QUOTE(Vėtružė @ 2006 06 23, 21:29)
Pabūsiu barškuole, ir negirsiu gražių, bet pasakysiu kas užkliuvo.................
O jau tie eiliuoti....... Na kai kurie tai nieko........ Bet kiti
O dėl balsų skaičiaus, tai tik kai kada tikrai verta nuotrauka laimi.... Kuo daugiau draugų forume tuo didesnė tikimybė laimėti...... Bet čia tik mano nuomonė
Nu jo... Pritariu, kad kai kurie eiliuoti smarkiai nueiliuoti
Bet cia skonio reikalas - gal kazkam grazu... Daznai is didelio rasto iseinama is krasto....
Siaip tai as irgi visada balsuoju uz NUOTRAUKA SU PAVADINIMU....
Nemegstu visokiu nelabai besirimuojanciu eiliu ir "saldziu" uzrasu.. Bet cia irgi tik mano nuomone ir teise...
Del balsu skaiciaus, tai cia velgi kaip kas... As niekada nebalsuociau net uz geriausios drauges nuotrauka, jei ji man nera labai grazi... Niekada neatsizvelgiu i tai, pazistamo nuotrauka, ar ne... Jei grazi- tai ir balsuoju, ir visiskai dzin man, kad drauges biciules negaus balsu....
QUOTE(wwwtania @ 2006 06 25, 18:49)
cituoju
tai tesiog kritika? ar varantys į neviltį kai kurias mamas komentarai?
Jei kazka tokia kritika (beje, ji nera labai jau arsi) varo i nevilti, tai jau nera normalu... Tai kaip toks zmogus darbe isgyvena????
QUOTE(Tute @ 2006 06 26, 10:14)
Bet juk kritika sakoma ne tam, kad isizeistum, o tam, kad ir pati pamatytum trukumus. Zinau, kad kiekviena savo nuotraukyte, pavadinima laikom idealiais, bet juk taip toli grazu nera. Todel ir buna kritika. Ir ja reiketu priimti be jokiu asmeniskumu.[/color]O as ginu ne visus kritikuojancius, o apskritai kritika.
Nes pastebejau, kad cia bet kokia kritika (nesvarbu teisinga ji ar ne) priimama baisiausiais puolimais. Ir nereik kritikos lygint su gincais ar izeidinejimais.
Visiskai pritariu...
Kartais prie foto paraso bet ka, neik kiek neijungdamos fantazijos, o paskui pyksta... Va to nesuprantu.. Tai jei pats negali normalaus pavadinimo parasyti, tai paklausk draugu, seimos nariu, kurie patars... O jei tas pavadinimas tikrai ir paciai autorei grazus, tai ko pykti??? Skoniai skiriasi..
Man asmeniskai pavadinimai "selmiuke" arba "Sypsena vasarai" tukstanti kartu grazesni uz visas tas eiles kartu paemus...