Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai 2013

O dieve kaip senai cia nebuvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianocka81 @ 2014 03 28, 21:38)

Nu pataisykit jei maisau kazka,bet jusu neprisimenu,kad kada butumet bendravus cia su mumis g.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios smile.gif Buvom be ryšio,buvo sugedęs kompiuteris.Ir orams atšilus daugiau darbų lauke atsiranda smile.gif
Atsakyti
Kaip tylu cia ..... doh.gif visos fb sedi.
Papildyta:
QUOTE(Dianocka81 @ 2014 03 28, 22:38)

As neprisimenu taves g.gif
Atsakyti
Aš tai būdama blondinė, kažkaip netyčia sugebėjau išsitrinti iš fb grupės blush2.gif Va taip būna biggrin.gif
Mes dabar lauke būnam daug,grįžtam tik miegoti į namus.Pakabino vyras mini hameką,tai Gustukas supasi su tokiu begaliniu džiaugsmu smile.gif
Veisuką tepu paprastu kremu, dar specialiai nuo saulės netepu smile.gif
Atsakyti
Kaip smagu hamakas bigsmile.gif
As dar vis kremu nuo vėjo tepu biggrin.gif
Atsakyti
Va dabar turetumet prisiminti netycia su kitu slaptazodziu buvau prisijungusi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dija78 @ 2014 03 29, 14:49)
Kaip tylu cia ..... doh.gif  visos fb  sedi.
Papildyta:

As neprisimenu taves  g.gif

Ir ten tylu smile.gif pavasaris geras oras, nieko nera namie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(espirit81 @ 2014 03 30, 09:03)
Va dabar turetumet prisiminti netycia su kitu slaptazodziu buvau prisijungusi smile.gif

Va dabar -atsiminam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(espirit81 @ 2014 03 30, 08:03)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsiTyla @ 2014 03 28, 21:33)
Koks dantų kiekis!!! Ir dar gerai miega! Šakės! bigsmile.gif

Šiandien beklykindama vaiką lauke nudegiau veidą ir tada susivokiau, kad reikia gi kažkuo ir klecką tepti, nes abu mes išblyškiaveidžiai. Ką patartumėt? Gal ką jau naudojat?

dziaugiuos,kad gerai miega naktim, aisku ten buna kartais prabunda smile.gif

veiduka ir as padegu, pasitepu kremu ir viskas smile.gif
as taip ir nerandu Jusu fb biggrin.gif
Atsakyti
Na, reikės vis tiek jau galvoti apie kažką nuo saulės. O nuo vėjo ir aš vis dar tepu, nes kartais tikrai žvarbus dar būna. Gaila, kad mano vaikas pavasarį skelbia - pirštinių niekaip nebegaliu užmauti, tai truputį rankas nušalo sad.gif

Kaip jūsiškiai išgyveno laiko persukimą? Mano šaunuolis visiškai nusigrybavo su rėžimu doh.gif

DanGap, o aš ir galvojau, kur tu prapuolus smile.gif Hamako ir aš norėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsiTyla @ 2014 03 31, 12:16)
Kaip jūsiškiai išgyveno laiko persukimą? Mano šaunuolis visiškai nusigrybavo su rėžimu doh.gif

DanGap, o aš ir galvojau, kur tu prapuolus smile.gif Hamako ir aš norėčiau  rolleyes.gif

Aš tai nekenčiu to laiko persukimo,mane pačia jis veikia. Parodau savo tikrą veidą-būnu pikta ragana. Mažasis -šaunuolis,net nepajuto ir niekas nepasikeitė. Bet va vyresnėlį vos ryte prikėliau. Vis prašė leisti pamiegoti,iš lovos lipti nenorėjo smile.gif
Kaip smagu,kad kažkas pasigenda smile.gif Geras daiktas-hamakas,supi vaikas juokiasi ir užmiega labai greitai jame ax.gif
Atsakyti