Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai 2013

QUOTE(errachka @ 2014 03 05, 08:01)
Morning 4u.gif
Vienas is retesniu momentu, kai vaikas miega-aisku, tik lauke  biggrin.gif

jetauuuu wub.gif wub.gif wub.gif
bet kas per mazumas,manyciau,kad kokiu 3-4men kelckas wub.gif
o tavo V irgi maziukas ar cia tik tamsta mazute smile.gif

labas,

lauke tikras pavasaris tesiasi,ta proga pamirsau,kad ridikelius nepasodinau,tai si ryta istaisiau klaida biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2014 03 05, 10:01)
Morning 4u.gif

Ojej kokis fainutis wub.gif Grazutis kleckiukas thumbup.gif
Atsakyti
Spanieliuke, V 1,70 biggrin.gif
Niu nesam milzinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2014 03 05, 09:01)
Morning 4u.gif
.

Uogyt, dar be dantų??

Koks grazutis bigsmile.gif
Jo , dar bedantis. As galvoju jam isaugs visi vienu kartu su protiniais is karto.
O jei rimtai, tai dantenos pas ji banguotos, atrodo jau tuoj, bet kaip ner taip ner. O piktas koks doh.gif
Siandien apskritai netikus diena. Pervargau... Mazius rekia, Skaiste kipisuoja, o man dar tempa pakylo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuožmioji_uoga @ 2014 03 06, 20:44)
As galvoju jam isaugs visi vienu kartu su protiniais is karto.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif zinok D irgi taip, tie du apatiniai pradejo dygt 5men, pilnai islindo kai jau 7,5-8 buvo. irgi tai patinsta, tai praeina.. nu nors tiek kad nezirzia (bent jau ne del dantu).

man sian viskas is ranku krenta schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos,

žiūriu, ne tiek ir daug čia veiksmo praleidau, nors nuo praeito mėnesio nesirodžiau, keli puslapiai rolleyes.gif Visas veiksmas FB, ar ne? smile.gif

Gaila, Matrem, kad dingsti, bet lauksim sugrįžtančios, kai debesys išsisklaidys 4u.gif
errachka, nugi gražus tas tavo miegantis coliukas wub.gif
Aneri, oi kaip suprantu buvimą tik mama biggrin.gif Tik mūsų turbūt priežastys tokio pasirinkimo skirtingos blush2.gif
spanieliuke, paminėjai ridikėlius ir man prisikaupė seilių iškart! Taaaaip užsimaniau! Man jie grynai pavasarinis maistas rolleyes.gif
uoga, miegas ir pas mus namie deficitas. Kada ten pagerėja? Kai vaikai 18 sulaukia?..
dominica, super, kad radai veikiantį migdymo būdą thumbup.gif

Pas mus tai visokios naujienos: prasirgo kleckas savaitę (aš iš proto krausčiausi, nes iki 41 buvo temperatūra pakilus), dabar lyg ir pirmas dantis lenda (brūkšniukas atsirado ir viskas sustojo), šiandien žengė pirmus 2 žingsnius pats!!! clap.gif Liga išmakalavo gyvenimo ritmą, vaikas zirziliatorium visišku pasidarė (o gal čia dantis? g.gif ), o aš taip nusikaliau, kad jau tikrai vos pasivelku, užkūrė man pieno gamybą taip, kad pirmus mėnesius primena doh.gif Et, bet kiek ten iki 18 beliko? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tamsiTyla: 09 kovo 2014 - 13:25
Tamsi tyla , kas per ligos su tokia temp?

As baigiu is proto issikraustyt... sad.gif nesibaigia A viduriavimas, nic nieko nevalgo, rekia buteli ar sauksta pamacius..bijau, kad nenusilptu.. ir kodel as nepaskiepijau nuo roto.. baisi liga sad.gif

miego trukumas kaip ir pas visas, o dar ta itampa savo daro sad.gif paziuriu pro langa, o ras nerealus, bet nuotaikos baisios
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 03 09, 15:09)
Tamsi tyla , kas per ligos su tokia temp?
As baigiu is proto issikraustyt... sad.gif nesibaigia A viduriavimas, nic nieko nevalgo, rekia buteli ar sauksta pamacius..bijau, kad nenusilptu.. ir kodel as nepaskiepijau nuo roto.. baisi liga sad.gif

miego trukumas kaip ir pas visas, o dar ta itampa savo daro sad.gif paziuriu pro langa, o ras nerealus, bet nuotaikos baisios

O kaip su ta ligonine? Neguldo? Negi vietu neatsirado? Siaip, per viena laida sake, kad is vis nori del "tokiu rotu" neguldyt i ligonines, nes niekur kitur neguldo tik lietuvoj, o lietuvoj mamos TINGI vaikam duot gert skysciu, todel jom PATOGIAU, kad vaikui lasalines stato... vos teliko nesudauziau, po tokiu blevyzgu...
Atsakyti
Tamsi Tyla, ojej, kas maziukui???
O su zingsniukais sveikinam!!!!
Leiliuke, sveikatytes A, o tau stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletele @ 2014 03 09, 19:16)
O kaip su ta ligonine? Neguldo? Negi vietu neatsirado? Siaip, per viena laida sake, kad is vis nori del "tokiu rotu" neguldyt i ligonines, nes niekur kitur neguldo tik lietuvoj, o lietuvoj mamos TINGI vaikam duot gert skysciu, todel jom PATOGIAU, kad vaikui lasalines stato... vos teliko nesudauziau, po tokiu blevyzgu...

jo jo... o ka daryt kai vaikas negeria? as suprantu, kad didesniam vaikui gali iaiskint kad gertu, o ka tokiam spurgiui pasakyti? Apgaudineji, kad gertu ta slyksciai suru/saldu vandeni, paskui kisi arbatos.. vaikas jau bijo gert..

patogiau mat doh.gif as net daiktu neissikroviau suruostu i ligonine.. vaikas po 10 ir daugiau kartu per diena viduriuoja.. nu nors temp nebera, vis kokia paguoda
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 03 09, 23:58)
jo jo... o ka daryt kai vaikas negeria? as suprantu, kad didesniam vaikui gali iaiskint kad gertu, o ka tokiam spurgiui pasakyti? Apgaudineji, kad gertu ta slyksciai suru/saldu vandeni, paskui kisi arbatos.. vaikas jau bijo gert..
patogiau mat  doh.gif  as net daiktu neissikroviau suruostu i ligonine.. vaikas po 10 ir daugiau kartu per diena viduriuoja.. nu nors temp nebera, vis kokia paguoda

O kaip A jauciasi?
Atsakyti
QUOTE(Meletele @ 2014 03 10, 10:24)
O kaip A jauciasi?

nu tfu tfu tfu, siandien jau geriau, panasu, kad i pabaiga tas virusas smile.gif jau kakis panaseja i kaki, o ne i vandeni
Atsakyti