Įkraunama...
Įkraunama...

Nusišypsok :)

tikrai pritariu thumbup.gif pamirskim kas ka rase anksciau kam taspatinka doh.gif , o kam ne. Tiesiog pradekit pokalbius is naujo be nuoskaudu. Argi neverta pabandyt wub.gif biggrin.gif

P.S. GYVENKIME DRAUGISKAI!!!!! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Papildyta:
As asmeniskai neimu i sirdi kas ka pasake kitiems ar gal kas buvo ir man skirta man dzin biggrin.gif , nes kiekvienai sasvo vaikas pats paciausias thumbup.gif wub.gif kaip ir mano maziuke pati pati paciausia wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man Šelmiukė irgi patinka, nu bet jau vakar pastebėjau, kad yra ir Šelmis schmoll.gif schmoll.gif doh.gif tą patį pavadinimą duot - čia jau ne žodžio pakeitimas pavadinime - čia tas pats pavadinimas doh.gif doh.gif blink.gif
Atsakyti
nu bet cia kaip kokiam bobu turguj. kabinejates viena prie kitos visai del bereiksmiu dalyku. nejau jus tikrai nieko svarbesnio neturit ka veikt.
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2006 06 26, 12:04)
man Šelmiukė irgi patinka, nu bet jau vakar pastebėjau, kad yra ir Šelmis schmoll.gif  schmoll.gif  doh.gif  tą patį pavadinimą duot, čia jau ne žodžio pakeitimas pavadinime-čia tas pats pavadinimas doh.gif  doh.gif  blink.gif

drinks_cheers.gif as ta jau anksciau pastebejau.Tik nieko nerasiau, nes kai Astraja pakritikavo pavadinimus tai taip uzpulta buvo doh.gif blink.gif

Kartais prie foto paraso bet ka, neik kiek neijungdamos fantazijos, o paskui pyksta... Va to nesuprantu.. Tai jei pats negali normalaus pavadinimo parasyti, tai paklausk draugu, seimos nariu, kurie patars... O jei tas pavadinimas tikrai ir paciai autorei grazus, tai ko pykti??? Skoniai skiriasi..

Va cia tai visiskai pritariu! LAbai teisingai pasake Sapokliaka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurėja: 27 birželio 2006 - 10:51
Nugi kokią dievas davė išvaizdą, tokią ir turim, bet aš tikrai nematau kad būtų negražių mamyčių šiame konkurse.
Kad pavadinimus kritikuojama, tai nieko baisaus, sveika kartais lotuliukas.gif Kai kuriuos pavadinimus tenka po kelis kartus paskaityt, kad pagautum mintį bigsmile.gif [/color][/font]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurėja: 27 birželio 2006 - 10:52
Man tai labai patinka "kritika" biggrin.gif fotokonkursų temose blush2.gif . Ale vaikų šypsenų konkurse nėr apie ką pletkinti verysad.gif doh.gif . Visi vaikai- fainuoliai, beveik visų šypsenos- superinės 4u.gif . Yra kelios foto labai eilinės, paprastos, tokių konkursui nesiųsčiau ( neabejoju, kad tų mamyčių albumuose yra ir geresnių foto, tiesiog, matyt, nemoka atsirinkti, bet vaikui augant išmoks pagauti konkursinius kadrus).
Tiesa, nu išsukiokit man ragus unsure.gif , bet nerandu TOKIOS mamytės, kurią reikėtų nukirpti g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena karvė: 26 birželio 2006 - 13:50
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 26, 14:47)
Tiesa, nu išsukiokit man ragus unsure.gif , bet nerandu TOKIOS mamytės, kurią reikėtų nukirpti g.gif .

Ne tau vienai biggrin.gif kad ir kiek kartu ziureciau bigsmile.gif ir as tokios nerandu schmoll.gif
Atsakyti
ir ne jum dviem - man čia mamytės irgi visos labai gražios mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida. @ 2006 06 26, 11:06)
nu bet cia kaip kokiam bobu turguj. kabinejates viena prie kitos visai del bereiksmiu dalyku. nejau jus tikrai nieko svarbesnio neturit ka veikt.

drinks_cheers.gif Man ir si diskusija bergzdzia ir betiksle, toks jausmas kad nera moterom kur isiskolioti, tai rado skyreli..... ir apsimetysim tokiais zodziais.
Kuri mama negrazi koks pavadinimas netinkamas! Tikari panasu i turgu...
4u.gif kiekvienai mamai savas vaikas graziausias, ir velniop man ka kiti mano. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(,2006 06 26, 14:06)
nerandu TOKIOS mamytės, kurią reikėtų nukirpti.

Vienintelis dalykas, kurį reikėtų prikirpti - tai nuotraukų priėmimo laiką. Kuo toliau, tuo sunkiau bus išsirinkti unsure.gif be to, pavadinimai ima kartotis - visai nyku schmoll.gif pries visų liaupsinamos šelmiukės atsirado šelmis /ar šelmiukas/, jau kelis kartus pro akis pračiuožė šypsenos, įvertintos milijonais.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 06 26, 15:45)
be to, pavadinimai ima kartotis - visai nyku  schmoll.gif pries visų liaupsinamos šelmiukės atsirado šelmis /ar šelmiukas/, jau kelis kartus pro akis pračiuožė šypsenos, įvertintos milijonais..  doh.gif

Ai irnesakyk.gif tegu vadina kaip nori biggrin.gif Vistiek nuotraukų vertintojai-žiūrovai išsirinks įdomesnius kadrus ar pavadinimus smile.gif

Aš dėdama foto tikrai patingėjau peržiūrėti visus 214 pavadinimų karsta.gif bet kiek paskaitinėju - lyg ir nėra tokio paties biggrin.gif Tikiuosi mus patvirtins kada mastau.gif
Atsakyti
Įtariu, kad ryt nuotraukų bus kokie 300 doh.gif tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ejeva: 26 birželio 2006 - 16:58