų pirmąją nerealią gegužinukų porą bei jų supermamą
Sėdi Oskaras valgo. Atropojo Motiejus. Stovi šalia. Oskaras jam aiškina, pasitrauk, nes nugriūsi, nes tas įsikabinęs stalą stovi ir svyruoja. O aš matau, kad kol jis aiškina, jam iš šauksto pienas bėga. Ir sakau: pažiūrėk, tau pienas bėga, todėl neaiškink Motiejukui nieko, o valgyk ir žiūrėk savo nosies. Į ką jis man atsako: aš nemoku į savo nosį žiūrėt
Sėdi Oskaras valgo. Atropojo Motiejus. Stovi šalia. Oskaras jam aiškina, pasitrauk, nes nugriūsi, nes tas įsikabinęs stalą stovi ir svyruoja. O aš matau, kad kol jis aiškina, jam iš šauksto pienas bėga. Ir sakau: pažiūrėk, tau pienas bėga, todėl neaiškink Motiejukui nieko, o valgyk ir žiūrėk savo nosies. Į ką jis man atsako: aš nemoku į savo nosį žiūrėt
Sveikos gyvos,
su praėjusiom šventėm!
Aneri, nekentėk buitinio smurto, ginkis Mano vyrutis irgi toks "švelnus", kad tik laikykis O taviškio duomenys šaunūs Ir kaip smagu, kad susiradai padėjėją Gražu skaityti, kad tau viskas gerai
errachka, nerealiai taviškis miega!
O pas mus nieko naujo.. Tik tiek, kad man labai patinka pavasaris: šilta, viskas žydi, kvepia..
su praėjusiom šventėm!
Aneri, nekentėk buitinio smurto, ginkis Mano vyrutis irgi toks "švelnus", kad tik laikykis O taviškio duomenys šaunūs Ir kaip smagu, kad susiradai padėjėją Gražu skaityti, kad tau viskas gerai
errachka, nerealiai taviškis miega!
QUOTE(Aneri @ 2014 04 19, 09:22)
Šnekutis O pas mus nieko naujo.. Tik tiek, kad man labai patinka pavasaris: šilta, viskas žydi, kvepia..
Morning
Tyla, o kaip taviskis mazulis? Vis dar ima visa demesi is taves??
Tyla, o kaip taviskis mazulis? Vis dar ima visa demesi is taves??