Įkraunama...
Įkraunama...

Nusišypsok :)

QUOTE(Raflezija @ 2006 06 20, 21:33)
pagelbekit mamytes kas galit  vis nepavyksta uzpildyt anketos,  na dar ne karto nepildziau. kodel man rodo neuzpildyta bet ir pakeitimu neduoda kazkokiu padaryt!!!!! verysad.gif  verysad.gif

O nuotraukytė kiek vietos užima? turi būti iki 500kb. Tikriausiai nuotraukytė per didelė, dėl to ir nepatvirtina.. Jei nežinai kaip sumažint, atsiūsk ausrab@mail333.com, sumažinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taigi: 20 birželio 2006 - 20:42
QUOTE(Naglica @ 2006 06 20, 19:50)
Pabūsiu sena bambekle, bet pastebėsiu, kad ne vienodai tvirtinamos nuotraukos.
Mano vaiko foto nepatvirtinta, nes tipo nesimato šypsenos  doh.gif

QUOTE(Tute @ 2006 06 20, 20:12)
Šypsena - elegantiškiausias būdas parodyti dantis savo priešininkui. smile.gif
Papildyta:
Man irgi nepatvirtino sios foto  verysad.gif  tiesa, agresyvoka sypsena, bet reikia juk visokiu  lotuliukas.gif
Bet viskas ciki, rada, mano nuomone, ne blogesne kita foto konkursui  bigsmile.gif  biggrin.gif

Na, jei jau tokių "nekaltų" nepatvirtino, tai nesistebiu, kad mūsiškis "prikolas" neįtiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif Įdėsiu pasidžiaugti bent jums, ta nuotrauka - ištisas anekdotas. "Monstriukas" taip stengėsi, bet nesusivaldė nenusišypsodamas iki ausų ir dantys paptelėjo žemėn kaip varnai sūris, vat ir po viso baisumo lotuliukas.gif

[attachmentid=61723]
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2006 06 20, 13:11)
Na, jei jau tokių "nekaltų" nepatvirtino, tai nesistebiu, kad mūsiškis "prikolas" neįtiko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Įdėsiu pasidžiaugti bent jums, ta nuotrauka - ištisas anekdotas. "Monstriukas" taip stengėsi, bet nesusivaldė nenusišypsodamas iki ausų ir dantys paptelėjo žemėn kaip varnai sūris, vat ir po viso baisumo  lotuliukas.gif

Taviškės, įtariu, nepatvirtino dėl ryškumo. smile.gif
Atsakyti
O per kiek laiko turi patvirtinti? g.gif
Nes man vis dar rodo "nepatvirtinta" verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo insk: 20 birželio 2006 - 22:50
ir mano nepatvirtino:-)gal neatitinka?
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2006 06 20, 22:50)
O per kiek laiko turi patvirtinti?  g.gif
Nes man vis dar rodo "nepatvirtinta"  verysad.gif

QUOTE(Cinderella @ 2006 06 21, 07:31)
ir mano nepatvirtino:-)gal neatitinka?

nu gi nesijaudinkit taip, mamaitės 4u.gif Jei tinka, tai būtinai patvirtins mirksiukas.gif
Atsakyti
o man sako per mana foto doh.gif
bet juk vietos maziau uzimtu...
na vel bandziau nusiusti didesne thumbup.gif
kazin ar praeis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo insk: 21 birželio 2006 - 07:59
QUOTE(insk @ 2006 06 21, 08:58)
o man sako per mana foto  doh.gif
bet juk vietos maziau uzimtu...
na vel bandziau nusiusti didesne  thumbup.gif
kazin ar praeis?  g.gif

O kur tau rašo kad maža? g.gif Mano irgi gali būti maža,bet gali ir šypsena netikti... verysad.gif wub.gif O man ji mieliausia wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Man i az parase ax.gif

o tavo mazjoji, labai miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2006 06 21, 09:08)
Man i az parase  ax.gif

o tavo mazjoji, labai miela  wub.gif

Ačiū ax.gif wub.gif wub.gif

Tai mūsų šypsena tada netiko... verysad.gif reik ieškoti kitos nuotraukytės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 21 birželio 2006 - 08:26
Norėjau paklausti: Jei mano nuotrauka prie neužpildytų, tai eiškia, kad ji netinkama? g.gif Įdomu, kodėl......... blush2.gif
Papildyta:
Pamaniau, kad gal netinka pavadinimas, todėl pakeičiau jį. Atsiprašau, jeigu suklydau 4u.gif Gal visgi netinkama nuotrauka. unsure.gif
Atsakyti
Tu gal nepaspaudei ženkliuko su šauktuku nuotraukos patvirtinimui mirksiukas.gif
Atsakyti