Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai 2013

QUOTE(tamsiTyla @ 2014 03 19, 13:22)
Jooo.. su daržais prasta situacija doh.gif Errachka, kad pavyktų gerą variantą rasti 4u.gif

Kalbat apie batus, o aš nežinau, ką daryti. Dabar turim tokiu bile kokius iš H&M dėl vaizdo, kad tiesiog pastatyti lauke/parduotuvėj būtų galima, kai labai nori. Kadangi pilietis dar nevaikštantis praktiškai (žengtelėjo 2 žingsnelius ir užsirišo šitas reikalas biggrin.gif), tai ir nežinau ar verta į rimtus batus dairytis. Iš vienos pusės, šitų kaip ir užtenka, iš kitos pusės, baisu, kad jam kojos  nuo jų neišsikraipytų ar dar koks biesas nenutiktų doh.gif  rolleyes.gif

Spanieliuke buvo uzrodziu va ka: www.ltvaikas.lt.... labai neblogom kainom batuku yra... dar nepirkau, bet planuoju... sako ir kokybe nebloga...
Atsakyti
kojos nuo batu tikrai neissikraipys smile.gif

as tai meciau minti aukles ieskot, pasiklausius istoriju biggrin.gif nebent pazistama.. blogiausiu atveju 4h/diena grusiu i privatu darza smile.gif
Atsakyti
Dominica, papasakok ir man tu istoriju biggrin.gif pas mus kaip tik greitu laiku turi aukles klausimas sprestis, eisim kaimynei pasiulyt paaukliaut, bet kazkaip taip nesinori man eit tom derybom, bet jei nesutiks - mum sakutes smile.gif
Atsakyti
zinok baisiausia, ka girdejau, tai kad auklytes nevengia vaikus alkoholiu pagirdyti- kad ramiai miegotu smile.gif) siulau ismesti telika ir uzblokuoti wifi- bus maziau galimybiu auklei sh malti ir vaika tik puse akies priziureti biggrin.gif..
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2014 03 22, 12:15)
zinok baisiausia, ka girdejau, tai kad auklytes nevengia vaikus alkoholiu pagirdyti- kad ramiai miegotu smile.gif) siulau ismesti telika ir uzblokuoti wifi- bus maziau galimybiu auklei sh malti ir vaika tik puse akies priziureti  biggrin.gif..

Samdant aukle,as visiskai pritariu kameru namuose montavimui arba blakem... Tik va darzeli irgi visko gali buti ir buna sad.gif
Atsakyti
Nu as isivaizduoju jei aukle kazka blogo darytu, tai maniskiai jau aiskiai tai parodytu ir ant ju jau pasimatytu g.gif Na pvz mustu ar rektu g.gif O jei kalba eina apie dar velesni amziu, tai juo labiau. Na jei degtine piltu i piena, tai, deja, zitai pasimatytu tik po 15 metu lotuliukas.gif
Atsakyti
siaip jo, daug kur raso, kad nereikia nei jokiu blakiu nei kameru- engiamas vaikas savo elgesiu pats parodo, kad jam blogai. bet va tuo brendziuko pagirdymo atveju, tai niekaip juk nesuprasi biggrin.gif
o del darzelio tai irgi beda, as bent kol kas visiskai nejauciu jokio pasitikejimo valstybiniais darzais blink.gif
Atsakyti
o man kažkaip pasitikėjimas nedingęs, tik va su vietom tai sh..
dėl to brendžiuko..bože,,,,net su rekomendacijom būna tokių "auklyčių?"
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif senai buvau jau cia biggrin.gif na matau gvildenate tema apie aukles ir t.t. as ir gi jau eisiu i darba kai sueis metukai, aukle turiu labai faina, savo kaimyne, kieno vaikucius ji dabojo visi tevai patenkinti smile.gif na siaip viskas neblogai pas mus, Arnas turi astuonis dantis, megsta pakandzioti koju pirstus jei tik pagauna momenta, vaiksto, tai virtuvej seimininka turiu, viskas eina is stalciu ir spinteliu, sesei plaukus pesa, jei muzika isgirsta soka taip linguodamas biggrin.gif miega gerai naktim, diena miega du kart smile.gif tik man su valgiu darymu doh.gif galvot ka padaryt, kosiu nevalgo visiskai, nori,kad reiktu kramtyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salota8871 @ 2014 03 26, 20:23)
Labas vakaras smile.gif senai buvau jau cia  biggrin.gif  na matau gvildenate tema apie aukles ir t.t. as ir gi jau eisiu i darba kai sueis metukai, aukle turiu labai faina, savo kaimyne, kieno vaikucius ji dabojo visi tevai patenkinti smile.gif na siaip viskas neblogai pas mus, Arnas turi astuonis dantis, megsta pakandzioti koju pirstus jei tik pagauna momenta, vaiksto, tai virtuvej seimininka turiu, viskas eina is stalciu ir spinteliu, sesei plaukus pesa, jei muzika isgirsta soka taip linguodamas  biggrin.gif  miega gerai naktim, diena miega du kart smile.gif tik man su valgiu darymu  doh.gif  galvot ka padaryt, kosiu nevalgo visiskai, nori,kad reiktu kramtyti  smile.gif

Smagu girdet, kad graziai augat wink.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Kartais paskaitineju sita foruma, bet diskusijose nedalyvauju... Uzmaciau facebooke idomu pasiulyma gal kas susidomes, negalejau nepasidalint. Gaila mums netinka. nes mergaite dar pati nepastovi...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(salota8871 @ 2014 03 26, 20:23)
Labas vakaras smile.gif senai buvau jau cia  biggrin.gif  na matau gvildenate tema apie aukles ir t.t. as ir gi jau eisiu i darba kai sueis metukai, aukle turiu labai faina, savo kaimyne, kieno vaikucius ji dabojo visi tevai patenkinti smile.gif na siaip viskas neblogai pas mus, Arnas turi astuonis dantis, megsta pakandzioti koju pirstus jei tik pagauna momenta, vaiksto, tai virtuvej seimininka turiu, viskas eina is stalciu ir spinteliu, sesei plaukus pesa, jei muzika isgirsta soka taip linguodamas  biggrin.gif  miega gerai naktim, diena miega du kart smile.gif tik man su valgiu darymu  doh.gif  galvot ka padaryt, kosiu nevalgo visiskai, nori,kad reiktu kramtyti  smile.gif
Koks dantų kiekis!!! Ir dar gerai miega! Šakės! bigsmile.gif

Šiandien beklykindama vaiką lauke nudegiau veidą ir tada susivokiau, kad reikia gi kažkuo ir klecką tepti, nes abu mes išblyškiaveidžiai. Ką patartumėt? Gal ką jau naudojat?
Atsakyti