Įkraunama...
Įkraunama...

Nusišypsok :)

QUOTE(californiagirl @ 2006 07 01, 08:52)
...bet pacios nuotraukos nekonkursines rolleyes.gif 

Bet juk ne kiekvienas sugeba profesionaliai ir labai kokybiškai fotografuoti schmoll.gif , o čia šypsenų konkursas, tai gal kerinti žavinga šypsena kartais gali užglaistyti nežymų fotografo broką ax.gif ... Galų gale už tas, kurios nepatinka paprasčiausiai nebalsuokit mirksiukas.gif . Juk laimės tik 5, tai daugumai, manau svarbu tik sudalyvauti sokiai.gif...
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2006 07 01, 08:11)
Dingo labiausiai man patikusi nuotrauka.  cry.gif Kažin kodėl mama ją atsiėmė? Liko dar vienas neatiduotas mano balsas. Palauksiu. Gal atsiras ta nuotraukėlė.  g.gif

na gal vietoj tos idejo kita rolleyes.gif nuotraukyte, o kokios nerandi? gal pavadinima atsimeni! Na ir as vienos grazios jau neradau uz kuria norejau balsuoti verysad.gif cry.gif cry.gif

Na bet vis tiek jau prabalsavau taui jau man bus ramu, nes nesimetysiu ir balsu nebekeisiu thumb_yello.gif thumb_yello.gif yahoo.gif
Atsakyti
Aš irgi nerandu "Šypsena verta milijono" ar panašiai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena karvė: 01 liepos 2006 - 11:40
Yra yra "šypsena verta milijono" smile.gif Mačiau ką tik smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewa: 01 liepos 2006 - 11:59
QUOTE(sena karvė @ 2006 07 01, 12:40)
Aš irgi nerandu "Šypsena verta milijono" ar panašiai doh.gif

yra 4u.gif ,pirmam puslapi po kaire wub.gif thumbup.gif
o kodel man leidzia balsuoti tik uz 3 blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2006 07 01, 12:58)
Yra yra "šypsena verta milijono"  smile.gif Mačiau ką tik  smile.gif

QUOTE(meduza @ 2006 07 01, 12:59)
yra 4u.gif ,pirmam puslapi po kaire wub.gif  thumbup.gif
o kodel man leidzia balsuoti tik uz 3 blink.gif  g.gif

Radau thumbup.gif
Atsakyti
ech, kaip gaila, kad tik už 5 leidžia balsuoti...čia tiek nuostabių šypsenų wub.gif
Atsakyti
Ptabalsavau karsta.gif irnesakyk.gif Ir kodel tik 5 balsus galima atiduoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(pesimiste @ 2006 07 01, 10:43)
o tai tu uz foto ar pavadinima balsuoji?  g.gif  ar jei grazi ir tema atitinkanti foto turi tau nepatinkanti pavadinima tai jau sita balso negaus tavo?

aš balsuoju už komplektą smile.gif, o beto , koks skirtumas, juk tik 5 balsus galiu skirti, tad ir renkuosi taip kaip noriu liezuvis.gif
Atsakyti
Bet kas kiek balsu turi, tai pamatysim tik po to, kai baigsis balsavimas?
Atsakyti
Tik taip ir ne kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2006 07 01, 13:30)
Tik taip ir ne kitaip smile.gif

supratau, kad neitakoti balsavimo mirksiukas.gif
Atsakyti