Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai 2013

QUOTE(leiliuke @ 2014 03 09, 15:09)
Tamsi tyla , kas per ligos su tokia temp?
As baigiu is proto issikraustyt... sad.gif nesibaigia A viduriavimas, nic nieko nevalgo, rekia buteli ar sauksta pamacius..bijau, kad nenusilptu.. ir kodel as nepaskiepijau nuo roto.. baisi liga sad.gif
O varge, rimtos jūsų bėdos unsure.gif Tikiuosi, kad jau tikrai baigėsi 4u.gif O tavo nuotaika grįš, kai tik A geriau pasijus. Linkiu, kad kuo greičiau abi gerai jaustumėtės 4u.gif

QUOTE(Meletele @ 2014 03 09, 19:16)
O kaip su ta ligonine? Neguldo? Negi vietu neatsirado? Siaip, per viena laida sake, kad is vis nori del "tokiu rotu" neguldyt i ligonines, nes niekur kitur neguldo tik lietuvoj, o lietuvoj mamos TINGI vaikam duot gert skysciu, todel jom PATOGIAU, kad vaikui lasalines stato... vos teliko nesudauziau, po tokiu blevyzgu...
Šakės!!! gun_bandana.gif

Mano kleckui tai tridienė, panašu, kad buvo. Truko truputį ilgiau nei 3 dienas ir labai jau stipriai karščiavo, bet po to išbėrė ir dar per kelias dienas praėjo. Vienu momentu jau galvojom lėkti į ligoninę, nes taip prastai vaikas atrodė, kad jau ne juokais baisu buvo. Nei valgė, nei gėrė, tai gerai, kad ant papo kabėjo, nes kitaip neįsivaizduoju kaip aš jam tuos skysčius būčiau kišus. Visas ir taip sukepusiom lūpom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsiTyla @ 2014 03 10, 13:39)
O varge, rimtos jūsų bėdos unsure.gif Tikiuosi, kad jau tikrai baigėsi 4u.gif O tavo nuotaika grįš, kai tik A geriau pasijus. Linkiu, kad kuo greičiau abi gerai jaustumėtės 4u.gif
Šakės!!!  gun_bandana.gif

Mano kleckui tai tridienė, panašu, kad buvo. Truko truputį ilgiau nei 3 dienas ir labai jau stipriai karščiavo, bet po to išbėrė ir dar per kelias dienas praėjo. Vienu momentu jau galvojom lėkti į ligoninę, nes taip prastai vaikas atrodė, kad jau ne juokais baisu buvo. Nei valgė, nei gėrė, tai gerai, kad ant papo kabėjo, nes kitaip neįsivaizduoju kaip aš jam tuos skysčius būčiau kišus. Visas ir taip sukepusiom lūpom doh.gif

Reik tiketis, kad atsilus orams ir daugiau bunant lauke, o ne namie ar parduotuvej, visi greitai pasveiks ir nesirgs...

Mes pas tevus ilsimes... nu pasaka... i parka einam du kartus per diena, vaikas miega lauke dienos miegus... vistik... namas, tai ne butas.. tik nakties miegas, pas mus nesikeicia... praeita nakti jau daviau vibrucolio zvakute, tai biskiuka naktis i nakti panasesne buvo... o kiek galima tu zvakuciu duot, kas nakti, gal negalima...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meletele: 10 kovo 2014 - 18:17
kaip gegeužinukai pasislėpėliai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletele @ 2014 03 10, 19:15)
Mes pas tevus ilsimes... nu pasaka... i parka einam du kartus per diena, vaikas miega lauke dienos miegus... vistik... namas, tai ne butas.. tik nakties miegas, pas mus nesikeicia... praeita nakti jau daviau vibrucolio zvakute, tai biskiuka naktis i nakti panasesne buvo... o kiek galima tu zvakuciu duot, kas nakti, gal negalima...?
Faina, kai galima tiesiog imti ir nueiti į parką smile.gif O ji tau naktį pavalgyt keliasi ar šiaip blaškosi? Nes dėl papinėjimo žvakutės mums nepadėjo..

