Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai 2013

QUOTE(DanGap @ 2014 03 31, 14:03)
Aš tai nekenčiu to laiko persukimo,mane pačia jis veikia. Parodau savo tikrą veidą-būnu pikta ragana. Mažasis -šaunuolis,net nepajuto ir niekas nepasikeitė. Bet va vyresnėlį vos ryte prikėliau. Vis prašė leisti pamiegoti,iš lovos lipti nenorėjo smile.gif
Kaip smagu,kad kažkas pasigenda smile.gif  Geras daiktas-hamakas,supi vaikas juokiasi ir užmiega labai greitai jame ax.gif

Tfu tfu tfu... bet nei mazosios, nei manes laiko persukimas atrodo nepaveike... patinka ilga diena smile.gif
Atsakyti
Nors gal maniškiam šiaip taip sutapo.. Nes šiandien kėlėsi 7 val, tada nuo 9 iki 10 klykė, kol galiausiai užmigo, per pietų miego metą nerodė jokio nuovargio požymio, o po to jau visai bardakas doh.gif

Na, gal kaip nors įsivairuosim atgal į grafiką.

DanGap, man praverstų daiktas, kuriame vaikas nejučiom užmiega biggrin.gif Gaila, kad nėra kur kabint..
Meletele, aš ant savęs šį kartą irgi kažkaip nepajutau to persukimo..
Atsakyti
kažką jau su metukų jubiliejum sveikint??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2014 04 04, 12:46)
kažką jau su metukų jubiliejum sveikint??? g.gif

Puoliau ziuret pirma puslapi smile.gif pirmas gimtadienis balandzio 19 d. Repkuciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletele @ 2014 04 04, 14:42)
Puoliau ziuret pirma puslapi smile.gif pirmas gimtadienis balandzio 19 d. Repkuciu smile.gif

Eina sau! Jau tuoj!!! bigsmile.gif Kaip greitai laikas prabėgo blink.gif Atsimenu kaip prieš metus jaučiau jau tokiu metu jaudulį rolleyes.gif Ir kaip su kiekviena iš jūsų "gimdžiau" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsiTyla @ 2014 04 04, 18:09)
Eina sau! Jau tuoj!!! bigsmile.gif Kaip greitai laikas prabėgo blink.gif Atsimenu kaip prieš metus jaučiau jau tokiu metu jaudulį rolleyes.gif Ir kaip su kiekviena iš jūsų "gimdžiau" biggrin.gif

Aha, o dar kai kiekviena "gimdem" su kiekvienu pamaudenimu, tai is vis smile.gif nu bet smagus laikas buvo, nesakyk smile.gif
Atsakyti
katik gryzom is kaimynu gimtadieniu ir suzinojom, kad laukiasi... neisivaizduojat kaip as apsidziaugiau smile.gif toks jausmas, kad as vel laukiuos :DDD
Atsakyti
Sveikos, sveikutės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

100 metų, ania? biggrin.gif

Kaip malonu buvo gauti iš jūsų žinutes: kaip man sekasi? Myliu jus visas ir nieko nepamiršau friends.gif Tiesiog kai paroje laiko nedaugėja, o labai dar reikia jo papildomai surasti, tada turi permąstyti, kas mažiausiai nukentėtų, jei kažko atsisakytum. Atsisakiau pirmiausia mūsų grupės FB, tada SM. Bet, dabar pažiūrėjau Dzanetuko nuotraukas ir neatsispyriau ateiti čia wub.gif
Aš, aš tiesiog dabar turiu tieeeek visokių užsiėmimų, tiek visokių darbelių, mes tieeeek šiais metais sirgom, kad nupurto vos tik prisimenu... bet, dabar jau geriau, jau pavasarėja... jau širdy šviesėja ir ji vis daugiau prisipildo džiugesio bei laimės wub.gif

