QUOTE(jėga @ 2006 06 20, 13:21)
Elina, kad ten bedančių laaabai daug...
Norėjau pasakyti- antrą kartą bedančiai. Dičkiai
QUOTE(Ivoncikas @ 2006 06 19, 14:38)
Nu jau sitam konkurse nugaletoja isrinkti bus sunkiausia, nes jau dabar esancios 4 nuotraukos pacios paciausios O kaip bus ju daug
Joa, visi tokie grazus su placiom sypsenom, ir jokio skirtumo kad sypsena bedantes burnytes
QUOTE(Paranormali @ 2006 06 20, 15:05)
ir jokio skirtumo kad sypsena bedantes burnytes
bedantės- gražiausios
oi kokios nuotraukos!!!! superines!! mes irgi norim dalyvauti, bet nezinau kokia nuotraukyte idet ar meniska, ar naturalia?
QUOTE(Žiedė @ 2006 06 20, 15:15)
oi kokios nuotraukos!!!! superines!! mes irgi norim dalyvauti, bet nezinau kokia nuotraukyte idet ar meniska, ar naturalia?
Atkreipk dėmesį, kokios nuotraukos paimdavo pirmas vietas Natūralios visos, o meniškų nedaug..
Papildyta:
Jau radau vieną menišką
Labai graži
*Noriu šypseną jums dovanot *
nu va idejom, ziuresim ar patvirtins, idejau paprasta, nes ji man labai silta
esme tame, kad vaikai nemoka vaidybos ir kokia sypsena pavyksta uzfiksuoti namuose netiketai, gali nesulaukti ir menesi, pries profesionalo objektyva....manau nera svarbu ar namie, ar studijoje, svarbu, kad ta sypsena mamai mieliausia
QUOTE(Kalinka @ 2006 06 20, 17:20)
esme tame, kad vaikai nemoka vaidybos ir kokia sypsena pavyksta uzfiksuoti namuose netiketai, gali nesulaukti ir menesi, pries profesionalo objektyva....manau nera svarbu ar namie, ar studijoje, svarbu, kad ta sypsena mamai mieliausia
aga juk mes , mamos, isrenkam savu vaiku nuotraukeles pacias paciausias, kuriose atsispindi vaiku juokas, kuris tiek daug laimes mums duoda a ne?
Sveiki,
idejau foto, bet man raso, kad nepatvirtinta
ka daryti? ka ne taip dariau
idejau foto, bet man raso, kad nepatvirtinta
ka daryti? ka ne taip dariau
Nu sakes, antra diena konkursui, o jau netoli simto nuotrauku prognozuoju, kad bus netoli 300 nuotrauku todel ir 5 balsu butu maza