Įkraunama...
Įkraunama...

Nusišypsok :)

QUOTE(Neglaite @ 2006 06 21, 10:20)
Tu gal nepaspaudei ženkliuko su šauktuku nuotraukos patvirtinimui mirksiukas.gif

Nežinau blush2.gif blush2.gif blush2.gif Dabar nusiunčiau patvirtinimui. Turbūt nevisada moderatorius pasako, kodėl nepatvirtino. Jei nepatvirtins trečią kartą tos nuotraukos nekišiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2006 06 21, 10:27)
Nežinau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Dabar nusiunčiau patvirtinimui. Turbūt nevisada moderatorius pasako, kodėl nepatvirtino. Jei nepatvirtins trečią kartą tos nuotraukos nekišiu biggrin.gif

Man irgi nepasake, kodel nepatvirtino verysad.gif o man buvo tokia miela ta dantyta sypsena, o dar ir pavadinimas labai tiko "Šypsena - elegantiškiausias būdas parodyti dantis savo priešininkui " biggrin.gif kuriu jau kazkas panaudojo doh.gif
Atsakyti
Atsakyti asmeniškai visiems dalyviams, siunčiantiems nuotraukas į konkursą tikrai neturime galimybių. Todėl prie taisyklių, klausimyne yra nurodyta tam tikra tvarka: jog nepatvirtinta konkursui nuotrauka grąžinama į skiltį "Neužpildytos", kur galima prikabinti kitą nuotrauką, keisti pavadinimą ir vėl mėginti dalyvauti konkurse.

Dažniausiai asmeniškai informuojama tokiu atveju, kai nuotrauka konkursui tiktų, tik reikia kai ką pakoreguoti: tarkim atsiųsti didesnio formato nuotrauką, nuimti rėmelį ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 06 21, 10:42)
Atsakyti asmeniškai visiems dalyviams, siunčiantiems nuotraukas į konkursą tikrai neturime galimybių. Todėl prie taisyklių, klausimyne yra nurodyta tam tikra tvarka: jog nepatvirtinta konkursui nuotrauka grąžinama į skiltį "Neužpildytos", kur galima prikabinti kitą nuotrauką, keisti pavadinimą ir vėl mėginti dalyvauti konkurse.

O is kur zinot, kas netiko ar nuotrauka ar pavadinimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute @ 2006 06 21, 09:50)
O is kur zinot, kas netiko ar nuotrauka ar pavadinimas  ax.gif

labai retas atvejis, kad netiktų pavadinimas g.gif dabar net nepamenu tokio... nieks berods nesikeikė prie savo nuotraukų biggrin.gif
O lietuviškas raides pataisom, jei būna parašyta be jų.
Atsakyti
man nesiseka sumažint, kad vaizdas liktų kokybiškas g.gif Fotoshopo neturiu, su kitom prgramom nelabai gaunasi unsure.gif Gal galit padėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2006 06 21, 10:05)
man nesiseka sumažint, kad vaizdas liktų kokybiškas  g.gif  Fotoshopo neturiu, su kitom prgramom nelabai gaunasi  unsure.gif  Gal galit padėt  ax.gif

atsiusk man - sumazinsiu drinks_cheers.gif gustyte@yahoo.com
Atsakyti
Kokia graži mergaitė wub.gif
user posted image

P.S. Erszebeth, tavo monstriuko šypsena šiuokart -superinė thumbup.gif . Geresnė foto, nei ta, kurios nepatvirtino mirksiukas.gif

P.P.S. Aš jau turiu kam atiduoti tris balsus g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 21, 10:16)

tikrai puiki foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 06 21, 10:42)

Ačiū, supratau, mano nuotrauka vadinasi netiko, palaikysiu ją kitam konkursui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 21, 11:16)
user posted image

drinks_cheers.gif man si foto irgi krito i aki rolleyes.gif ir zodziai kiek prisimenu grazus ax.gif
Siame konkurse nusprendziau daug demesio skirti nuotraukos pavadinimui, nes is nuotraukyciu labai jau sunku atsirinkti pacias graziausias blush2.gif
Man kliuna nuotraukyciu pavadinimai, kur tik vardas vaiko parasytas. Ot originalumas doh.gif Cia gal tam, kad pazistami atpazintu ir balsuotu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tute: 21 birželio 2006 - 12:08
QUOTE(Tute @ 2006 06 21, 13:04)
Man kliuna nuotraukyciu pavadinimai, kur tik vardas vaiko parasytas. Ot originalumas  doh.gif Cia gal tam, kad pazistami atpazintu ir balsuotu  blink.gif

Bet juk tik viena tokia foto yra su vardu? mirksiukas.gif Vadinasi- originalu thumbup.gif

Papildyta:
Man kartais atrodo, geriau parašyti vieną žodį ( pavadinime), nei ketureilius nusikalbėjimus doh.gif . Nedaug vykusių poečių tarp mūsų mamyčių verysad.gif
Atsakyti