tikrai pritariu pamirskim kas ka rase anksciau kam taspatinka , o kam ne. Tiesiog pradekit pokalbius is naujo be nuoskaudu. Argi neverta pabandyt
P.S. GYVENKIME DRAUGISKAI!!!!!
Papildyta:
As asmeniskai neimu i sirdi kas ka pasake kitiems ar gal kas buvo ir man skirta man dzin , nes kiekvienai sasvo vaikas pats paciausias kaip ir mano maziuke pati pati paciausia
man Šelmiukė irgi patinka, nu bet jau vakar pastebėjau, kad yra ir Šelmis tą patį pavadinimą duot - čia jau ne žodžio pakeitimas pavadinime - čia tas pats pavadinimas
nu bet cia kaip kokiam bobu turguj. kabinejates viena prie kitos visai del bereiksmiu dalyku. nejau jus tikrai nieko svarbesnio neturit ka veikt.
QUOTE(Mildute @ 2006 06 26, 12:04)
man Šelmiukė irgi patinka, nu bet jau vakar pastebėjau, kad yra ir Šelmis tą patį pavadinimą duot, čia jau ne žodžio pakeitimas pavadinime-čia tas pats pavadinimas
as ta jau anksciau pastebejau.Tik nieko nerasiau, nes kai Astraja pakritikavo pavadinimus tai taip uzpulta buvo
Kartais prie foto paraso bet ka, neik kiek neijungdamos fantazijos, o paskui pyksta... Va to nesuprantu.. Tai jei pats negali normalaus pavadinimo parasyti, tai paklausk draugu, seimos nariu, kurie patars... O jei tas pavadinimas tikrai ir paciai autorei grazus, tai ko pykti??? Skoniai skiriasi..
Va cia tai visiskai pritariu! LAbai teisingai pasake Sapokliaka
Nugi kokią dievas davė išvaizdą, tokią ir turim, bet aš tikrai nematau kad būtų negražių mamyčių šiame konkurse.
Kad pavadinimus kritikuojama, tai nieko baisaus, sveika kartais Kai kuriuos pavadinimus tenka po kelis kartus paskaityt, kad pagautum mintį [/color][/font]
Kad pavadinimus kritikuojama, tai nieko baisaus, sveika kartais Kai kuriuos pavadinimus tenka po kelis kartus paskaityt, kad pagautum mintį [/color][/font]
Man tai labai patinka "kritika" fotokonkursų temose . Ale vaikų šypsenų konkurse nėr apie ką pletkinti . Visi vaikai- fainuoliai, beveik visų šypsenos- superinės . Yra kelios foto labai eilinės, paprastos, tokių konkursui nesiųsčiau ( neabejoju, kad tų mamyčių albumuose yra ir geresnių foto, tiesiog, matyt, nemoka atsirinkti, bet vaikui augant išmoks pagauti konkursinius kadrus).
Tiesa, nu išsukiokit man ragus , bet nerandu TOKIOS mamytės, kurią reikėtų nukirpti .
Tiesa, nu išsukiokit man ragus , bet nerandu TOKIOS mamytės, kurią reikėtų nukirpti .
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 26, 14:47)
Ne tau vienai kad ir kiek kartu ziureciau ir as tokios nerandu
ir ne jum dviem - man čia mamytės irgi visos labai gražios
QUOTE(Ingrida. @ 2006 06 26, 11:06)
nu bet cia kaip kokiam bobu turguj. kabinejates viena prie kitos visai del bereiksmiu dalyku. nejau jus tikrai nieko svarbesnio neturit ka veikt.
Man ir si diskusija bergzdzia ir betiksle, toks jausmas kad nera moterom kur isiskolioti, tai rado skyreli..... ir apsimetysim tokiais zodziais.
Kuri mama negrazi koks pavadinimas netinkamas! Tikari panasu i turgu...
kiekvienai mamai savas vaikas graziausias, ir velniop man ka kiti mano.
QUOTE(,2006 06 26, 14:06)
nerandu TOKIOS mamytės, kurią reikėtų nukirpti.
Vienintelis dalykas, kurį reikėtų prikirpti - tai nuotraukų priėmimo laiką. Kuo toliau, tuo sunkiau bus išsirinkti be to, pavadinimai ima kartotis - visai nyku pries visų liaupsinamos šelmiukės atsirado šelmis /ar šelmiukas/, jau kelis kartus pro akis pračiuožė šypsenos, įvertintos milijonais..
QUOTE(Virdzinija @ 2006 06 26, 15:45)
be to, pavadinimai ima kartotis - visai nyku pries visų liaupsinamos šelmiukės atsirado šelmis /ar šelmiukas/, jau kelis kartus pro akis pračiuožė šypsenos, įvertintos milijonais..
Ai tegu vadina kaip nori Vistiek nuotraukų vertintojai-žiūrovai išsirinks įdomesnius kadrus ar pavadinimus
Aš dėdama foto tikrai patingėjau peržiūrėti visus 214 pavadinimų bet kiek paskaitinėju - lyg ir nėra tokio paties Tikiuosi mus patvirtins kada
Įtariu, kad ryt nuotraukų bus kokie 300