Įkraunama...
Įkraunama...

Nusišypsok :)

QUOTE(Jūratė+Emilijus @ 2006 06 28, 11:44)
O kur dingo mano nuotraukytė????? 3 dienas buvo prie neužpildytų, dabar dingo visai. Prie visų nuotraukų jos tikrai nera. Kodėl, ką ne taip padariau???Naujos paraiškos pildyti nebeleidžia. g.gif  verysad.gif  unsure.gif

Kai skaitote konkurso taisykles, atkreipkite dėmesį ir į klausimyną (4-as komentaras) toje pačioje temoje. spauskit čia: Ten aprašytos praktiškai visos pasitaikančios konkursuose situacijos ir yra paruošti gatavi atsakymai į klausimus.
Kai nuotrauka perkeliama į kategoriją "Neužpildytos", tai reiškia kad ji konkurso administratorių buvo nepatvirtinta ir perkelta ten tam, kad galėtumėte redaguoti paraišką - keisti nuotrauką, pavadinimą ir vėl mėginti dalyvauti konkurse.
3 dienas pabuvusi ten nepakeista, jūsų paraiška buvo visai ištrinta. Tačiau jūs galite iš naujo pildyt paraišką. Kai senoji paraiška ištrinama, tikrai galima vėl dalyvauti.

Sėkmės smile.gif
Atsakyti
Ir manosios nuotraukos nėra verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalbara: 28 birželio 2006 - 14:45
QUOTE(elge @ 2006 06 28, 12:30)
Vaiko grožis ir nuotrauka (kaip meno, nors ir mėgėjiško, kūrinėlis) yra du skirtingi dalykai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Vaikiukas gali būti supermodeliukas, bet pati nuotraukytė schmoll.gif. Bet vis tiek liūdna, kai nieks nepastebi tavo "meno".
Aš jau dabar nervuojuos, kaip reikės išrinkti 5 pačias pačiausias g.gif . Dar prieš šventes buvau nusižiūrėjusi 5 nuotraukas, bet dabar man kokios 7-10 nuotraukų yra thumbup.gif . Ką reiks daryti? O dar, jeigu po konkurso pamatysiu, kad tos nuotraukos, kurios man patiko, bet kurioms neatidaviau balso, liks be balsų, tai iš viso frusty.gif cray.gif
Atsakyti
Nors ir labai liūdna verysad.gif , bet teks kaip nors išsitekti 5-iuose balsuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, tikriausiai pirmas konkursas, kuriame tiek nuostabių nuotraukyčių - fantastika wub.gif Bet nesuprantu, kodėl mano nepatvirtino, juk nieko blogo nėra, atitinka visus kriterijus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2006 06 28, 19:38)
Na, tikriausiai pirmas konkursas, kuriame tiek nuostabių nuotraukyčių - fantastika wub.gif Bet nesuprantu, kodėl mano nepatvirtino, juk nieko blogo nėra, atitinka visus kriterijus smile.gif

Ne tu viena tokia mirksiukas.gif greiciausiai sypsena netiko, paieskok platesnes biggrin.gif
Atsakyti
Šitoj foto turėjau sunkiai įžiūriu šypseną g.gif
user posted image
Atsakyti
Konkursas super thumbup.gif , bet išsirinkti geriausius , beveik neimanoma g.gif
Atsakyti
turbūt dėl to, kad neįmanoma nieko išrinkti dėl nuotraukų gausos, net nebalsuosiu ax.gif nu tikrai pažiūrėjus paskutines, neatsiminsiu,kas patiko pradžioj schmoll.gif
Atsakyti
Galetu naujas foto is pradziu prieki sudeti, o ne visur ismetyt, nes tarp tokios gausos sunku ir surasti, o kiekviena karta perziureti 300 nuotrauku doh.gif
Atsakyti
Galėtų ir 10 balsų duoti ir prizinių vietų, kad ir simbolinių, daugiau ax.gif . O kaip reiks išsirinkti g.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovita02: 29 birželio 2006 - 09:04
Konkursas thumbup.gif Dalyvaujame pirma karta ir tikrai nesitikiu laimeti, bet balsuosiu ir kazkas laimes wink.gif Juk visi maziukai tokie fainuciai ir taip graziai sypsosi wub.gif
Atsakyti