Įkraunama...
Įkraunama...

Nusišypsok :)

QUOTE(nengamo @ 2006 06 27, 00:30)
Šypsenėlės tikrai  wub.gif  wub.gif  wub.gif Gyvenimas gražus ir jis atsispindi mūsų vaikučių akyse.. wub.gif  wub.gif

šauniai pasakyta first.gif
thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
Va, radau dar vienaLAABAI grazia wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Pati aplinka gal ir nelabai, bet jau tas selmiskas, viliojantis zvilgsnis, kiek palenkus galvyte...
Atsakyti
Visi vaikuciai labai grazus kai sypsosi, o man idomiausia dalis po konkurso paziureti kieno kuris vaikas lotuliukas.gif
Atsakyti
Vat ir maniškės nieks nepakomentavo, bet negi dabar bliauti reiks mastau.gif lotuliukas.gif

O aš pastebėjau, kad norint įžvelgti visą grožį, būtinai reikia visas nuotraukas pasididint , nes tos mažos lieka mažom.
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2006 06 27, 09:04)
O aš pastebėjau, kad norint įžvelgti visą grožį, būtinai reikia visas nuotraukas pasididint , nes tos mažos lieka mažom.

drinks_cheers.gif ta ir as pastebejau! Padidintos ir su tinkamu pavadinimu nuotraukytes tiesiog nepakartojamos thumbup.gif
Papildyta:
Is naujausiu labai grazi
user posted image pamaciau ir susilydziau wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image - Valio, atrodo "Supermama" užlūžo!
- Dabar Mamytė ateis su mumis pažaisti!!! lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image issiskirianti is kitu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute @ 2006 06 27, 09:49)
Valio, atrodo "Supermama" užlūžo!
- Dabar Mamytė ateis su mumis pažaisti!!!  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nu sita tai ir man super thumbup.gif
Atsakyti
Is tiesu, tai daug graziu nuotraukyciu, o taip va permetus tai graziausios]
sitas
Labai miela ir nuosirdi

sita dar grazi

O cia siaip grazi mergyte
Atsakyti
Gerai, jog galima atiduoti 5 balsus, nes tiek gražių šypsenėlių vienoje vietoje smile.gif
Atsakyti
Iš naujausių (kurių tikrai daug gražių pasipylė) tai man šita labiausiai krito į akį:

user posted image

Viena iš tų, kur pagauta akimirka kalba pati už save, kuri išlieka atmintyje kaip paveiksliukas 4u.gif
Atsakyti
aha tikrai grazi...
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2006 06 27, 10:30)
Iš naujausių (kurių tikrai daug gražių pasipylė) tai man šita labiausiai krito į akį:

Viena iš tų, kur pagauta akimirka kalba pati už save, kuri išlieka atmintyje kaip paveiksliukas  4u.gif

thumbup.gif Man ir sita grazi. Labai nuosirdi, ir silta 4u.gif
Atsakyti
O man šita thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti