Leiliuke ko nemiegojai?
As va nemiegu nes mano Oskaras nuo puses nakties vemia
Idomu, kada cia baigsis visos sitos "gastroles"????
QUOTE(Aneri @ 2014 03 01, 05:57)
Leiliuke ko nemiegojai?
Oskarui kas? Cia dar tesisi jo ligos ar jau nauja kazka prigavo... tau stiprybes, o suneliui sveikatos
As jau irgi pasiekiau nekoki lygi... vakar save pagavau, kad tarpais nesuprantu, nei kodel, nei kur einu, nei ka galvojau... jau pasiilgau normalaus naktinio miego!!! Sia nakti vyras bande keltis prie mazosios, net vietom apsikeitem, bet kas is to, kad jai tik papas reikalingas, na, bent jau is lovos nereikejo keltis...
Merginos, kada uzgavenes, sian ar ryt?
Meletele, mes tai bandom atpratint - beliko 1-2 valgymai nakti.
Kiti 2 kartai - paglostymų beužtenka
Užgavėnės 2ienį.
Aš šian irgi pikta, nemiegojus..
Kiti 2 kartai - paglostymų beužtenka
Užgavėnės 2ienį.
Aš šian irgi pikta, nemiegojus..
QUOTE(Aneri @ 2014 03 01, 05:57)
Leiliuke ko nemiegojai?
tu paklausk princeses kodel jai reikia verkslenti nakti muistes muistes, parsinesiau i lova ir vistiek blogai
kur tie dantys?! nes speju del ju cia viskas
Sveikatos Oskarui
QUOTE(Meletele @ 2014 03 01, 12:03)
Sia nakti vyras bande keltis prie mazosios, net vietom apsikeitem, bet kas is to, kad jai tik papas reikalingas, na, bent jau is lovos nereikejo keltis...
Maniske vyro nakti nepripazysta,prisleidzia tik mane ,grynas mamyciukas Jei vyras paima ja ant ranku tai rekt pradeda.Bandziau iseit is kambario ,sakau,gal aprims ir uzmigs su vuru,ale kur tau...pradejo ropot link lovos galo ir ziuri i duris kur mama dingo Noriu ir as jau normalaus miego...bet...nu vistiek tai baigsis anksciau ar veliau
QUOTE(Ladybugg @ 2014 03 01, 23:06)
Maniske vyro nakti nepripazysta,prisleidzia tik mane ,grynas mamyciukas Jei vyras paima ja ant ranku tai rekt pradeda.Bandziau iseit is kambario ,sakau,gal aprims ir uzmigs su vuru,ale kur tau...pradejo ropot link lovos galo ir ziuri i duris kur mama dingo Noriu ir as jau normalaus miego...bet...nu vistiek tai baigsis anksciau ar veliau
Diena E uzmiega ir su vyru, ir su mociutem, o nakciai dar nebandziau... bet naktiniam nervui nuraminti, tai mama, o tiksliau, papas reikalingas...
Labuka.
Gal kas turit nereikalinga miega? Paskolinkit, dovanokit arba parduokit. As paimsiu.
Su blynadieniu!!!
Gal kas turit nereikalinga miega? Paskolinkit, dovanokit arba parduokit. As paimsiu.
Su blynadieniu!!!
QUOTE(Nuožmioji_uoga @ 2014 03 04, 14:09)
Labuka.
Su blynadieniu!!!
Su blynadieniu!!!
Mielai pasidalinciau, bet pas pacia deficitas...
Uogyt, blynadienio proga jokio zuikio neatvedei???! Pfffff...
QUOTE(Meletele @ 2014 03 04, 17:49)
Mielai pasidalinciau, bet pas pacia deficitas...
chi chi, turbut dar nebaisus deficitas jei zuikiai galvoj
Ka mamkos? Ramu, cyku rimtai gal zuikiai padetu
Uoga, daba deficitas čia didžiausias
Kaip TajukS auga?
Kaip TajukS auga?
QUOTE(errachka @ 2014 03 04, 20:04)
Miego deficitas kaip matau visom, ir niekas neperleis net deveto
Tajus auga , zbitkavoja, kaprizus rodo. Vis dar bedantis, bet jauciu ant ribos jau, nes dantenos banguotos, piktas, irzlus.