Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai 2013

Morning 4u.gif
gegužiukės, lįskit iš savojo fb biggrin.gif
Jau nebežinau, ką vaikui duot lest??
Mamai pabodo daryt tą patį biggrin.gif . Bais mėgsta birbiziuksu (virti varškėtukai), nemėgsta kiaušo. O kažin jei duot omletą g.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2014 04 14, 09:05)
Morning 4u.gif
Mamai pabodo daryt tą patį biggrin.gif . Bais mėgsta birbiziuksu (virti varškėtukai), nemėgsta kiaušo. O kažin jei duot omletą g.gif

as pora kart jau daviau plakta kiausini su pienu, tai labai skaniai suvalge
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 04 14, 09:27)
as pora kart jau daviau plakta kiausini su pienu, tai labai skaniai suvalge

Kiausiniene as irgi duodu... einamas patiekalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2014 04 14, 08:05)
Morning 4u.gif

Tai tu geriau lisk i FB mirksiukas.gif ,nes i SM abejoju ar jau bus sugrizimas blink.gif
Atsakyti
Prisiminiau, kad nebuvau 100 metu biggrin.gif manau Ladybugg teisingai sako, jau mazai sansu, kad cia vel sugrisim. As kitur nelabai lendu SM, tai ir net nebejungiu pslp smile.gif Errachka - ateik i FB ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L&M: 15 balandžio 2014 - 22:48
Sveikos sveikos,

nors, matau, pati su savim čia sveikinuos biggrin.gif

mano bernui prieš porą dienų sukako 11 mėn. wub.gif Ta proga gavau nuo jo į akį lotuliukas.gif Kaip bebūtų juokinga, vaikštau dabar su mėlyne doh.gif
Taip kad, jei kokią moteriškę kur kada pamatysit su mėlyne, nekaltinkit iš karto vyro lotuliukas.gif pasitaiko ir kitų atvejų biggrin.gif

Šiandien buvome svertis ir matuotis. Per mėnesį bernužėlis priaugo 0.5 kg, ir paaugo 2 cm. Visai neblogai sakyčiau, kaip non stop žaibišku greičiu ropojančiam vaikui thumbup.gif Nei vienas mano vaikas tokio amžiaus nebuvo nei vienu pėdkelnių ar kelnių keliukų pratrynės iki skylių, o šitas pratrynė biggrin.gif
Bet jau kažkaip ribosiu naktinius maitinimus, nes paprasčiausiai nebegaliu jau. Todėl vakar raminau kai pabudo raminau, o kai užmigo miegojo iki 5 ryto. Aš iš to įpročio keltis n kartų per naktį, būdinausi žiūrėt ar jis vis dar miega doh.gif gali būti ir sutapimas, kad jis tokį ilgą tarpą be prabūdimų išmiegojo, bet gal jau ir jis pats yra pavargęs nuo tų tokių valgymų kas valandą ar pusantros. Nes tada sėdasi, griūna, ropoja iš vieno galo į kitą, užsiropščia ant manęs ... vienu žodžiu - kažkoks košmaras gaunasi.
Kalasi dar du priekiniai dantukai, tai jie matyt irgi ramybę drumsčia. Niu čia viskas iš tos operos - ramybės jokios nebus biggrin.gif

Niu ir dar, kadangi jau atėjau, tai pasigirsiu, kad nuo pirmadienio turiu namuose padėjėją, tokią labai fainą mergaitę, kuri ir auklyte pabūna ir tiesiog man namuose padeda jei reikia. Negaliu atsidžiaugti. Mano Motiejukui ji irgi labai labai patinka wub.gif

Tai tiek 4u.gif Iki kito karto mirksiukas.gif
Atsakyti
Aneri, ne su savim smile.gif.
Smagu, kad auklytė bus-aš sždar paieškose.
Dėl mėlynės-aš gavau irgi ta proga, ale mėlynė neiškilo.
Naktim nebeaitinu -lialka mieg nuo 8-8 ik 6,30-7. Linkiu ir tau ramiu nakteliu.
Duomenys neblogi, mes gi eisim metu proga svertis, matuotis biggrin.gif

Gražių švenčių!
Atsakyti
laba diena 4u.gif

Apsirijau šokolado, nes man galima biggrin.gif ir atėjau išgerti kavos wub.gif

QUOTE(errachka @ 2014 04 18, 11:21)
Aneri, ne su savim smile.gif

Naktim nebeaitinu -lialka mieg nuo 8-8 ik 6,30-7. Linkiu ir tau ramiu nakteliu.

thumbup.gif karsta.gif smagu, kad kažkas čia vis užeina biggrin.gif

kaaaip tau pasisekė thumbup.gif Šiandien irgi ramiau mano vaikas miegojo, nesikėlė tiek kartų kiek paprastai keliasi.Tai jau gerai, labai džiaugiuosi thumbup.gif

Pažiūrėjau, kad neparašiau bendrų TA rezultatų. Tai va: svoris 10,5 kg, ūgis 78cm ax.gif

Su artėjančiom Šv. Velykom 4u.gif
Gražių, prasmingų bei linksmų švenčių 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Na ką....gimtadienių sezonas oficialiai atidaromas,su 1-uoju Gimtadieniu Repkiukai ,musu gražuoliai dvynukai 4u.gif Valiooooooooooo happybday.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ladybugg: 19 balandžio 2014 - 00:04
Su gimtadieniu mūsų pirmąją nerealią gegužinukų porą bei jų supermamą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted imageuser posted image

Sėdi Oskaras valgo. Atropojo Motiejus. Stovi šalia. Oskaras jam aiškina, pasitrauk, nes nugriūsi, nes tas įsikabinęs stalą stovi ir svyruoja. O aš matau, kad kol jis aiškina, jam iš šauksto pienas bėga. Ir sakau: pažiūrėk, tau pienas bėga, todėl neaiškink Motiejukui nieko, o valgyk ir žiūrėk savo nosies. Į ką jis man atsako: aš nemoku į savo nosį žiūrėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos,

su praėjusiom šventėm! smile.gif

Aneri, nekentėk buitinio smurto, ginkis wink.gif Mano vyrutis irgi toks "švelnus", kad tik laikykis doh.gif O taviškio duomenys šaunūs thumbup.gif Ir kaip smagu, kad susiradai padėjėją thumbup.gif Gražu skaityti, kad tau viskas gerai rolleyes.gif

errachka, nerealiai taviškis miega! bigsmile.gif

QUOTE(Aneri @ 2014 04 19, 09:22)
Sėdi Oskaras valgo. Atropojo Motiejus. Stovi šalia. Oskaras jam aiškina, pasitrauk, nes nugriūsi, nes tas įsikabinęs stalą stovi ir svyruoja. O aš matau, kad kol jis aiškina, jam iš šauksto pienas bėga. Ir sakau: pažiūrėk, tau pienas bėga, todėl neaiškink Motiejukui nieko, o valgyk ir žiūrėk savo nosies. Į ką jis man atsako: aš nemoku į savo nosį žiūrėt  lotuliukas.gif
Šnekutis biggrin.gif

O pas mus nieko naujo.. Tik tiek, kad man labai patinka pavasaris: šilta, viskas žydi, kvepia.. ax.gif
Atsakyti
Morning 4u.gif
Tyla, o kaip taviskis mazulis? Vis dar ima visa demesi is taves??
Atsakyti