QUOTE(Dianocka81 @ 2014 03 28, 21:38)
O dieve kaip senai cia nebuvau
Nu pataisykit jei maisau kazka,bet jusu neprisimenu,kad kada butumet bendravus cia su mumis
Sveikos mielosios Buvom be ryšio,buvo sugedęs kompiuteris.Ir orams atšilus daugiau darbų lauke atsiranda
Kaip tylu cia ..... visos fb sedi.
Papildyta:
As neprisimenu taves
Papildyta:
QUOTE(Dianocka81 @ 2014 03 28, 22:38)
O dieve kaip senai cia nebuvau
As neprisimenu taves
Aš tai būdama blondinė, kažkaip netyčia sugebėjau išsitrinti iš fb grupės Va taip būna
Mes dabar lauke būnam daug,grįžtam tik miegoti į namus.Pakabino vyras mini hameką,tai Gustukas supasi su tokiu begaliniu džiaugsmu
Veisuką tepu paprastu kremu, dar specialiai nuo saulės netepu
Mes dabar lauke būnam daug,grįžtam tik miegoti į namus.Pakabino vyras mini hameką,tai Gustukas supasi su tokiu begaliniu džiaugsmu
Veisuką tepu paprastu kremu, dar specialiai nuo saulės netepu
Kaip smagu hamakas
As dar vis kremu nuo vėjo tepu
As dar vis kremu nuo vėjo tepu
Va dabar turetumet prisiminti netycia su kitu slaptazodziu buvau prisijungusi
Papildyta:
Ir ten tylu pavasaris geras oras, nieko nera namie
Papildyta:
QUOTE(dija78 @ 2014 03 29, 14:49)
Ir ten tylu pavasaris geras oras, nieko nera namie
QUOTE(espirit81 @ 2014 03 30, 09:03)
Va dabar -atsiminam
QUOTE(espirit81 @ 2014 03 30, 08:03)
Va dabar turetumet prisiminti netycia su kitu slaptazodziu buvau prisijungusi
QUOTE(tamsiTyla @ 2014 03 28, 21:33)
Koks dantų kiekis!!! Ir dar gerai miega! Šakės!
Šiandien beklykindama vaiką lauke nudegiau veidą ir tada susivokiau, kad reikia gi kažkuo ir klecką tepti, nes abu mes išblyškiaveidžiai. Ką patartumėt? Gal ką jau naudojat?
Šiandien beklykindama vaiką lauke nudegiau veidą ir tada susivokiau, kad reikia gi kažkuo ir klecką tepti, nes abu mes išblyškiaveidžiai. Ką patartumėt? Gal ką jau naudojat?
dziaugiuos,kad gerai miega naktim, aisku ten buna kartais prabunda
veiduka ir as padegu, pasitepu kremu ir viskas
as taip ir nerandu Jusu fb
Na, reikės vis tiek jau galvoti apie kažką nuo saulės. O nuo vėjo ir aš vis dar tepu, nes kartais tikrai žvarbus dar būna. Gaila, kad mano vaikas pavasarį skelbia - pirštinių niekaip nebegaliu užmauti, tai truputį rankas nušalo
Kaip jūsiškiai išgyveno laiko persukimą? Mano šaunuolis visiškai nusigrybavo su rėžimu
DanGap, o aš ir galvojau, kur tu prapuolus Hamako ir aš norėčiau
Kaip jūsiškiai išgyveno laiko persukimą? Mano šaunuolis visiškai nusigrybavo su rėžimu
QUOTE(tamsiTyla @ 2014 03 31, 12:16)
Aš tai nekenčiu to laiko persukimo,mane pačia jis veikia. Parodau savo tikrą veidą-būnu pikta ragana. Mažasis -šaunuolis,net nepajuto ir niekas nepasikeitė. Bet va vyresnėlį vos ryte prikėliau. Vis prašė leisti pamiegoti,iš lovos lipti nenorėjo
Kaip smagu,kad kažkas pasigenda Geras daiktas-hamakas,supi vaikas juokiasi ir užmiega labai greitai jame