Mėgstu pasikabinėti, bet šiame konkurse neradau prie ko. Neužkliuvo nė pavadinimai. Aš jų net neskaičiau. Visos nuotraukytės nuostabios. Radau vieną, prieš kurią mano širdis išsilydė.
QUOTE(nireglina @ 2006 06 24, 09:10)
Neužkliuvo nė pavadinimai. Aš jų net neskaičiau.
Nu manau, kad neskaičius, nelabai ir gali užkliūt
Nu sorry, bet per kiekvieną konkursą randat prie ko prisikabint, šįkart kaip matau nėra šokiruojančių nuotraukų, tai prie pavadinimų sugalvojot kabinėtis.
Gerai, tau jis negražus, tai tyliai sau pagalvok, nusijuok jei jau taip blogai, ar apsiverk iš mamos be fantazijos. Nu bet kam rašyt vat šita mamytė be fantazijos, šita irgi. Jei mamytė be fantazijos, tai ir parašo vaiko vardą, aš irgi prie tų kur be fantazijos, nes eilėraščių nemoku kurt, bet ir neparašiau vieno vardo (o vienas vardas irgi nėra blogai). Tai dar gerai, kad manoji foto nepastebėta
Gerai, tau jis negražus, tai tyliai sau pagalvok, nusijuok jei jau taip blogai, ar apsiverk iš mamos be fantazijos. Nu bet kam rašyt vat šita mamytė be fantazijos, šita irgi. Jei mamytė be fantazijos, tai ir parašo vaiko vardą, aš irgi prie tų kur be fantazijos, nes eilėraščių nemoku kurt, bet ir neparašiau vieno vardo (o vienas vardas irgi nėra blogai). Tai dar gerai, kad manoji foto nepastebėta
Niekaip nesuprantu,kam tiek emocijų dėl to,kas parašyta,ar neparašyta po nuotrauka Kažkas mėgsta valgyt bulves,o kažkas jų visai nevalgo,nes jiems ryžiai labai skanu... Taip ir čia,vieniems tie pavadinimai labai svarbūs,o dėl kitų,nuotraukytės gali ir sunumeruotos būti Nu ir kas čia tokio? Kiek žmonių tiek ir nuomonių Man pavyzdžiui labai gražu prasmingi žodžiai Visada paskaitau kas po nuotraukyte rašoma Bet ar galėčiau tvirtint,kad neteisios tos,kurioms šito nereikia Jos gal į kažką kitą labiau atkreipia dėmesį Visi vienodi būti negalim. Spalvų,ačiū Dievui, turim daug,ne vieną...
QUOTE(Astraja @ 2006 06 24, 09:57)
Matau, kad sunku Jau trys islindo is pogrindzio
O gaila, kad neskaitai Daznai nuotraukytes be pavadinimo praranda prasme ir lieka tik sypsena Manau, kad nors karta reiktu pavadinimus [/color]
O gaila, kad neskaitai Daznai nuotraukytes be pavadinimo praranda prasme ir lieka tik sypsena Manau, kad nors karta reiktu pavadinimus [/color]
Aš manau lieka NET ŠYPSENA. Sutinku, kad pavadinimas reikalingas nuotraukai bet ne pats svarbiausias. Teisybę rašant, niekada pavadinimų neskaitau. Ir kai noriu įvardinti nuotrauką, kuri man labai patiko, visada grįžtu prie nuotraukų ir pavadinimą nusikopijuoju. Nesistengiu net atsiminti. Pagal pavadinimus neatsimenu nei vienos nuotraukos.
Šiame konkures visi mažyliai labai gražūs. Maniškis irgi labai jau gražutis.
QUOTE(Krisliukas @ 2006 06 24, 10:42)
Aš manau lieka NET ŠYPSENA. Sutinku, kad pavadinimas reikalingas nuotraukai bet ne pats svarbiausias. Teisybę rašant, niekada pavadinimų neskaitau. Ir kai noriu įvardinti nuotrauką, kuri man labai patiko, visada grįžtu prie nuotraukų ir pavadinimą nusikopijuoju. Nesistengiu net atsiminti. Pagal pavadinimus neatsimenu nei vienos nuotraukos.