Aš tai vaikui nosį (gal) sulaužiau.. Užmoviau slidžias kojines, jis, aišku, paslydo ir plojosi nosim į grindis doh.gif Kraujas, ašaros, didžiausia mėlynė. Dabar jau mažėja po truputį, bet vis tiek. Tokia kalta dėl to jaučiuosi verysad.gif

Beje, turiu klausimą, kieno vaikiukai sirgę yra. Mano kleckas labai piktas ir irzlus buvo kol sirgo, dabar pasveiko, bet pykčiai, izlumas, visokie žviegimai iš lempos liko. Tai susiję su liga ar čia naujas ir gražus etapas?
Atsakyti
QUOTE(tamsiTyla @ 2014 03 13, 13:58)
Faina, kai galima tiesiog imti ir nueiti į parką smile.gif O ji tau naktį pavalgyt keliasi ar šiaip blaškosi? Nes dėl papinėjimo žvakutės mums nepadėjo..

Aš tai vaikui nosį (gal) sulaužiau.. Užmoviau slidžias kojines, jis, aišku, paslydo ir plojosi nosim į grindis doh.gif Kraujas, ašaros, didžiausia mėlynė. Dabar jau mažėja po truputį, bet vis tiek. Tokia kalta dėl to jaučiuosi verysad.gif

Beje, turiu klausimą, kieno vaikiukai sirgę yra. Mano kleckas labai piktas ir irzlus buvo kol sirgo, dabar pasveiko, bet pykčiai, izlumas, visokie žviegimai iš lempos liko. Tai susiję su liga ar čia naujas ir gražus etapas?

Kadangi ramiau miega, tai ir papinejimo nera, kai makaluojasi, blaskosi, reik papinet... vakar daviau dormikind viena tablete pries miegeli... nu turiu pasakyt, kad naktis daug sviesesne buvo...

Pas E buvo trauma irgi, bet i lupa isikando iki kraujo... bet taip jau buna, kai nori nuropot greiciau, nei rankos deliojasi smile.gif

Zinok, cia greiciausiai vienas is etapu... nes pas mus irgi daba kaprizai valdo... kazkaio reik isgyvendint juos, bet apart pokalbiu (kokie ten tie pokalbiai smile.gif ) ir stengimosi nedaryt, to ko nori ( aisku, tik to, ko negalima), ir neimt ant ranku, nesugalvoju... jeigu turesit minciu, prasom dalintis smile.gif bet mes, kadangi daba pas senelius esam, tai kai as uzsiimu "auklejimu" is visu kampu pradeda list mociute, senelis, teta ir guost mazaja Kapriza...
Atsakyti
QUOTE(tamsiTyla @ 2014 03 13, 13:58)

panasu, kad cia toks etapas. FB kaip tik snekejom ta tema. maniske is vis isterike paliko doh.gif nebesusitvarkau
Atsakyti
QUOTE(Meletele @ 2014 03 13, 15:00)
Kadangi ramiau miega, tai ir papinejimo nera, kai makaluojasi, blaskosi, reik papinet... vakar daviau dormikind viena tablete pries miegeli... nu turiu pasakyt, kad naktis daug sviesesne buvo...

*Pas E buvo trauma irgi, bet i lupa isikando iki kraujo... bet taip jau buna, kai nori nuropot greiciau, nei rankos deliojasi smile.gif

**Zinok, cia greiciausiai vienas is etapu... nes pas mus irgi daba kaprizai valdo... kazkaio reik isgyvendint juos, bet apart pokalbiu (kokie ten tie pokalbiai smile.gif ) ir stengimosi nedaryt, to ko nori ( aisku, tik to, ko negalima), ir neimt ant ranku, nesugalvoju... jeigu turesit minciu, prasom dalintis smile.gif bet mes, kadangi daba pas senelius esam, tai kai as uzsiimu "auklejimu" is visu kampu pradeda list mociute, senelis, teta ir guost mazaja Kapriza...
Eisiu apie dormikind skaityti smile.gif
Jooo, mano kleckas irgi taip daro, kai rankos nesuspėja doh.gif Vargšytė tavo gražiaakė 4u.gif

