Įkraunama...
Įkraunama...

Nusišypsok :)

Mėgstu pasikabinėti, bet šiame konkurse neradau prie ko. Neužkliuvo nė pavadinimai. Aš jų net neskaičiau. Visos nuotraukytės nuostabios. Radau vieną, prieš kurią mano širdis išsilydė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2006 06 24, 09:10)
Neužkliuvo nė pavadinimai. Aš jų net neskaičiau.

Nu manau, kad neskaičius, nelabai ir gali užkliūt laugh.gif

Atsakyti
Nu sorry, bet per kiekvieną konkursą randat prie ko prisikabint, šįkart kaip matau nėra šokiruojančių nuotraukų, tai prie pavadinimų sugalvojot kabinėtis.
Gerai, tau jis negražus, tai tyliai sau pagalvok, nusijuok jei jau taip blogai, ar apsiverk iš mamos be fantazijos. Nu bet kam rašyt vat šita mamytė be fantazijos, šita irgi. Jei mamytė be fantazijos, tai ir parašo vaiko vardą, aš irgi prie tų kur be fantazijos, nes eilėraščių nemoku kurt, bet ir neparašiau vieno vardo (o vienas vardas irgi nėra blogai). Tai dar gerai, kad manoji foto nepastebėta doh.gif
Atsakyti
Niekaip nesuprantu,kam tiek emocijų dėl to,kas parašyta,ar neparašyta po nuotrauka g.gif Kažkas mėgsta valgyt bulves,o kažkas jų visai nevalgo,nes jiems ryžiai labai skanu... Taip ir čia,vieniems tie pavadinimai labai svarbūs,o dėl kitų,nuotraukytės gali ir sunumeruotos būti bigsmile.gif Nu ir kas čia tokio? Kiek žmonių tiek ir nuomonių bigsmile.gif Man pavyzdžiui labai gražu prasmingi žodžiai wub.gif wub.gif Visada paskaitau kas po nuotraukyte rašoma wub.gif Bet ar galėčiau tvirtint,kad neteisios tos,kurioms šito nereikia g.gif Jos gal į kažką kitą labiau atkreipia dėmesį 4u.gif Visi vienodi būti negalim. Spalvų,ačiū Dievui, turim daug,ne vieną... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astraja @ 2006 06 24, 09:57)
Matau, kad sunku  doh.gif  Jau trys islindo is pogrindzio  lotuliukas.gif
O gaila, kad neskaitai  tongue.gif Daznai nuotraukytes be pavadinimo praranda prasme ir lieka tik sypsena  mirksiukas.gif Manau, kad nors karta reiktu pavadinimus  [/color]g.gif

Aš manau lieka NET ŠYPSENA. Sutinku, kad pavadinimas reikalingas nuotraukai bet ne pats svarbiausias. Teisybę rašant, niekada pavadinimų neskaitau. Ir kai noriu įvardinti nuotrauką, kuri man labai patiko, visada grįžtu prie nuotraukų ir pavadinimą nusikopijuoju. Nesistengiu net atsiminti. Pagal pavadinimus neatsimenu nei vienos nuotraukos. 4u.gif

Šiame konkures visi mažyliai labai gražūs. Maniškis irgi labai jau gražutis.
Atsakyti
QUOTE(Krisliukas @ 2006 06 24, 10:42)
Aš manau lieka NET ŠYPSENA. Sutinku, kad pavadinimas reikalingas nuotraukai bet ne pats svarbiausias. Teisybę rašant, niekada pavadinimų neskaitau. Ir kai noriu įvardinti nuotrauką, kuri man labai patiko, visada grįžtu prie nuotraukų ir pavadinimą nusikopijuoju. Nesistengiu net atsiminti. Pagal pavadinimus neatsimenu nei vienos nuotraukos.  4u.gif

Šiame konkures visi mažyliai labai gražūs. Maniškis irgi labai jau gražutis.

Aš tai tik favoritės žinau - "Šelmiukė"
Ir dar viena favoritė - "šypsena verta milijono" (berods toks pavadinimas), ten toks vaikiukas gražus, susiraukęs kaip bobulytė lotuliukas.gif Vis pažiūriu ir man iškarto linksmiau pasidaro bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 06 24, 10:38)
Gerai, tau jis negražus, tai tyliai sau pagalvok, nusijuok jei jau taip blogai, ar apsiverk iš mamos be fantazijos. Nu bet kam rašyt vat šita mamytė be fantazijos, šita irgi. Jei mamytė be fantazijos, tai ir parašo vaiko vardą, aš irgi prie tų kur be fantazijos, nes eilėraščių nemoku kurt, bet ir neparašiau vieno vardo (o vienas vardas irgi nėra blogai). Tai dar gerai, kad manoji foto nepastebėta  doh.gif

