Įkraunama...
Įkraunama...

Nusišypsok :)

QUOTE(Raflezija @ 2006 06 24, 21:03)

Tikrai grazias nuotraukytes issirinkai.
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 06 24, 10:38)
Nu sorry, bet per kiekvieną konkursą randat prie ko prisikabint, šįkart kaip matau nėra šokiruojančių nuotraukų, tai prie pavadinimų sugalvojot kabinėtis.

Prie mano pavadinimo irgi prisikabino, bet tiesą sakant man tas yra dzin hihihi.gif Įdėjau nuotrauką ir pamiršau, o mano vaikas man vistiek gražiausias mirksiukas.gif Ir mano fantazija... lakiausia... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Prieš dėdamos nuotraukas į konkursą, visad pagalvokit, kad atsiliepimų ir komentarų galit sulaukt visokių. Taigi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sena karvė @ 2006 06 21, 11:16)
Kokia graži mergaitė wub.gif
user posted image

taip, pirma vieta first.gif

o mes šį kartą turbūt nedalyvausim, nes pas mane rimtuolė auga biggrin.gif

sudalyvausim rimtuolių konkurse, jei toks bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(plonyte_linija @ 2006 06 25, 11:58)
o mes šį kartą turbūt nedalyvausim, nes pas mane rimtuolė auga biggrin.gif

sudalyvausim rimtuolių konkurse, jei toks bus  thumbup.gif

Rimtuolė bigsmile.gif ir rimtuoliai šypsos,tik reikia spėt pagaut jų šypsenėles biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 25 birželio 2006 - 11:05
QUOTE(vijja @ 2006 06 25, 12:05)
Rimtuolė bigsmile.gif ir rimtuoliai šypsos,tik reikia spėt pagaut jų šypsenėles biggrin.gif

labai jau santūrios tos pagautos šypsenos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(plonyte_linija @ 2006 06 25, 12:07)
labai jau santūrios tos pagautos šypsenos  biggrin.gif

Bet mamai vistiek pačios pačiausios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2006 06 23, 20:13)
  Tavo lialiną pusė forumo jau pažįsta, tai ir negiria, kad kokių asmeniškumų neišlystų  . O kad balsuos už ją- neabejok  , foto- ryški, lialiukas- blondinukas 

einu žodžius paskaitysiu g.gif - baltomis eilėmis rašei ar ne g.gif  ( lotuliukas.gif )

Aciu wub.gif

Nu ir kaip eiles? Kokios spalvos? lotuliukas.gif
Meskiuko eiles man nepriimtinos- baltosios eiles doh.gif Paskaicius pagalvojau mastau.gif , kad visos mes galim but baltuju eiliu poetes, jei tik uztektu fantazijos nusisnekejimui laugh.gif

QUOTE(pesimiste @ 2006 06 23, 21:07)
prisiziurejau labai grziu foto,tai paciai kazkaip ir nebepatogu saviske det 

blink.gif nu ir priderink sitaip nika doh.gif dek tik... mirksiukas.gif

QUOTE(Tute @ 2006 06 23, 21:17)
  Babuska, nepergyvenk, tikrai grazuolis tavo berniukas    O nuotraukytes nepastebet neimanoma  mirksiukas.gif

Maniskes irgi niekas nekomentuoja, bet tikiu, kad pastebi 

ooo tai perskaicius mano posta atrode , kad as labai pergyvenu unsure.gif
greiciau norejau sulaukt demesio laugh.gif dabar geriau jauciuosi biggrin.gif

pastebi pastebi mirksiukas.gif issiskiria is minios taipogi thumbup.gif

QUOTE(indruzele @ 2006 06 23, 21:32)
Babuska, gal tai ir yra cia tavasisi-" nepastebetasis"??? ( nu, tikrai placiau tuo nesidomejau  )

Jau kazkas atsake kieno ir prisipazino biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif žinot mamos... skaičiau keletą dienų, ir vis valdžiausi, unsure.gif tačiau jau tikrai trūko kantrybė protest.gif protest.gif
darosi liudna verysad.gif nuostabus forumas puikus konkursas dar nuostabesni vaikai... wub.gif bet kai pradedi skaityt tai apima siaubas quiet.gif quiet.gif quiet.gif
aš sutinku kad kiekvienai mamai savo vaikas pats nuostabiausias gražiausias protingiausias ir t.t. tačiau kodel reikia pilti pamazgas ant kitų???????? (gal šiek tiek per grubiai pasakiau, bet atrodo kad aptarimuose tik tuo ir užsiimat) verysad.gif
tai jum mama nuotraukoj šalia vaiko netinka ( o juk tai mamai kuri įdėjo šią foto tikriausiai nėr gražesnes...) tai pavadinimai nekokie... (bet juk kiekvienam iš mūsų dedant nuotrauką ji atrodo pati pati... ir pavadinimas jai atrodo tinkamiausias...)
ir dar darosi juokinga kai pradedam pavyduliauti kai kažkieno foto visi pastebi o mano ne... MAMOS ATSIPEIKEKIT tai nereiškia kad jūsų vaikas yra kažkuo blogesnis, tai tesiog konkursas thumbup.gif aš dalyvavau daug kartų ir per visą laiką gavau tik vieną balsą, tai kas? aš džiaugiuosi ne vieta ne kiek balsų gavau o kad turiu tokį nuostabų vaiką ir ką man besakytu aš esu tikra kad visvien mano kleckas yra PATS PAČIAUSIAS wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwwtania: 25 birželio 2006 - 17:05
QUOTE(wwwtania @ 2006 06 25, 18:03)
tačiau kodel reikia pilti pamazgas  ant kitų???????? (gal šiek tiek per grubiai pasakiau, bet atrodo kad aptarimuose tik tuo ir užsiimat)  verysad.gif
tai jum mama nuotraukoj šalia vaiko netinka ( o juk tai mamai kuri įdėjo šią foto tikriausiai nėr gražesnes...) tai pavadinimai nekokie... (bet juk kiekvienam iš mūsų dedant nuotrauką ji atrodo pati pati... ir pavadinimas jai atrodo  tinkamiausias...)
ir dar darosi juokinga kai pradedam pavyduliauti kai kažkieno foto visi pastebi o mano ne...

Nepasakyciau, kad cia buvo pilamos pamazgos schmoll.gif Paprasciausiai buvo kritikuojama. Jei dalyvauji konkurse, parodoj ar dar kazkur, buk pasiruosus isgirsti ne tik pagyrimus ir kritika, tai neatskiriamas dalykas ax.gif O jei negali pakesti kritikos belieka tik viena iseitis - neskaityt mirksiukas.gif biggrin.gif
man atrodo, kad niekas cia nepavyduliavo rolleyes.gif taigi, ta pati sakinis kieksvienas interpretuoja kaip nori, o tada ir prasideda: pila pamazgas, pavydi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute @ 2006 06 25, 17:24)
Nepasakyciau, kad cia buvo pilamos pamazgos  schmoll.gif  Paprasciausiai buvo kritikuojama. Jei dalyvauji konkurse, parodoj ar dar kazkur, buk pasiruosus isgirsti ne tik pagyrimus ir kritika, tai neatskiriamas dalykas  ax.gif

As tik uz kritika, bet kai pradedama aptarineti ar mama grazi-negrazi, tai cia jau nebe kritika, o zemas kulturos lygis mirksiukas.gif Galiu pakritikuot zmogaus veiksma ar nauja sukuosena, bet ne tai ka zmogus negali pakeisti apie save. Keli postai tikrai buvo gruboki, manau kai kurias replikas reiktu pasilaikyti sau ir neskaudinti cia dalyvaujanciu tik vardan pasisakymo.
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 06 25, 18:29)
As tik uz kritika, bet kai pradedama aptarineti ar mama grazi-negrazi, tai cia jau nebe kritika, o zemas kulturos lygis mirksiukas.gif Galiu pakritikuot zmogaus veiksma ar nauja sukuosena, bet ne tai ka zmogus negali pakeisti apie save. Keli postai tikrai buvo gruboki, manau kai kurias replikas reiktu pasilaikyti sau ir neskaudinti cia dalyvaujanciu tik vardan pasisakymo.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
BUTENT TAI IR NOREJAU PABREŽT GAL TIK NELABAI IŠĖJO g.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2006 06 25, 17:19)
Nu ir kaip eiles?  Kokios spalvos?  lotuliukas.gif
Meskiuko eiles man nepriimtinos- baltosios eiles  doh.gif  Paskaicius pagalvojau  mastau.gif  , kad visos mes galim but baltuju eiliu poetes,  jei tik uztektu fantazijos nusisnekejimui  laugh.gif

ooo tai perskaicius mano posta atrode , kad as labai pergyvenu  unsure.gif
greiciau norejau sulaukt demesio  laugh.gif dabar geriau jauciuosi  biggrin.gif
pastebi pastebi  mirksiukas.gif  issiskiria is minios taipogi  thumbup.gif
Jau kazkas atsake kieno ir prisipazino  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Cia jau skonio reikalas mirksiukas.gif man patinka poezija (nesvarbu kokios spalvos tos eiles), net ir balto eiles blush2.gif Va poezijoj reik moket skaityt tarp eiluciu ax.gif

Atrode, kad truputi pergyveni, o ne labai mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(baltic*girl @ 2006 06 25, 18:29)

Kritikos buna visokios - ir svelnios ir grubios. Cia jau reik su tuo susitaikyt. Prisiminkit, kaip buna kritikuojami dainininkai, filmai, aktoriai, meno kuriniai... Buna net su zememis maisomi.
Jei nenorit skaityt kritikos, tada pasiulymas sukurti dvi atskiras temas: kritika ir pagyrimai lotuliukas.gif
Atsakyti