Įkraunama...
Įkraunama...

Nusišypsok :)

QUOTE(Neglaite @ 2006 07 01, 13:28)
aš balsuoju už komplektą smile.gif, o beto , koks skirtumas, juk tik 5 balsus galiu skirti, tad ir renkuosi taip kaip noriu liezuvis.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
as irgi balsuoju uz komplekta. Vat jei nebutu pasirinkimo, mazai graziu nuotraukyciu ar panasiai, tada gal ir balsuociau nekreipdama demesio i pavadinima. Bet dabar, kai neimanoma is nuotraukycui atrinkti pacias graziausias, tai is graziausiu nuotraukyciu issirinksiu dar ir graziausius pavadinimus. Tad 5 nuotraukytes ir bus graziausios nuotraukytes su graziausiais pavadinimais ax.gif
O kadangi ir tokiu yra daugiau negu 5, tai pasinaudosiu dar ir kategorijom ( aciu Matelyk 4u.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tute: 01 liepos 2006 - 13:07
QUOTE(AJ_Lt @ 2006 07 01, 12:25)
Ptabalsavau karsta.gif  irnesakyk.gif Ir kodel tik 5 balsus galima atiduoti g.gif

o aš manau, kad 5 balsų tikrai užtenka, va rolleyes.gif 3-mažoka, o 5- pats tas 4u.gif
Atsakyti
O kodėl negalima naujokams balsuoti?
Jau buvau gražiausias nusižiūrėjus sad.gif
Atsakyti
kodel man nefisksuoja balsu nuotraukoms,kurios yra 2psl? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuxis @ 2006 07 01, 13:34)
O kodėl negalima naujokams balsuoti?
Jau buvau gražiausias nusižiūrėjus sad.gif

balsuoti galima tik surinkus 20 žinučių 4u.gif Balsavimas vyks dar visą savaitę, manau dar spėsi surinkt 13 žinučių ir galėsi prabalsuot už savo numylėties nuotraukas mirksiukas.gif
Atsakyti
o man atrodo labai jau ilgas tas balsavimas.. net 10 dienų blink.gif Kažkaip norėtųsi greičiau sužinoti laimėtojus photo.gif
Atsakyti
Na va ir aš jau prabalsavau.Labai sunku buvo išsirinkti.Norisi kad visi šypseniukai gautu po balsiuką.Nematau aš čia nugalėtojo nė vieno,nes visi jau vaikiukai super thumbup.gif
Atsakyti
Žiūriu vos nepražiopsojau balsavimo blush2.gif
Einu balsuoti, visi vaikiukai tokie gražūs thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu 5 man tai tikrai neuzhtenka...man 5 vos vos uzhteko pirmam puslapiui, o antrame dar radau 5 pretendentus...nu ot galvosukis doh.gif
Atsakyti
ale kokia neteisybė tų fotkių, kurios liko antrajame pusapyje, atžvilgiu blink.gif . Kiti vat net nebedaverčia antrojo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sena karvė @ 2006 07 01, 16:33)
ale kokia neteisybė tų fotkių, kurios liko antrajame pusapyje, atžvilgiu blink.gif . Kiti vat net nebedaverčia antrojo verysad.gif

taigi jos keičiasi vietomis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2006 07 01, 17:42)
taigi jos keičiasi vietomis  tongue.gif

Nu ne, man tikrai nuo vakar nė viena fotkė vietomis nepasikeitė schmoll.gif
Papildyta:
Va šita fotkė mane kompe yra pirma nuo vakar ir visos kitos nesikeičia g.gif
user posted image
Atsakyti