Ir kodel as negaliu issakyti savo nuomones? O kad jos be fantazijos, tai pacios prisipazino tongue.gif
Kas seke, kad tik tos kur eilerascius raso su fantazija? Ta pati "selmiuke" labai geras pavadinimas thumbup.gif nors ir vienas zodis mirksiukas.gif Juk nereikia rasyti eilerasciu ar romanu, norin buti originaliam. Man ir pavadinimai, kur skiriasi tik vienas zodis, kliuna, bet apie juos nieko nesakau, nes visuose konkursuose tokiu buna, o juo labiau kai tiek daug nuotraukyciu. Bet buk geras, jei ruosies dalyvaut konkurse, tai netingek paskaitineti ir pasiziureti ar nera tokio pavadinimo, koki sugalvojai doh.gif

QUOTE(Krisliukas @ 2006 06 24, 10:42)
Aš manau lieka NET ŠYPSENA. Sutinku, kad pavadinimas reikalingas nuotraukai bet ne pats svarbiausias. Teisybę rašant, niekada pavadinimų neskaitau. Ir kai noriu įvardinti nuotrauką, kuri man labai patiko, visada grįžtu prie nuotraukų ir pavadinimą nusikopijuoju. Nesistengiu net atsiminti. Pagal pavadinimus neatsimenu nei vienos nuotraukos.  4u.gif

Niekas ir nesako, kad pats svarbiausias. As turejau omeny, kad kai kurios nuotraukos su pavadinimais tiesiog thumbup.gif o jei nebutu pavadinimu, butu tokios kaip ir dauguma. Kaip ir dauguma, butu labai grazi nuotraukyte, grazus vaikutis, grazi sypsenele wub.gif , bet su pavadinimu ji igauna kazkoki isskirtinuma. Kad ir ta nuotraukyte, kur pavadinimas isijunk garsa, ar pan. Kiekvienas perskaites pavadinima, greiciausiai pagalvoja, tikrai truksta tik garso. Arba, skrendu... laikykit... cha cha cha.. kazkas parase, tai bent pagautas kadras. Bet jei nebutu tokiu zodziu, tai butu pasiziurejes i sypsena ir viskas greiciausiai nebutu uzstriges tas "skridimas" rolleyes.gif
Atsakyti
visi mazylaiai laaabai grazuciai,o ju sypsenos! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif netr nzn kaip reikes isrinkti graziausius 3 doh.gif jie visi nusipelno 1-osios vietos! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Astraja @ 2006 06 24, 11:26)
Bet buk geras, jei ruosies dalyvaut konkurse, tai netingek paskaitineti ir pasiziureti ar nera tokio pavadinimo, koki sugalvojai  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Kai šiaip peržiūriu fotkes, tai neskaitau tų pavadinimų, bet kai reik savo dėt, tai sąžiningai viską peržiūriu bigsmile.gif

QUOTE(giedree_grey @ 2006 06 24, 11:29)
visi mazylaiai laaabai grazuciai,o ju sypsenos! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  netr nzn kaip reikes isrinkti graziausius 3 doh.gif  jie visi nusipelno 1-osios vietos! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ne 3, o 5 mirksiukas.gif
Atsakyti
Na kokie grazus vaikuciai wub.gif
vienas uz kita grazesni wub.gif

ir kaip cia tuos 5 isrinkti reikes g.gif

vaforitai mano smile.gif
1
2
3

Bandysiu ir savo saulytes foto ideti ax.gif nors laimeti nesitikiu, bet visgi ji man pati paciasia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edelveise: 24 birželio 2006 - 16:54
QUOTE(edelveise @ 2006 06 24, 16:49)
Na kokie grazus vaikuciai  wub.gif
vienas uz kita grazesni  wub.gif

ir kaip cia tuos 5 isrinkti reikes  g.gif

vaforitai mano  smile.gif
1
2
3
Bandysiu ir savo saulytes foto ideti  ax.gif  nors laimeti nesitikiu, bet visgi ji man pati paciasia  thumbup.gif

Kad konkurse gali dayvauti tai tikrai biggrin.gif , bet balsuoti kiek zinau galima naujokams parasius 20 pranesimu ax.gif . Pasiskaityk balsavimo taisykles. Nes ir pati i ta gilinausi. ax.gif

Papildyta:
Na man labai visi grazus vaikiukai thumbup.gif thumbup.gif , bet bandyciau rinktis is siu :
http://www.supermama...hview&phid=6864
http://www.supermama...hview&phid=6984
http://www.supermama...hview&phid=6943
http://www.supermama...hview&phid=7241
http://www.supermama...hview&phid=7107
http://www.supermama...hview&phid=7154

na kol kas gal sios daugiau mano sarase bet bus matyt kaip reiks balsuoti 4u.gif Tik labai gaila kad negalima bent uz savaji auksa atiduoti to vienintelio balso verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
gerai, kad pasakei ax.gif
tai gal parasysiu 4u.gif
na o jei ne... tai kitiems savo saulyte parodysiu bigsmile.gif
Atsakyti