Motiejus dar nevaikšto, bet užtat ropoja kaip kokia turbo sraigė. "Šeimininkauja" namuose pilnais pajėgumais, vos spėju iš paskos bėgioti. Per tą lakstymą sukūdau iki savo priešnėštuminio svorio ir ... praeitą savaitgalį gavau iš draugių, su kuriom buvau pailsėti Dubingiuose pastabą: tau tai reik ne mest, o priaugti svorio biggrin.gif bet aš ir taip graži wub.gif . Paskutiniu metu, sulaukiu nemažai komplimentų (ypatingai su ta kalinkino suknele kai būnu biggrin.gif ), todėl be jokių abejonių tikiu ir žinau, kad esu graži su ja ar be jos - esu graži ir tai faktas cool.gif
Tai, va grįžtant prie mano apkrauto ir perkrauto gyvenimo grafiko, supratau, kad norint daryt ir tą ir aną ir dar kažką, reikia pradėti daryti tą tuoj pat! Nesvarbu, kad mažais žingsneliais, svarbu jūdėti į priekį.

Šiandien buvome Milos mokykloje, į kurią užrašėm. Susipažinom su visom pirmų klasių mokytojom ir išsirinkom tą, pas kurią norėtumėm, kad mūsų vaikas mokytųsi. Gulėjau dabar, kol Motiejų migdžiau ir galvojau: ar teisingai mes su vyru pasirinkom, ar tikrai šita mokytoja bus mūsų vaikui pati tinkamiausia ir geriausia, nes rinkomes taigi ne sau, o jai... Šiaip, tai didelė ta tėvų atsakomybė vaikų auginime, nes bet kokius dalykus, kurie liečia tavo vaiką tu renkiesi pats, ne jis. Kažkokius sprendimus irgi darai tu, ne jis. Taip ir turi būti, bet ne visada tie pasirinkimai ir sprendimai būna teisingi. Neseniai va išoperavom Milai tonziles. Iki šiol dar kažkoks kirminas mane graužia: gal nereikėjo. Bet, vadovaujantis savo pirma nuojauta vis dėlto operavom. Norėčiau kuo mažiau tokių klaidų daryti, o kaip bus pažiūrėsime. Nes, vieną tikrai labai gerai įsisąmoninau už tave vargu ar kas sugebės padaryt geriau. Žinoma pasitaiko, bet ne visada.

Nžn, matyt tiek bus šiandien mano pamąstymų ... Tikiuosi greitai ir vėl čia pasirodysiu. dabar palinkėsiu visiems ramios nakties ir saldžių sapnų 4u.gif ir eisiu miegot, jei tai galima pavadinti miegu biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jei leisit pati su savim pakalbėsiu biggrin.gif

Radau Fb ir taip mano pralinksmino šis tekstas:
Ar ir vėl graužiesi dėl nebaigtų darbų? Tiek daug norėjai nuveikti, o štai beveik pusė planų taip ir liko planais... Jei šonus skauda nuo gulinėjimo prieš televizorių, receptas aiškus - reikia ugdyti valią, planuoti laiką, aiškintis motyvacijas... Bet jei sukiesi kaip ragana ant šluotos, o darbų galo nematyti, reiškia, kad pribrendo reikalas atsikratyti... darbų Nagi, juk visų darbų nudirbti tiesiog neįmanoma! Teko girdėti, kaip net po mirties žmonės vis dar gauna laiškų, sąskaitų ir pasiūlymų sutartims pratęsti Velniop visus įtemptus grafikus, tobulą tvarką ir idealius patiekalus. Gyvenimas yra daugiau nei bandymas gyventi pagal kažkieno nustatytus "super" standartus. Ši diena priklauso tau. Lįsk iš savo urvo ir mėgaukis ja!
Ir dar šita nuotrauka įdėta:
user posted image
Taigi, čia AŠ. Aš taip dabar darau, guliu vonioje ir skaitau tik kol kas ne angliškas knygas biggrin.gif

