Įkraunama...
Įkraunama...

Nusišypsok :)

sveikos mamos,as irgi manau kad konkursas labai fainass bigsmile.gif bet isrinkti pacia paciausia bus sunku doh.gif jau dabar labai daug nuotraukeliu ir visos viena uz kita grazesnes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as irgi idejau savo vaikucio nuotraukyte tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2006 06 20, 17:26)
Sveiki,
idejau foto, bet man raso, kad nepatvirtinta  verysad.gif
ka daryti? ka ne taip dariau  blush2.gif

Lauk kol patvirtins mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho, jau kiek daug nuotraukyciu bigsmile.gif ir visos tokios grazios wub.gif Neisivaizduoju, kaip reiks isrinkti graziausias doh.gif g.gif

QUOTE(insk @ 2006 06 20, 18:26)
Sveiki,
idejau foto, bet man raso, kad nepatvirtinta  verysad.gif
ka daryti? ka ne taip dariau  blush2.gif

Reikia laukti, kol prisijungs moderatore ir patvirtins arba ne. Jei patvirtins, rasi tarp kitu nuotraukycui, jei ne - prie neuzpildytu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2006 06 20, 18:39)
Nu sakes, antra diena konkursui, o jau netoli simto nuotrauku  doh.gif  prognozuoju, kad bus netoli 300 nuotrauku  ax.gif  todel ir 5 balsu butu maza  rolleyes.gif

per ilgai vyksta konkursas, na cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
Geras konkursas thumbup.gif o kiek grąžių šypsenų thumbup.gif bandom ir mes dalyvauti ax.gif ax.gif
Atsakyti
Pabūsiu sena bambekle, bet pastebėsiu, kad ne vienodai tvirtinamos nuotraukos.
Mano vaiko foto nepatvirtinta, nes tipo nesimato šypsenos doh.gif Tai ar labai skiriasi mano foto user posted image

Atsakyti
QUOTE(Naglica @ 2006 06 20, 19:50)
Pabūsiu sena bambekle, bet pastebėsiu, kad ne vienodai tvirtinamos nuotraukos.
Mano vaiko foto nepatvirtinta, nes tipo nesimato šypsenos  doh.gif Tai ar labai skiriasi mano foto

Iš burnos reikėjo žaislą išimt ir viskas būtų ok. tongue.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ejeva @ 2006 06 20, 10:52)
Iš burnos reikėjo žaislą išimt ir viskas būtų ok.  tongue.gif  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Jooo, o ką daryt, jei vaikas sugeba ir kramtyt žaislą ir šypsotis? biggrin.gif Gi darbis devyndarbis jis pas mus biggrin.gif bigsmile.gif
Suprantu, kad gal ir netinkamiausia foto, ale nereikia sakyt, kad nesimato šypsenos ir kad reikia siųsti tik plačias šypsenas, kai kitos "neplačios" tvirtinamos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naglica: 20 birželio 2006 - 18:58
QUOTE(Naglica @ 2006 06 20, 19:54)
Jooo, o ką daryt, jei vaikas sugeba ir kramtyt žaislą ir šypsotis?  biggrin.gif Gi darbis devyndarbis jis pas mus  biggrin.gif  bigsmile.gif

Visgi čia kalčiausias žaislas, manyčiau taip. mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šypsena - elegantiškiausias būdas parodyti dantis savo priešininkui. smile.gif
Papildyta:
Man irgi nepatvirtino sios foto verysad.gif tiesa, agresyvoka sypsena, bet reikia juk visokiu lotuliukas.gif
Bet viskas ciki, rada, mano nuomone, ne blogesne kita foto konkursui bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi manau, kad biskį per ilgai konkursai vyksta........ paskui ir nuotraukų laabai daug ir forume turgus prasideda.

O šitas konkursiukas tai liux !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
pagelbekit mamytes kas galit vis nepavyksta uzpildyt anketos, na dar ne karto nepildziau. kodel man rodo neuzpildyta bet ir pakeitimu neduoda kazkokiu padaryt!!!!! verysad.gif verysad.gif
Atsakyti