QUOTE(leiliuke @ 2014 03 13, 15:51)
panasu, kad cia toks etapas. FB kaip tik snekejom ta tema. maniske is vis isterike paliko  doh.gif  nebesusitvarkau
Uf, na lengviau man pasidarė, kad ne tik pas mus tie isterikavimai, nes jau nebesugalvojau, kas čia tam vaikui pasidarė. Aš tai kai galiu, stengiuosi nekreipti dėmesio, kartoju, kad galima gražiai paprašyti. Bet ne visada gaunasi. Ai, dar jei žviegia (kaip kiaulė, grynai), nes nori papo dabar pat, tai negauna tol, kol nenurimsta. Žiauriai iš šono atrodo, bet nu nenoriu, kad įprastų unsure.gif
Žiauru būna, kai kur nors lauke užsižviegia ir varo 40 min, nes tada aplinkiniai gatvėje puola komentuoti, kad negalima šitaip su vaiku elgtis doh.gif Užknisa mad.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 03 09, 22:58)

patogiau mat  doh.gif  as net daiktu neissikroviau suruostu i ligonine.. vaikas po 10 ir daugiau kartu per diena viduriuoja.. nu nors temp nebera, vis kokia paguoda

o kaip jos svoris? Nes nu jei tiek kartu viduriuoja, tai cia daug ziauriai.. Mes ligoninej kai buvom, tiek nebuvo... Kiek jai taip jau laiko?? Ka daktare i tai??? Jei negeria ir tiek viduriuoja, nera gerai... Nesvarbu, kad tempos ner... Dehidratacija didele... Maniskiams bent laselines pagalba atstate, ir zinok namo vaziavom jau kai i diena liko pora, ar vienakart i kelnes.. Kad neissektu labai maze...
Atsakyti
QUOTE(Nomadica @ 2014 03 15, 01:43)
o kaip jos svoris? Nes nu jei tiek kartu viduriuoja, tai cia daug ziauriai.. Mes ligoninej kai buvom, tiek nebuvo... Kiek jai taip jau laiko?? Ka daktare i tai??? Jei negeria ir tiek viduriuoja, nera gerai... Nesvarbu, kad tempos ner... Dehidratacija didele... Maniskiams bent laselines pagalba atstate, ir zinok namo vaziavom jau kai i diena liko pora, ar vienakart i kelnes.. Kad neissektu labai maze...

svoris po ligu nukrito apie 250g. seip girdziau daug skysciu, rehidrono. vaikas zvalus buvo, tai per daug nepergyvenau
uztad dabar koks apetitas thumbup.gif valgo ir valgo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leiliuke: 15 kovo 2014 - 08:44
leiliuke, smagu, kad išsikapstėt thumbup.gif
Mes mokomės naktim mažiau lest-beliko kartas, dabar nuo 8 iki 4 vaikas išmiega ramiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 03 15, 08:44)
svoris po ligu nukrito apie 250g. seip girdziau daug skysciu, rehidrono. vaikas zvalus buvo, tai per daug nepergyvenau
uztad dabar koks apetitas  thumbup.gif  valgo ir valgo  lotuliukas.gif

Aciu D... Tai atsistatys tuoj! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2014 03 15, 14:51)
leiliuke, smagu, kad išsikapstėt thumbup.gif
Mes mokomės naktim mažiau lest-beliko kartas, dabar nuo 8 iki 4 vaikas išmiega ramiai biggrin.gif

pasidalink patirtim kaip tau tai pavyko? mano rekia kaip valgyt nori arba jei per mazai padarau misinuko doh.gif
Atsakyti