O žinot? koks užrašas bus mano virtuvėje, kai gausiu stiklą ant sienos: Indai palauks, gyvenimas ne! wub.gif
Šiek tiek papildžiau jau tai, apie ką rašiau. O dabar apie šios dienos įvykius.
Šiandien buvome su šeima Trakuose. Dalyvavom ten Apvalaus stalo klubo suorganizuotose šeimos orientacinėse varžybose. JĖGA! labai patiko ir mums ir vaikams. Motiejus, šaunuolis, dalyvavo irgi nepriekaištingai, nes pradžioje kaip smigo miegot, taip dvi valandas kol mes į kalnus lipom ir lakstėm, jis ir miegojo thumbup.gif
Vaikai ieškojo tokių spaudėjų, ir turėjo atžymėti savo korteles juos suradę, o mes tėvai turėjome dar papildomų užduočių. Tokių kaip: surasti klausimą, pagal užuomeną, atsakyti i kitus klausimus duotus klausimyne ir šiaip plius visokių atrakcijų. Išvažiavome po savo vėlyvų pusryčių apie 13 val., o grįžome apie 20 val. thumbup.gif Labai puikiai praleidome laiką, o vaikai tik atsigulę į savo lovas iš karto užmigo thumbup.gif

Atsakyti
Aneri, tu kaip visad, taip pozityviai nuteiki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuožmioji_uoga: 06 balandžio 2014 - 22:06
QUOTE(Meletele @ 2014 04 05, 21:39)
Aha, o dar kai kiekviena "gimdem" su kiekvienu pamaudenimu, tai is vis smile.gif nu bet smagus laikas buvo, nesakyk smile.gif
Sutinku, tinkrai labai geras laikas buvo drinks_cheers.gif Ir smagu, kad mūsų tokia faina kompanija susirinko friends.gif

QUOTE(leiliuke @ 2014 04 05, 23:00)
katik gryzom is kaimynu gimtadieniu ir suzinojom, kad laukiasi...  neisivaizduojat kaip as apsidziaugiau smile.gif toks jausmas, kad as vel laukiuos :DDD
Kaip faina! bigsmile.gif Aš panašiai džiūgavau, kai sužinojau, kad draugo žmona nėščia cool.gif

Aneri, tu tikrai kaip gaivaus vėjo gūsis su savo pozityvu thumbup.gif Džiugu, kad viskas jums gerai klojasi thumbup.gif
Aš kažkada jau irgi mąsčiau apie tėvų atsakomybę, kai mes priimam sprendimus dėl savo vaikų ir niekad negalim būti tikri, kad tai tikrai bus būtent tai, ko reikia. Man atrodo, kad tokiais atvejais reikia tikėti ir pasitikėti, kad viskas vis tiek bus gerai. Galiausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsiTyla @ 2014 04 09, 13:59)
Sutinku, tinkrai labai geras laikas buvo drinks_cheers.gif Ir smagu, kad mūsų tokia faina kompanija susirinko friends.gif

Kaip faina! bigsmile.gif  Aš panašiai džiūgavau, kai sužinojau, kad draugo žmona nėščia cool.gif

Aneri, tu tikrai kaip gaivaus vėjo gūsis su savo pozityvu thumbup.gif Džiugu, kad viskas jums gerai klojasi thumbup.gif
Aš kažkada jau irgi mąsčiau apie tėvų atsakomybę, kai mes priimam sprendimus dėl savo vaikų ir niekad negalim būti tikri, kad tai tikrai bus būtent tai, ko reikia. Man atrodo, kad tokiais atvejais reikia tikėti ir pasitikėti, kad viskas vis tiek bus gerai. Galiausiai smile.gif

Labai patiko neseniai skaityti zodziai: jeigu kazkas baigesi blogai, vadinasi dar nesibaige smile.gif

Vaikai nuo pat mazo taskiuko mamos pilve yra didele atsakomybe... Aneri atveju, del mokytojos parinkimo, niekada negali zinoti ar vaikui ji tiks kol nepabandysi. Pvz., mane ir sese matematikos moke ta pati mokytoja, as nieko nesupratau, nei pro kur man nebuvo aisku ir teko lankyt papildomas pamokas, pas pries tai buvusia mokytoja, kurios deka ir islaikiau egzamina, o va, sesei, pas ta mokytoja viskas tobulai ejosi... tikiu, kad Aneri pasirinkimas M bus geras mirksiukas.gif
Atsakyti