Įkraunama...
Įkraunama...

Nusišypsok :)

QUOTE(Tute @ 2006 06 26, 16:25)
Paspausk kairi mygtuka, pazymek Baltas Eiles ir jos taps Melynomis eilemis  mirksiukas.gif

O as tundra,kol perskaiciau issiviepus doh.gif
QUOTE(ejeva @ 2006 06 26, 17:57)
Įtariu, kad ryt  nuotraukų bus kokie 300  doh.gif  lotuliukas.gif

bigsmile.gif laukiam nauju sypsenu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
nuotraukos tikrai visos nuostabios, bet is tokios gausybes neismanau kaip isrinkt graziausias, niekaip nesumastau kaip tai padaryti, o cia ziuriu visos kabinejas prie pavadinimu, maziau kreipkit demesi i pavadinimus, ne eiliu konkursas o sypsenu, uzsiprasykit eiliu konkurso ir tada kapokites, nes cia jau kaip vaiku darzeli, kas ismoks grazesni eilerastuka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurėja: 27 birželio 2006 - 11:45
QUOTE(ejeva @ 2006 06 26, 16:57)
Įtariu, kad ryt  nuotraukų bus kokie 300  doh.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bigsmile.gif Tokia konkurso tema kad kiekviena mama ras ka i ji ideti... Tikrai maciau viena grazia foto, su tokia grazia mergyte..... 4u.gif
Atsakyti
nu zodziu nesvarbu, kitaip vistiek nebus, svarbiausia nuotraukytes visos thumbup.gif ir nei vienos negrazios, visom skirciau po balsa neiskiriant nei vienos, nes visos savaip mielos
Atsakyti
QUOTE(victoria @ 2006 06 26, 19:10)
nu zodziu nesvarbu, kitaip vistiek nebus, svarbiausia nuotraukytes visos  thumbup.gif  ir nei vienos negrazios, visom skirciau po balsa neiskiriant nei vienos, nes visos savaip mielos

drinks_cheers.gif tikrai, visi vaikuciai tokie mieli, o jau sypseneles sypseneles bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(victoria @ 2006 06 26, 18:10)
nu zodziu nesvarbu, kitaip vistiek nebus, svarbiausia nuotraukytes visos  thumbup.gif  ir nei vienos negrazios, visom skirciau po balsa neiskiriant nei vienos, nes visos savaip mielos

Nes ta foto , kuria mama siunte i konkursa jai atrode graziausia ir mieliausia. Vaikuciai visi tiesiog nuostabus , ir ju sypsenos nuosirdzios, be vaidybos..... Man toks konkursas labai grazu paziureti, ir tikrai mielai akis ten paganau rolleyes.gif
Nes visos mamos tikrai zino, kokia brangi is musu kiekvienai yra vaikucio sypsenele 4u.gif Kokia ji bebutu pilna dantuku burnyte, ar bedante......
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2006 06 26, 19:09)
Tikrai maciau viena grazia foto, su tokia grazia mergyte..... 4u.gif

blink.gif Aš matau, mažiausiai, 50 labai gražių mergyčių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 26, 19:18)
blink.gif Aš matau, mažiausiai, 50 labai gražių mergyčių doh.gif

Ir kiekviena iš tų 50 (įskaitant mane lotuliukas.gif ) pagalvojo: "Čia turbūt apie mano" bigsmile.gif bigsmile.gif Štai kaip reikia komentuoti mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2006 06 26, 18:24)
Ir kiekviena iš tų 50 (įskaitant mane  lotuliukas.gif ) pagalvojo: "Čia turbūt apie mano"  bigsmile.gif  bigsmile.gif Štai kaip reikia komentuoti  mirksiukas.gif  thumbup.gif

rolleyes.gif O berniukai kur???????? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2006 06 26, 19:25)
rolleyes.gif  O berniukai kur???????? rolleyes.gif

Dar 25 pagalvojo, kad jų berniuką supainiojai su mergaite (lialiukų nelabai ir atskirsi, jei neparašyta), bet vis tiek apsidžiaugė, kad nuotrauka patiko tongue.gif
Atsakyti
moteriškės, parašykit man į az kurios čia diedulis 4u.gif .
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2006 06 26, 18:29)
Dar 25 pagalvojo, kad jų berniuką supainiojai su mergaite (lialiukų nelabai ir atskirsi, jei neparašyta), bet vis tiek apsidžiaugė, kad nuotrauka patiko  tongue.gif

user posted image Dabar as pamasciau kad mano vaika sumaiset su mergyte, ir taip gera pasidare....... rolleyes.gif
Atsakyti