Įkraunama...
Įkraunama...

Nusišypsok :)

QUOTE(sena karvė @ 2006 06 26, 08:32)
moteriškės, parašykit man į az kurios čia diedulis 4u.gif .

kaip suintrigavo si zinute lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 26, 19:32)
user posted image

NUKIRPT!!!!!!!!!!!!!!!!! Jis gadina visą vaizdą, nes NESIŠYPSO cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 06 23, 13:35)
Artėja ilgas šventinis savaitgalis. 24-26 d. atsiųstos konkursui nuotraukos palauks antradienio smile.gif Tad nesijaudinkite, kad kurį laiką matysite jas prie kategorijos "Nepatvirtintos". Visos tinkamos konkursui nuotraukos bus patvirtintos 27 d. rytą.
Smagių švenčių!

stai kodel 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astraja: 26 birželio 2006 - 19:41
QUOTE(Erszebeth @ 2006 06 26, 19:56)
NUKIRPT!!!!!!!!!!!!!!!!! Jis gadina visą vaizdą, nes NESIŠYPSO  cool.gif

Axa blink.gif , gąsdina čia jautrias mamytes verysad.gif : su akulioriais, skryblium unsure.gif ....
O jei rimtai, tas tėtis labai panašus į mano fainiausią vaikystės draugą wub.gif ...Norėčiau su juo susitikti wub.gif ....Nu bet toks užsimaskavęs doh.gif ...gal apsirikau
Atsakyti
QUOTE(ejeva @ 2006 06 26, 17:57)
Įtariu, kad ryt  nuotraukų bus kokie 300  doh.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o gal ir daugiau lotuliukas.gif juk tiek iseiginiu buvo g.gif
Atsakyti
Kartais šį skyrelį skaitome kartu su vyru, gerdami arbatą, kai mažylis užmiega. Skaniai pasijuokiam prieš miegą. Mano vyras visada sako, kur moterys ten ir kritika, ginčiai, nesutarimai. Nieko čia nuostabaus.

Gal ir buvo kada mano nuotraukos kritikuojamos. Aš nežinau. Nes visko iš eilės neskaitau, nesigilinu. Toks kurios pastoviai kritikuoja geriau žino biggrin.gif

Aš nepykstu ant moterų, kurios kritikuoja. Nėra jokių priežasčių tai daryti. Tiesiog norisi, kad kritika būtų kultūringesnė kai kuriais atvejais. Bet tai yra beviltiška. tai suprantama. Ir net nėra ko daugiau apie tai kalbėti. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurėja: 27 birželio 2006 - 11:53
Dalyvaujam, dalyvaujam ir mes ax.gif

Ir gana cia pyktis!
Atsakyti

Aš jau laukiu balsavimo, tiek gražių šypsenėlių tik nežinau kaip reiks išsirinkti, o iki balsavimo dar daugiau bus, bet už kelias jau ir dabar prabalsuočiau.
Atsakyti
Gaila, kad šitos foto prasta kokybė verysad.gif . Būtų labai fainas kadras thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2006 06 26, 11:04)
Tikrai kvailoka tą patį pavadinimą duot, čia jau ne žodžio pakeitimas pavadinime-čia tas pats pavadinimas doh.gif  doh.gif  blink.gif

Aš tai tokiu atveju žiūrėčiau į nuotraukos paskelbimo datą, o antrojo pavadinimo autoriaus vietoje tokį pavadinimą pakeisčiau ax.gif

QUOTE(victoria @ 2006 06 26, 17:33)
...ne eiliu konkursas o sypsenu...

O man atrodo, kad tai visų pirma - nuotraukų konkursas ax.gif biggrin.gif
Tikrai - nemačiau nė vieno negražaus vaikiuko ar negražios šypsenėlės, bet dalyvaudama konkursuose (o dalyvauju retai) bent jau savo nuotraukoms visada keliu labai aukštus reikalavimus.
Nuotrauka, mano manymu, turi būti tarsi meno kūrinėlis, atitinkantis tam tikrus reikalavimus (tinkamos akimirkos, kompozicijos, apšvietimo ir pan., nekalbant jau apie techninę kokybę). Jeigu neturiu tinkamos nuotraukėlės, tai konkurse ir nedalyvauju, ir nesiunčiu bet ko, vien norėdama parodyti savo vaikiukų grožį. Tokiais pačiais kriterijais vadovaujuosi ir balsuodama, nes balsuoti už modeliuko grožį juk tikrai neįmanoma. Čia ir prasideda nesusipratimai ir asmeninės nuoskaudos, kai kažkieno nuotraukėlės lieka be balsų.
Šiek tiek "pozityvios kritikos" (be jokio pykčio 4u.gif ): daug nuotraukėlių yra tokių, kurias žiūri ir nesupranti, kas jose svarbiau - vaikas, ar daiktai, kuriose vaikas taip toli, kad nė nesuprasi, ar jis ten šypsosi, kai kurios aiškiai iškirptos iš kažkokios didesnės nuotraukos (vaikas gražus ir gražiai šypsosi, bet pati nuotrauka nekelia didesnio susidomėjimo), kai kur dominuojanti buitinė aplinka ir nuotrauką paverčia buitine, kurių pilni visų mūsų albumai, kad ir koks gražus ten būtų vaikiukas nufotografuotas.
Yra buvę čia konkursuose nuotraukų, kurias iki šiol regiu akyse, ir tokių, kurios yra pravirkdžiusios pagautos akimirkos gražumu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elge: 26 birželio 2006 - 22:15
Būsiu nepataisoma romantikė, bet man šita pati pati ax.gif
Šypsenėlės beveik visos gražios, bet gražiausios, kai labiau akys šypsosi, o ne tik burna pražiota unsure.gif

O mano mėgstamoj nuotraukoj, rodos, visa šeima po pirštelį prikišę tiesiogine to žodžio prasme lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virdzinija: 26 birželio 2006 - 23:24
va taip jau geriau mirksiukas.gif thumbup.gif

Šypsenėlės tikrai wub.gif wub.gif wub.gif Gyvenimas gražus ir jis atsispindi mūsų vaikučių akyse.. wub.gif wub.gif
Atsakyti