Aš tai tik favoritės žinau - "Šelmiukė"
Ir dar viena favoritė - "šypsena verta milijono" (berods toks pavadinimas), ten toks vaikiukas gražus, susiraukęs kaip bobulytė Vis pažiūriu ir man iškarto linksmiau pasidaro
QUOTE(Vaidullka @ 2006 06 24, 10:38)
Ir kodel as negaliu issakyti savo nuomones? O kad jos be fantazijos, tai pacios prisipazino
Kas seke, kad tik tos kur eilerascius raso su fantazija? Ta pati "selmiuke" labai geras pavadinimas nors ir vienas zodis Juk nereikia rasyti eilerasciu ar romanu, norin buti originaliam. Man ir pavadinimai, kur skiriasi tik vienas zodis, kliuna, bet apie juos nieko nesakau, nes visuose konkursuose tokiu buna, o juo labiau kai tiek daug nuotraukyciu. Bet buk geras, jei ruosies dalyvaut konkurse, tai netingek paskaitineti ir pasiziureti ar nera tokio pavadinimo, koki sugalvojai
QUOTE(Krisliukas @ 2006 06 24, 10:42)
Niekas ir nesako, kad pats svarbiausias. As turejau omeny, kad kai kurios nuotraukos su pavadinimais tiesiog o jei nebutu pavadinimu, butu tokios kaip ir dauguma. Kaip ir dauguma, butu labai grazi nuotraukyte, grazus vaikutis, grazi sypsenele , bet su pavadinimu ji igauna kazkoki isskirtinuma. Kad ir ta nuotraukyte, kur pavadinimas isijunk garsa, ar pan. Kiekvienas perskaites pavadinima, greiciausiai pagalvoja, tikrai truksta tik garso. Arba, skrendu... laikykit... cha cha cha.. kazkas parase, tai bent pagautas kadras. Bet jei nebutu tokiu zodziu, tai butu pasiziurejes i sypsena ir viskas greiciausiai nebutu uzstriges tas "skridimas"
visi mazylaiai laaabai grazuciai,o ju sypsenos! netr nzn kaip reikes isrinkti graziausius 3 jie visi nusipelno 1-osios vietos!
QUOTE(Astraja @ 2006 06 24, 11:26)
Bet buk geras, jei ruosies dalyvaut konkurse, tai netingek paskaitineti ir pasiziureti ar nera tokio pavadinimo, koki sugalvojai
Kai šiaip peržiūriu fotkes, tai neskaitau tų pavadinimų, bet kai reik savo dėt, tai sąžiningai viską peržiūriu
QUOTE(giedree_grey @ 2006 06 24, 11:29)
visi mazylaiai laaabai grazuciai,o ju sypsenos! netr nzn kaip reikes isrinkti graziausius 3 jie visi nusipelno 1-osios vietos!
Ne 3, o 5
QUOTE(edelveise @ 2006 06 24, 16:49)
Na kokie grazus vaikuciai
vienas uz kita grazesni
ir kaip cia tuos 5 isrinkti reikes
vaforitai mano
1
2
3
Bandysiu ir savo saulytes foto ideti nors laimeti nesitikiu, bet visgi ji man pati paciasia
vienas uz kita grazesni
ir kaip cia tuos 5 isrinkti reikes
vaforitai mano
1
2
3
Bandysiu ir savo saulytes foto ideti nors laimeti nesitikiu, bet visgi ji man pati paciasia
Kad konkurse gali dayvauti tai tikrai , bet balsuoti kiek zinau galima naujokams parasius 20 pranesimu . Pasiskaityk balsavimo taisykles. Nes ir pati i ta gilinausi.
Papildyta:
Na man labai visi grazus vaikiukai , bet bandyciau rinktis is siu :
http://www.supermama...hview&phid=6864
http://www.supermama...hview&phid=6984
http://www.supermama...hview&phid=6943
http://www.supermama...hview&phid=7241
http://www.supermama...hview&phid=7107
http://www.supermama...hview&phid=7154
na kol kas gal sios daugiau mano sarase bet bus matyt kaip reiks balsuoti Tik labai gaila kad negalima bent uz savaji auksa atiduoti to vienintelio balso