QUOTE(insk @ 2006 06 20, 17:26)
Lauk kol patvirtins
Oho, jau kiek daug nuotraukyciu ir visos tokios grazios Neisivaizduoju, kaip reiks isrinkti graziausias
Reikia laukti, kol prisijungs moderatore ir patvirtins arba ne. Jei patvirtins, rasi tarp kitu nuotraukycui, jei ne - prie neuzpildytu
QUOTE(insk @ 2006 06 20, 18:26)
Reikia laukti, kol prisijungs moderatore ir patvirtins arba ne. Jei patvirtins, rasi tarp kitu nuotraukycui, jei ne - prie neuzpildytu
QUOTE(babuska @ 2006 06 20, 18:39)
Nu sakes, antra diena konkursui, o jau netoli simto nuotrauku prognozuoju, kad bus netoli 300 nuotrauku todel ir 5 balsu butu maza
per ilgai vyksta konkursas, na cia tik mano nuomone
Geras konkursas o kiek grąžių šypsenų bandom ir mes dalyvauti
Pabūsiu sena bambekle, bet pastebėsiu, kad ne vienodai tvirtinamos nuotraukos.
Mano vaiko foto nepatvirtinta, nes tipo nesimato šypsenos Tai ar labai skiriasi mano foto
Mano vaiko foto nepatvirtinta, nes tipo nesimato šypsenos Tai ar labai skiriasi mano foto
QUOTE(Naglica @ 2006 06 20, 19:50)
Pabūsiu sena bambekle, bet pastebėsiu, kad ne vienodai tvirtinamos nuotraukos.
Iš burnos reikėjo žaislą išimt ir viskas būtų ok.
QUOTE(ejeva @ 2006 06 20, 10:52)
Iš burnos reikėjo žaislą išimt ir viskas būtų ok.
Jooo, o ką daryt, jei vaikas sugeba ir kramtyt žaislą ir šypsotis? Gi darbis devyndarbis jis pas mus
Suprantu, kad gal ir netinkamiausia foto, ale nereikia sakyt, kad nesimato šypsenos ir kad reikia siųsti tik plačias šypsenas, kai kitos "neplačios" tvirtinamos.
QUOTE(Naglica @ 2006 06 20, 19:54)
Jooo, o ką daryt, jei vaikas sugeba ir kramtyt žaislą ir šypsotis? Gi darbis devyndarbis jis pas mus
Visgi čia kalčiausias žaislas, manyčiau taip.
Šypsena - elegantiškiausias būdas parodyti dantis savo priešininkui.
Papildyta:
Man irgi nepatvirtino sios foto tiesa, agresyvoka sypsena, bet reikia juk visokiu
Bet viskas ciki, rada, mano nuomone, ne blogesne kita foto konkursui
Papildyta:
Man irgi nepatvirtino sios foto tiesa, agresyvoka sypsena, bet reikia juk visokiu
Bet viskas ciki, rada, mano nuomone, ne blogesne kita foto konkursui
Aš irgi manau, kad biskį per ilgai konkursai vyksta........ paskui ir nuotraukų laabai daug ir forume turgus prasideda.
O šitas konkursiukas tai liux !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O šitas konkursiukas tai liux !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pagelbekit mamytes kas galit vis nepavyksta uzpildyt anketos, na dar ne karto nepildziau. kodel man rodo neuzpildyta bet ir pakeitimu neduoda kazkokiu padaryt!!!!!