Sveikos, sveikutės
100 metų, ania?
Kaip malonu buvo gauti iš jūsų žinutes: kaip man sekasi? Myliu jus visas ir nieko nepamiršau
Tiesiog kai paroje laiko nedaugėja, o labai dar reikia jo papildomai surasti, tada turi permąstyti, kas mažiausiai nukentėtų, jei kažko atsisakytum. Atsisakiau pirmiausia mūsų grupės FB, tada SM. Bet, dabar pažiūrėjau Dzanetuko nuotraukas ir neatsispyriau ateiti čia
Aš, aš tiesiog dabar turiu tieeeek visokių užsiėmimų, tiek visokių darbelių, mes tieeeek šiais metais sirgom, kad nupurto vos tik prisimenu... bet, dabar jau geriau, jau pavasarėja... jau širdy šviesėja ir ji vis daugiau prisipildo džiugesio bei laimės
Motiejus dar nevaikšto, bet užtat ropoja kaip kokia turbo sraigė. "Šeimininkauja" namuose pilnais pajėgumais, vos spėju iš paskos bėgioti. Per tą lakstymą sukūdau iki savo priešnėštuminio svorio ir ... praeitą savaitgalį gavau iš draugių, su kuriom buvau pailsėti Dubingiuose pastabą: tau tai reik ne mest, o priaugti svorio
bet aš ir taip graži
. Paskutiniu metu, sulaukiu nemažai komplimentų (ypatingai su ta kalinkino suknele kai būnu
), todėl be jokių abejonių tikiu ir žinau, kad esu graži su ja ar be jos - esu graži ir tai faktas
Tai, va grįžtant prie mano apkrauto ir perkrauto gyvenimo grafiko, supratau, kad norint daryt ir tą ir aną ir dar kažką, reikia pradėti daryti tą tuoj pat! Nesvarbu, kad mažais žingsneliais, svarbu jūdėti į priekį.
Šiandien buvome Milos mokykloje, į kurią užrašėm. Susipažinom su visom pirmų klasių mokytojom ir išsirinkom tą, pas kurią norėtumėm, kad mūsų vaikas mokytųsi. Gulėjau dabar, kol Motiejų migdžiau ir galvojau: ar teisingai mes su vyru pasirinkom, ar tikrai šita mokytoja bus mūsų vaikui pati tinkamiausia ir geriausia, nes rinkomes taigi ne sau, o jai... Šiaip, tai didelė ta tėvų atsakomybė vaikų auginime, nes bet kokius dalykus, kurie liečia tavo vaiką tu renkiesi pats, ne jis. Kažkokius sprendimus irgi darai tu, ne jis. Taip ir turi būti, bet ne visada tie pasirinkimai ir sprendimai būna teisingi. Neseniai va išoperavom Milai tonziles. Iki šiol dar kažkoks kirminas mane graužia: gal nereikėjo. Bet, vadovaujantis savo pirma nuojauta vis dėlto operavom. Norėčiau kuo mažiau tokių klaidų daryti, o kaip bus pažiūrėsime. Nes, vieną tikrai labai gerai įsisąmoninau už tave vargu ar kas sugebės padaryt geriau. Žinoma pasitaiko, bet ne visada.
Nžn, matyt tiek bus šiandien mano pamąstymų ... Tikiuosi greitai ir vėl čia pasirodysiu. dabar palinkėsiu visiems ramios nakties ir saldžių sapnų
ir eisiu miegot, jei tai galima pavadinti miegu
Patikimiausias būdas gerai išauginti vaikus tai padaryti juos laimingus. Oscar Wilde