Įkraunama...
Įkraunama...

Nusišypsok :)

QUOTE(Smiling @ 2006 06 29, 08:59)
turbūt dėl to, kad  neįmanoma nieko išrinkti dėl nuotraukų gausos, net nebalsuosiu ax.gif  nu tikrai pažiūrėjus paskutines, neatsiminsiu,kas patiko pradžioj  schmoll.gif

as irgi nutariau nebalsuoti, nes favoritus is 300 nuotrauku sunku issirinkti tongue.gif
Atsakyti
Taip, visos nuotraukytės ir mažyliai jose - puikūs. Aš balsuosiu už tas, kurios aptarime nebuvo minimos. Gal taip bus keliom nuotraukytėm mažiau, kurios negaus nei vieno balso. Tas vienas balsas ir tai jau šis tas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirta @ 2006 06 29, 11:47)
Aš balsuosiu už tas, kurios aptarime nebuvo minimos.

Kodėl? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 29, 13:21)

Atidziau skaityk mirksiukas.gif juk atsake: Gal taip bus keliom nuotraukytėm mažiau, kurios negaus nei vieno balso.
Kiekvieno pasirinkimo teise, kuo riamentis ir uz kokias foto balsuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astraja @ 2006 06 29, 13:35)
Kiekvieno pasirinkimo teise, kuo riamentis ir uz kokias foto balsuos  smile.gif

Suprantu unsure.gif . Bet vistiek keista, kuomet fotokonkurse balsuojama dėl pavadinimo ar iš gailesčio ( duoti balsų toms foto, už kurias ( nujaučiama) gali mažai kas balsuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 29, 13:49)
Suprantu unsure.gif . Bet vistiek keista, kuomet fotokonkurse balsuojama dėl pavadinimo ar iš gailesčio ( duoti balsų toms foto, už kurias ( nujaučiama) gali mažai kas balsuoti g.gif

O nekeista, kad kitiems patinka foto, kurios tau nepatinka arba kai balsuoja uz draugus, arba uz foto neatitinkancia temos, arba uz foto net neskaite pavadinimo? g.gif
Niekur nemaciau, kad balsuotu vien uz pavadinima schmoll.gif kas cia pasisake, tai balsuoja arba uz foto, arba uz foto+pavadinima cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astraja: 29 birželio 2006 - 13:38
Bent jau šitam konkurse nebuvo priekaištų dėl diskriminacijos lotuliukas.gif Dalyvauja visi ir visos. Tai konkursas, kur visi nugalėtojai wub.gif tik penkiems nusišypsos dar ir sėkmė biggrin.gif
Atsakyti
konkursas thumbup.gif 4u.gif taip smagu ziureti i nuotraukas smile.gif taip graziai svyti sypseneles!
sunku bus isrinkti 5 labiausiai patikusias. bet stengsiuos smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aj, taigi reiks tik 4 rinktis, nes pacia pacia paciausia tai jau seniai issirinkau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita02 @ 2006 06 29, 09:02)
Galėtų duoti ir prizinių vietų, kad ir simbolinių, daugiau  ax.gif

QUOTE(Starbust @ 2006 06 29, 14:33)
wub.gif tik penkiems nusišypsos dar ir sėkmė  biggrin.gif

Nuspręsta, kad ir prizų bus 5 mirksiukas.gif
Atsakyti
Na konkursas labai fainas thumbup.gif

O nuotrakeliu jau kiek daug...
saunu wub.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai sunku issirinkt blink.gif Bet už kažka vistiek reikes pabalsuot g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės ir besiruosiančios patapti mamytemis greitai ar ateity 4u.gif
aš atsiprašau jei kas ne taip ,nes čia dar naujokė , nors stebiu jau seniai Super mamyčių kluba pagelbėjote man ne syki thumbup.gif ,net pačios to nežinodamos blush2.gif ...bet aš ne apie tai rolleyes.gif (tik tarp kitko wub.gif )

Pamačiusi tiek dau linksmų, gražių veidelių su nuostabiomis šypsenėlėmis nutariau ir savo angeliuka įdėti, nors mano jau ne tokia mažytė kaip jūsų leilei ,bet nutariau pabandysiu laimę....Tikrai sunku išsirinkti visi tokie fainiukai (taip mano sūnus sakytu)

Aš manau šiam konkurse visi laimėtojai clap.gif 4u.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti