Įkraunama...
Įkraunama...

Nusišypsok :)

Aha ir pasmane jau kelinta diena , nuotraukeles nesikeicia , kaip ir pas sena karve g.gif
Atsakyti
tada tikrai nėra sąžininga balsavimo atžvilgiu cool.gif
Atsakyti
o koks skirtumas? Juk jos išdėstytos atsitiktine tvarka. Jei jos nesikeičia, tai nereiškia, kad jos pagal balsus sudėstytos g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena karvė @ 2006 07 01, 16:45)
Nu ne, man tikrai nuo vakar nė viena fotkė vietomis nepasikeitė schmoll.gif
Papildyta:
Va šita fotkė mane kompe yra pirma nuo vakar ir visos kitos nesikeičia g.gif
user posted image

Na ir ko jūs taip jau smulkmeniškai kabinėjatės prie visko g.gif sunku net suprasti kam galėtų viskas įtikti taip kaip yra? bash.gif Kas nesiprausę šį rytą tas ir nematys antro puslapo juk ir vršui ir apačioje yra parodyta numeracija. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 07 01, 18:28)
o koks skirtumas?

Na truputėlis skirtumo yra g.gif. Jau rašė mamos, kad prabalsuoja net nespėjusios atsiversti antrojo tongue.gif
QUOTE(Raflezija @ 2006 07 01, 18:33)
Na ir ko jūs taip jau smulkmeniškai kabinėjatės prie visko  g.gif 

Raflezija, atvėsk, ok? mirksiukas.gif Aš žinau, kad galima puslapį versti, bet, manau, yra ir nežinančių, o kitą priežastį parašiau aukščiau.
Tavo foto, ko gero, pirmajame puslapyje? ax.gif
P.S. ir kam tą leliuką cituoji? blink.gif Aš jį nurodžiau su viltimi, kad tik man jį pirmąjį rodo, galvojau, kad kitų kompuose kitu eiliškumu matosi fotkės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena karvė: 01 liepos 2006 - 17:40
O aš viską perverčiau ir pradėjau balsuoti nuo antrojo puslapio. Ir penkių balsų man visiškai užteko, nes balsavau už išsiskiriančias, savitas ir kokybiškas/kūrybiškas (bet ne studijines) nuotraukas, o tokių nedaug.
Bet šypsenėlių ir vaikučių gražių tikrai nebūčiau išrinkusi - vieni už kitą gražesni wub.gif
Atsakyti
[quote=sena karvė,2006 07 01, 17:38]
Raflezija, atvėsk, ok? mirksiukas.gif Aš žinau, kad galima puslapį versti, bet, manau, yra ir nežinančių

aš tikrai neužkaitus, kad man reikėtų bent šiek tiek atvėsti. O tarp kitko reikia gerai visas peržiūrėti, o tik tada balsuoti už pasirinktas ir neliks niekas nuskriaustas.
P.S. taviškis tikriausiai antrame puslapyje! lotuliukas.gif

tapkitko visai aš nepykstu ir man vienodai kaip tos nuotraukos išsidėsčiusios kas norės visas ir peržiūrės. Ta norėjau asakyti ankstesniu pasisakymu, kad nusibodo skaityti tokiame gražiame konkurse tiek nepasitenkinimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai keiciasi vietomis. Ir mano nuotraukyte migruoja ir tos uz kurias balsavau migruoja. Tai pastebejau, nes jau pries pora dienu nusiziurejau uz kurias balsuosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raflezija @ 2006 07 01, 18:59)
P.S. taviškis tikriausiai antrame puslapyje! lotuliukas.gif

Mano foto nėra konkurse tongue.gif

QUOTE(Tute @ 2006 07 01, 18:59)
Tikrai keiciasi vietomis.

Tute, o šiandien žiūrėjai? Man nuo vakar, kai sustabdė foto priėmimą, nebesikeičia fotkės vietomis.
O kūsu kompuose ta, mano nurodyta, fotkė ne pirmoji?
Atsakyti
QUOTE(sena karvė @ 2006 07 01, 19:06)
Mano foto nėra konkurse tongue.gif
Tute, o šiandien žiūrėjai? Man nuo vakar, kai sustabdė foto priėmimą, nebesikeičia fotkės vietomis.
O kūsu kompuose ta, mano nurodyta, fotkė ne pirmoji?

Butent siandien ir pastebejau fotkiu migravima. Nes tos fotkes, kurias buvau isidemejusi labai pakeite vietas.
Taip ir pas mane ta pirma siandien. O ar anksciau pirma buvo nepamenu, neatkreipiau demesio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute @ 2006 07 01, 19:26)
Taip ir pas mane ta pirma siandien.

Ir šiandien ir vakar. Vadinasi, fotkės nebemigruos iki pat balsavimo pabaigos
Atsakyti
QUOTE(sena karvė @ 2006 07 01, 19:34)
Ir šiandien ir vakar. Vadinasi, fotkės nebemigruos iki pat balsavimo pabaigos

rytoj pamatysim mirksiukas.gif kadangi mano pirmam puslapy, tai as nepyksiu lotuliukas.gif tiesa, vakar mano fotke tikrai buvo kitoj vietoj rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tute: 01 liepos 2006 - 18:40