Įkraunama...
Įkraunama...

Nusišypsok :)

QUOTE(sena karvė @ 2006 06 21, 13:10)
Bet juk tik viena tokia foto yra su vardu? mirksiukas.gif  Vadinasi- originalu thumbup.gif

dvi mirksiukas.gif biggrin.gif vadinasi - jau nebeoriginalu tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute @ 2006 06 21, 13:14)
dvi  mirksiukas.gif  biggrin.gif  vadinasi - jau nebeoriginalu  tongue.gif  lotuliukas.gif

kur pavadinimas- tik vardas- viena vienintelė smile.gif
Atsakyti
Man kolkas graziausios nuotraukytes su zodziais:

Tavo šypsenėlė-
saulės spindulėlis,
tavo pirmas žodis-
kaip medus saldus!
Sveika auk,mieloji,
mamos užvadėle,
Tavo juokas šaukia
laimę į namus...
wub.gif

Susiginčijo saulytė, šypsenėlė ir gėlytė:
Kas pasaulyje gražiausia, ir mieliausia, ir šviesiausia?
Kas laimėjo? Nesuklyskit!
Jų visų trijų draugystė!
thumbup.gif

Šelmiukė lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 21, 13:19)
kur pavadinimas- tik vardas- viena vienintelė smile.gif

dvi tongue.gif Tomas ir Andreja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute @ 2006 06 21, 13:22)
dvi  tongue.gif  Tomas ir Andreja  ax.gif

Axa, Tomas šiandien atsirado unsure.gif

Na, į pavadinimus niekad nežiūriu, nes dažniausiai jie- nesamoningi schmoll.gif . Balsuosiu už nuoširdų vaiko juoką ( net žandai plyšta ) 4u.gif . Tokių fotkių šitame konkurse nedaug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 21, 13:26)
Na, į pavadinimus niekad nežiūriu, nes dažniausiai jie- nesamoningi schmoll.gif . Balsuosiu už nuoširdų vaiko juoką ( net žandai plyšta ) 4u.gif . Tokių fotkių šitame konkurse nedaug smile.gif

Perziurejau, tai visu tokios nuosirdzios sypseneles wub.gif , ir mano nuomone, tikrai nemazai tokiu sypseneliu, kur zandai net plysta bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai daug gražių nuotraukų thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Nesuprantu, užpildau paraišką, o rašo, kad paraiška neužpildyta. niekada taip nebuvo g.gif .
Atsakyti
Mamytes, gal kuri galetu paaiskinti, kaip pakeisti nuotrauka, ideta i si konkursa?? Kai atidarau fotokonkurso ``langa``, man jau nesimato ``dalyvavimo konkurse paraiskos``.
Buciau labai labai dekinga. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cole @ 2006 06 21, 12:56)
Nesuprantu, užpildau paraišką, o rašo, kad paraiška neužpildyta. niekada taip nebuvo g.gif .

jau patvirtinta ji

QUOTE(svyturys @ 2006 06 21, 13:02)
Mamytes, gal kuri galetu paaiskinti, kaip pakeisti nuotrauka, ideta i si konkursa?? Kai atidarau fotokonkurso ``langa``, man jau nesimato  ``dalyvavimo konkurse paraiskos``.
Buciau labai labai dekinga. ax.gif

jau galima pildyti paraišką iš naujo.
(Tokiu atveju reikia parašyt moderatoriui až, kad norite keisti foto. Kai senąją ištrinu, galima siųsti naują)
Atsakyti
Žinot ką? Nusišausiu mega_shok.gif. Turiu dvi nuotraukytes, abi savaip šaunios, nu ir niekaip negaliu apsispręst, kurią siųst konkursui mastau.gif . Buvau vieną išsiuntus, tik ką pakeičiau kita, o dabar jau vėl galvoju, kad gal pirmoji geresnė fool.gif. Svarbiausia vyras už antrąją, geriausia draugė už pirmąją.
unsure.gif
Atsakyti
aš turbūt balsuosiu už šelmiškas šypsenėles, man labai natūrali ir gražu foto yra
Kuti kuti kuti
Aš mažas zuikutis
Kuti kuti kuti
Va mano dantučiai!

aki patraukė ir Net kai suraukiu nosytę - man gaunasi šypsenytė! nes kitokia nei kitos mirksiukas.gif
o iš meniškųjų labai graži Noriu šypseną jums dovanot smile.gif wub.gif
bet kad daug jų ir visos savotiškai mielos ir gražios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 21, 12:13)
Man kartais atrodo, geriau parašyti vieną žodį ( pavadinime), nei ketureilius nusikalbėjimus doh.gif . Nedaug vykusių poečių tarp mūsų mamyčių verysad.gif

drinks_cheers.gif nezinau kokia is manes poete, bet kartais kaip perskaitai ... doh.gif net tenka itraukt ir seimos narius, kad isgirstu "grazia" kuryba hihihi.gif blush2.gif

tik nesaudykit unsure.gif

einu pasizvalgyt nauju nuotrauku ax.gif
Atsakyti