Įkraunama...
Įkraunama...

Nusišypsok :)

QUOTE(Astraja @ 2006 06 30, 18:00)
as turejau omeny nuotrauka (ne mano), kurios nepatvirtino  ax.gif kazkur pradzioj sios temos buvo ikelta  rolleyes.gif

Ne nuo pat pradžių skaičiau blush2.gif tai ir nežinau šito smile.gif
Papildyta:
Na, vistiek, kažkaip keistai skamba: "bus sunku išrinkti tik 5". Jei jau emociškai "veža" 10 foto, tai galima prisikabinti prie kokybės ar techninio atlikimo ir palikti tik 5 pačias pačiausias rolleyes.gif Džiaukitės, kad ne vieną vienintelę reikia išrinkti lotuliukas.gif
Atsakyti
Na pabusiu ir as bjauri boba biggrin.gif Kodel mamytes siuncia ir moderatoriai tvirtina tokias neryskias, ir nekokybiskas nuotraukas kaip pvz. sios:
user posted image
user posted image

Yra ir daugiau tokiu doh.gif
Taip pat ir beveik nesisypsanciu vaikiuku yra doh.gif Kaip siuser posted image Mergytes grozis angeliskas, bet jau kaip kazkuri mamyte minejo, man ji atrodo labiau susigraudinusi, nei besisypsanti unsure.gif
Kiek pamenu pradzioje, atrodo Naglicos nuotraukos nepatvirtino, kur pas berniuka zaisliukas burnyteje, bet sypsena tai nenugicijama buvo bigsmile.gif
Kazko nesuprantu g.gif

Man 5 balsu laisvai uzteks ax.gif Balsuosiu ne tik uz grazias sypsenas, bet ir uz kokybiskas, be pasaliniu trukdziu, geros kompozicijos nuotraukas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 30 birželio 2006 - 22:04
QUOTE(californiagirl @ 2006 06 30, 23:03)
Na pabusiu ir as bjauri boba biggrin.gif  Kodel mamytes siuncia ir moderatoriai tvirtina tokias neryskias, ir nekokybiskas nuotraukas kaip pvz. sios:

Todėl, kad kaikurios nuotraukos yra skanuotos, deja ne visi turi skaitmeninius kokybiškus fotoaparatus, tad nereikia nuvertinti šypsenos, dėl kokybės.
Atsakyti
žJAu prabalsavau už pačias pačiausias, nebuvo sunku apsipresti, tik žiūri visas išbalsavau, taip dar trūko vieno balso man biggrin.gif
o del kokybes pilnai sutinku su Enigma, gi nuotraukos ne per rūką, viskas matosi.aš ir siunčiau nuotrauką, bet atmetė dėl to, kad nelabai ryški, taigi tikrai ne visas priima.
Tik pastebejau tai, kad dažniau laimi tos nuotraukos, katros fotografuotos profesionaliai o ne megėjiškai.
Atsakyti
QUOTE(Astrėja @ 2006 07 01, 00:58)
žJAu prabalsavau už pačias pačiausias, nebuvo sunku apsipresti, tik žiūri visas išbalsavau, taip dar trūko vieno balso man  biggrin.gif
o del kokybes pilnai sutinku su Enigma, gi nuotraukos ne per rūką, viskas matosi.aš ir siunčiau nuotrauką, bet atmetė dėl to, kad nelabai ryški, taigi tikrai ne visas priima.
Tik pastebejau tai, kad dažniau laimi tos nuotraukos, katros fotografuotos profesionaliai o ne megėjiškai.

sveikos panos
Atsakyti
na stai , prabalsavau 4u.gif bet ti uz keturias foto, niekaip tos 5 graziausios neissirenku unsure.gif
Atsakyti
prabalsavau ir aš
ir kas čia sako, kad pavadinimas neturi įtakos g.gif
5 balsą norėjau atiduot foto, ir pavadinimą paskaičius supratau, kad ne schmoll.gif kitai atiduosiu tongue.gif
Atsakyti
Ir aš prabalsavau 4u.gif Pasirinkti buvau labai lengva- 3 turėjau nusižiūrėjus iš anksčiau, o du balsus atidaviau pažįstamų veidukų šypsenytėms (aišku, niekas to neprašė tongue.gif ), kurių nuotraukytės man labai labai patiko wub.gif wub.gif 4u.gif
Visos nuotraukos už kurias balsavau- kokybiškos, tokios, kur- nei atimsi, nei pridėsi blush2.gif Visada esu UŽ estetiškai tvarkingas nuotraukas, tos, kuriose matosi sujaukti drabužiai ant lovos, neplauti indai ant spintelės ar kažkas panašaus, niekada nepatraukia mano dėmesio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2006 06 30, 23:02)
Todėl, kad kaikurios nuotraukos yra skanuotos, deja ne visi turi skaitmeninius kokybiškus fotoaparatus, tad nereikia nuvertinti šypsenos, dėl kokybės.

Tai, kad nebutinai turi buti skaitmeninis fotoaparatas, kad gautusi geros nuotraukos. O geros kokybes nuotrauka perskanavus arba perfotografavus skaitmeniniu aparatu, kokybe taip baisiai nepagenda rolleyes.gif Faktas tas, kad tos nuotraukos vis viena ir buvo nekokybiskos- perskanuotos, ar ne blush2.gif Kad sypseneles grazios ir vaikuciai nuostabus, aisku matosi, bet pacios nuotraukos nekonkursines rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Veitė @ 2006 07 01, 07:28)
Visos nuotraukos už kurias balsavau- kokybiškos, tokios, kur- nei atimsi, nei pridėsi  blush2.gif Visada esu UŽ estetiškai tvarkingas nuotraukas, tos, kuriose matosi sujaukti drabužiai ant lovos, neplauti indai ant spintelės ar kažkas panašaus, niekada nepatraukia mano dėmesio  schmoll.gif

drinks_cheers.gif As irgi tik uz tokias ax.gif
Einu prabalsuoti pioneer.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dingo labiausiai man patikusi nuotrauka. cry.gif Kažin kodėl mama ją atsiėmė? Liko dar vienas neatiduotas mano balsas. Palauksiu. Gal atsiras ta nuotraukėlė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2006 07 01, 08:11)
Dingo labiausiai man patikusi nuotrauka.  cry.gif Kažin kodėl mama ją atsiėmė? Liko dar vienas neatiduotas mano balsas. Palauksiu. Gal atsiras ta nuotraukėlė.  g.gif

O kuri dingo? g.gif Gal nedingo, tik tokioje gausoje nuotrauku, paprasciausiai nerandi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 07 01, 08:52)
Tai, kad nebutinai turi buti skaitmeninis fotoaparatas, kad gautusi geros nuotraukos. O geros kokybes nuotrauka perskanavus arba perfotografavus skaitmeniniu aparatu, kokybe taip baisiai nepagenda rolleyes.gif  Faktas tas, kad tos nuotraukos vis viena ir buvo nekokybiskos- perskanuotos, ar ne blush2.gif Kad sypseneles grazios ir vaikuciai nuostabus, aisku matosi, bet pacios nuotraukos nekonkursines rolleyes.gif 

Na mes neskelbiame profesionalių nuotraukų konkursų smile.gif Tegul tai daro meno galerijos ir kt. Mes skelbiame konkursus kuriuose galima pasirodyti su paprasta foto, nuo to, kad jos kokybė prastesnė, nereikia nuvertinti pačios idėjos, žmogučio kuris ten yra, meilės kuri sudėta į ją wub.gif Šiuose konkursuose - svarbu dalyvauti smile.gif
Atsakyti