o man pritruko dar bent 4 balsu jau atidaviau savo balsus. Bet norejau pakeis - neleido, matyt uzluzo, neskai atidarau nuotrauka, uz kuria jau balsavau, leidzia dar karta uz ja balsuoti zinau, kad po keliu valandu praeis ir galesiu pakeisti
Reika buti labai kritiskai, kad uztektu 5 balsu
QUOTE(ENIGMA @ 2006 07 01, 08:24)
nereikia nuvertinti pačios idėjos, žmogučio kuris ten yra, meilės kuri sudėta į ją
Niu nereikia taip "skaudziai" Zmoguciu niekas ir nenuvertina, kalbu apie nuotraukos kokybe
Apie profesionalu konkursus cia irgi niekas net nekalba Kaip tik man labiausiai prie sirdies megejiskos nuotraukos ir as linkusi labiau uz jas balsuoti nors turiu pripazinti, kad pora kartu profesionaliu nuotrauku groziui neatsispyriau ir balsavau
Prabalsavau . Anksčiau atrodė, kad neišsirinksiu, o kai reikia balsuot, tai vooos ne vos ištempiau. Balsavau už tas kurios labiausiai prie dūšios . Vat nederantys pavadinimai iš tiesų sugadina nuotraukos grožį
sunkiai sunkiai,bet šiaip ne taip iš begalybės nuostabių nuotraukų išsirinkau sau mieliausias
visas nuotraukas susiskirsčiau į 5 kategorijas ir jau tada buvo lengviau apsispręsti
visas nuotraukas susiskirsčiau į 5 kategorijas ir jau tada buvo lengviau apsispręsti
QUOTE(Matelyk @ 2006 07 01, 10:00)
sunkiai sunkiai,bet šiaip ne taip iš begalybės nuostabių nuotraukų išsirinkau sau mieliausias
Jei ne paslapti i kokias kategorijas skirsti? Gal taip man bus lengviau apsispresti nes dabar man labai truksta bent jau poros balsu
QUOTE(Tute @ 2006 07 01, 10:14)
Jei ne paslapti i kokias kategorijas skirsti? Gal taip man bus lengviau apsispresti nes dabar man labai truksta bent jau poros balsu
1. kūdikiška - visai leliukiška šypsenėlė
2. paaugusio leliaus šypsenėlė (iš akies - maždauk iki metų)
3. didesnio vaikiuko juokas (irgi iš akies - nuo metų iki....)
4. aš laimingas vaikiukas su savo mama
5. studijinė profesionali nuotraukytė
va tai tokios mano kategorijos
QUOTE(Neglaite @ 2006 07 01, 09:51)
Prabalsavau . Anksčiau atrodė, kad neišsirinksiu, o kai reikia balsuot, tai vooos ne vos ištempiau. Balsavau už tas kurios labiausiai prie dūšios . Vat nederantys pavadinimai iš tiesų sugadina nuotraukos grožį
o tai tu uz foto ar pavadinima balsuoji? ar jei grazi ir tema atitinkanti foto turi tau nepatinkanti pavadinima tai jau sita balso negaus tavo?
QUOTE(pesimiste @ 2006 07 01, 10:43)
o tai tu uz foto ar pavadinima balsuoji? ar jei grazi ir tema atitinkanti foto turi tau nepatinkanti pavadinima tai jau sita balso negaus tavo?
aš tai, prisipažinsiu, net nžn kokie pavadinimai tų nuotraukų už kurias balsavau
visada balsuoju tik už patikusią nuotrauką, o pavadinimui didelės reikšmės neskiriu, nes čia ne pavadinimų konkursas
Ir aš balsavau už nuotrauką, o ne už pavadinimą.
QUOTE(Dalbara @ 2006 07 01, 10:58)
Ir aš balsavau už nuotrauką, o ne už pavadinimą.
aš parabalsavau už ŠYPSENĄ tikrai žiauriai daug nerealiai gražių vaikučių bet aš balsavau už gražiausias ir plačiausias šypsenas
Prabalsavau, net neskaičius pavadinimų, balsavau už tas, kurios man buvo labai gražios, tik gaila, kad balsų pritrūkau